"And you'll know you've been saved"


Jag älskar verkligen Twilight filmerna, och jag älskar verkligen Edward Cullen! Kan ni gissa hur sugen jag är på att beställa hem en sån här tisha? V ä l d i g t ! Skulle helt klart beställt den i storlek XL, bara för att få den sådär härligt oversize;ad, gaaahhh :)

Fanns jätte mycket coola twilight prylar på cdon, bland annat kalendrar, stickers, postcards o.s.v...

"What I want, and what I need, has become the same thing"


Nu har jag gjort en lista på exakt de saker jag vill ha från de butiker jag oftast handlar på. Självklart finns det en hel del saker jag vill ha från Topshop, Forever21, modekungen, chicy, o.s.v, men de affärerna har jag inte tillgång till, tyvärr! xD

För att kunna köpa allt jag  vill ha, måste jag skaffa fram drygt 2700 kronor, haha! Inte en chans att jag skulle lyckas spara ihop så mycket, haha...

"So here's to everything, coming down to nothing"


Fick en MP3 av mamma och pappa idag, och den är verkligen skitsöt! Knappt 5cm lång, rymmer 2GB, funkar som USB minne, och kostade bara 149kronor, PERFECT! :)


"So come on and fly with me"


De här skorna är faktiskt riktigt läckra, och skulle passa superbra i min garderob till våren, men eftersom jag beställde tre par skor från skopunkten här om dagen, får jag nog stå över dessa skönheter ;)

Annars var det ett riktigt bra pris för så här pass snygga skor...

"Everybody's got a hungry heart"


Denna vecka har jag fixat allt jag var nervös, orolig och stressad över, och nu känner jag mig faktiskt riktigt stolt över mig själv. Matteprovet är avklarat, praktikplatsen är hittad och svenskaredovisning avklarad. Nu ska jag bara slappa hela helgen, och busa lite med Nathaniel, haha :)

Ha en underbar fredagskväll, och mys på så mycket det bara går ;D

"You're about to wear me out"


Hittar man ett par skor man verkligen gillar, är det bara att nöta ut dem! Var inte rädd för att dina outfits ska se tråkiga ut bara för att du alltid väljer samma sko. Se bara hur snygg Amanda är i tre helt olika outfits, men med exakt samma (troligtvis väldigt sköna!!) sko! :)

Spring perfection!


Våren är den årstid man har tillåtelse att gulla upp sig totalt, både på insidan och på utsidan! Romantiska toppar, ljusa jeans och söta skor känns helt rätt våren 2010, precis som det gjort alla andra vårar! :)

Toppen vad "love at first sight", och för drygt 400 kronor blir den din...

"You can run, you can hide, but you can't escape my love"


Nyduschad och fräsh sitter jag här och inväntar Robinson som ska börjar klockan åtta. Tänker så det brakar där uppe i hjärnkontoret på skorna jag hittade på skopunkten idag, jag vill verkligen ha dem! Är sjukt less på att gå runt i Uggs varje dag, haha...

Som jag nämnde i förra inlägget har jag hittat en ännu mer perfekt sko! En platt, varmfodrad känga är mycket mer behövligt än ett till par med snörade klackar, haha :)

349 + 299 + 179 = BRA PRIS :D


"I can't help myself"


Fan också! Jag hade ju bestämt mig för att inte bli förälskad i några skor som jag måste beställa för att ens kunna testa, but I can't help myself! De här skorna är helt perfekta, och tillsammans kostar de ungefär 750 kronor, inklusive frakt (ni vet, ta 3 betala för 2!)


UPDATE! Hittade ett par ännu mer perfekta skor, ni får kanske se senare! :)

My personal must haves from BikBok!


BikBok blir bara bättre och bättre, och kläderna blir bara snyggare och snyggare! Hittade ett gäng plagg och accessoarer jag vill ha, but I narrowed it down to top 6! :)

Todays Cravings!


Fjäderörhängen är något jag börjat älska på senaste tiden, och fastän jag köpte mig ett par igår vill jag ha fler! De här från Lindex är en klar favorit, och de måste spanas in i butik snarast! :)

Skor med kilklack är det bästa jag vet! De är sköna, lätta att gå i, och är oftast grymt snygga! De här från Topshop är lite fulsöta, men jag avgudar dem ändå! Fulsött är oftast en bra sak om ni frågar mig, haha...

"Big is my way to live"


Oversize is my drug, and apparently Hilary´s too! Oversize;ad väska, oversize;ade smycken, samt en oversize;ad sjal, Love it! Att det inte blir för mