Elephants in town


The circus is in town, och elefanterna springer lösa i sina hagar utanför cirkustältet. Ni kan ju tänka er hur coolt det kändes att få mata och klappa en elefant precis som om det vore en häst, haha! 

Jag minns faktiskt inte om jag någonsin sett en elefant i verkligheten förrut, kanske när jag var mindre, men jag kan garantera att jag aldrig varit såhär pass nära en iallafall! Gigantiska var de iallafall, och deras bajs var större än jag någonsin kunnat tro, hihi :)

SOMMARLOOOOOV! :D


Kan ni tänka er, det är äntligen sommarlov! Nu ska jag bara njuta av livet några dagar framöver och umgås med mina närmaste, så vi får se hur mycket tid bloggen får, hehe :)

A big thumb up to you Miley!


Denna outfit får verkligen en stor tumme upp av mig. Byxorna och linnet är som gjorda för varann, de underbara accessoarerna med armsmycket i topp, och självklart de dödligt snygga (och höga!) klackarna ger outfiten en extra kick i rätt riktning :)

Vad tycker ni? Love it or Leave it?

Favorites from H&M's summer sale!


Det är alltid lika roligt när sommar-reorna börjar dra igång, fast de löjligt billiga fynden är nog iallafall en månad kvar innan man hittar. HM's webshop har självklart redan börjat med rean, och ovanför hittar ni mina tre favoriter. Den grovstickade tröjan föll jag direkt för, synd bara att den var så himla dyr! Skorna är nästan ett måste, och väskan är ju hur söt som helst! :)

Har ni några favoriter från rean än?

I got something to tell ya'll :D


Igår hände något helt otroligt, min mamma och pappa överraskade mig med att köpa en digital systemkamera! Canon eos 1000D heter den, och den tar helt fantastiska bilder. Eftersom jag är helt ny på systemkameran kan jag i princip ingenting om hur man ställer fokusen på bästa sätt eller hur lång slutartiden bör vara i olika lägen, men jag lär väl mig med tiden :)

Ovanför kan ni se några av de dryga 600 bilder jag knäppt sedan igår eftermiddag (ännu helt oredigerade!)

Gotta run, gotta run...


Linne - Monki, Kjol - Gina Tricot, Skor - Dinsko

Rasberry & Rose, Just glow


I senaste tidningen av ELLE fick man  en kupong med ett kit från "Just Glow" helt gratis, perfekt tänkte jag och köpte numret, klippte ut kupongen och lämnade in den på närmaste Hm butik. I Fredags testade jag schampoot och balsamet, och igårkväll testade jag hårinpackningen...

Doften var verkligen underbar, och så gott som det luktade har nog aldrig mitt hår luktat tidigare. Tyvärr tyckte jag inte riktigt produkterna gjorde sitt jobb, och mitt hår kändes inte alls mjukare än innan, snarare tvärtom. Imorse vaknade jag nämligen med ett antal svårtbortstade tovor, fastän jag gjort inpackning kvällen innan.

Så, för er som bara bryr er om doften, go for it, men för er som vill att håret ska bli mjukt och följsamt skulle jag inte rekomendera de här produkterna.

What a wonderfull day...


Linne - Monki, Jeans - Vero Moda, Skor - Dinsko, Halsband - Cubus + mammas ringar :)

Nude all the way is right all the way


Jag har alltid tyckt mycket om nude-trenden och de färger som hör till, och här bevisar Jessica att det helt enkelt inte kan bli för mycket av det goda när det kommer till denna trend. Bootsen bryter såklart av allting lite grann, och det är kanske tack vara dem det inte blir för mycket :)

Denim on denim can be perfection


Klänning - Lindex, Jacka - Gina Tricot, Skor - Asos, Armband - Hm

Att matcha jeans med jeans kan lätt kännas för mycket, men ett matcha ett par jeansskor och en jeansjacka med en svart, enkel klänning känns snarare perfekt om ni frågar mig :)

From the garden...


Var ute och fotade i våran grannes trädgård för ett par dagar sedan, men har inte hunnit titta igenom dem ordentligt förens idag. Blev väldigt mycket gissnings fotografering minns jag eftersom solen bländade så mycket på skärmen att det var i princip omöjligt att se hur bilderna blev, så det var lite utav en överraskning att se resultatet, både på gott och ont :)

Under 100-lappen, superfina klänningar!


49,50 är allt du behöver betala för att få hem en av de här klänningarna till din garderob, visst känns det nästan löjligt billigt? Speciellt med tanke på hur fina klänningarna faktiskt är! Personligen föredrar jag den svarta eller vita, men de mönstrade är inte helt fel de heller ;)

Klänningen hittar du såklart på Hm, vars annars, haha? :)

They don't know what we've been through


Tröja - Gina Tricot, Leggings - Hm, Väska - Cubus, Skor - Skokanonen, Solglasögon - Hm

Ännu mer shopping :)


Ett korall färgat och ett vitt linne från Monki, 90:-/st (ordinarie 180:-/st)


Underbart linne från Monki, 125:- (ordinarie 250:-)


Häftigt linne med tryck och supersnygg rygg, Hm, 149:-


Blev alldeles till mig när jag såg hur mycket rea de hade på Monki, men plånboken var ganska begränsad idag, så därför blev det inte mer än tre supersnygga linnen därifrån. Hittade sedan ännu ett linne med lika snygg rygg som de övriga från Hm som jag inte kunde låta bli att köpa, hihi :)

Dagens outfit 4/6


Kavaj - Bikbok, Jeans - Gina Tricot, Linne - Cubus, Skor - Skokanonen

I keep running into walls that I can't break down


Ett svart linne med låg ringning under armarna tillsammans med en färgglad bh känns verkligen tufft just nu, eller hur? Detta linne skulle utan tvekan passa utmärkt med denna oranga spets bh, ett par slitna jeans shorts, lite snygga accessoarer och ett par converse :)

Idag har det fyndats! :)


Kort kavaj från Lindex, ynka 29:- (ordinarie 499:-)


Virkad bandeau bikini från Hm, 49:- (ej rea)


Rosa bustier från Lindex, 20:- (ordinarie 179:-), samt trosa 10:- (ordinarie 69,50:-)


Söt klänning från Lindex, 29:- (ordinarie 249:-)


Som ni märker har jag verkligen fyndat idag! Kavajen och klänningen kostade alltså bara 29:-/styck, och bustiern ynka 20:-, helt otroligt sån tur man kan ha ibland. Bandeau bikinin är jag också riktigt nöjd med, har aldrig hittat någon som suttit snyggt på mig förr, men äntligen! Att den var så billig var ju inte heller helt fel :)

How could you be so heartless


Skjorta - Second Hand (only), T-shirt - Gina Tricot, Leggings - Hm, Skor - Dinsko

Sno stilen av Miley Cyrus...


T-shirt - Colorez.se, Shorts - Hm, Skjorta - Nelly.com, Skor - Colette.fr, Väska - Hm, Armband - Topshop

Utan tvekan ett outfit jag skulle bära flitigt i sommar om jag hade den, vilket jag säkert har om jag rotar lite extra i garderoben, brukar ju vara så, man hinner nästan glömma vad man har längst in i vrårna ;)

Triss i jeans


Jag har alltid tyckt det varit helt hopplöst att hitta jeans jag verkligen tycker om, antagligen eftersom jag vill att de ska sitta riktigt tajt hela vägen ner (Oftast sitter de tajt vid rumpan och låren, och sen alldeles för löst ner vid smalbenen). Ett annat problem som jag för tillfället har med mina jeans, är att de går ut sig så himla mycket att jag knappt kan använda dem en dag innan de sitter löst, sjukt jobbigt!

Det är i såna här lägen jag verkligen velat ha Topshop här uppe, för visst är deras jeans helt underbara? De ovanför är mina favoriter för tillfället, speciellt de längst till vänster :)

We build then we break...


Plötsligt fick jag ett akut behov av att köpa en skinnväst, undrar varför, haha...

Och med det ville jag alltså få sagt att Ashley ser fantastisk ut, och att västen egentligen gör hela outfiten :)

Fyra favoriter från Dinsko


Enkla (gladiator) sandaler har varit trendigt en längre tid, men nu är det de unika och roliga varianterna som är hetast, vilket jag inte alls har något emot! Nitar, knytning, färg, bring it on :)


Why do you buy magazines?


Idag investerade jag i två nya tidningar, ELLE och FRIDA. Varför? Jo, för presenterna såklart! I ELLE fick man ett kit med Just Glow, (schampoo, balsam, inpackning), och i FRIDA fick man en trippelconcealer, perfekt! Dessutom är det ganska kul att bläddra igenom tidningarna medans man solar, hihi :)

Varför köper ni tidningar? För innehållet eller presenten? :D

Between the lines of fear and blame


Topp - Hm (Garden Collection), Jeans - Vero Moda, Skor - Skopunkten

Underbara ringar från F21 :)


Att beställa kläder från Forever21 vet vi alla hur dyrt det kan bli, men smycken borde bli betydligt billigare, eller hur? Kollade på tullverkets hemsida för några dagar sedan, och där påstår de att tullen för oäkta smycken är minimal, så varför inte beställa? Ringarna är ju helt fantastiska, och inte så farligt dyra heller :)

1 US-dollar = ca. 7,83 svenska kronor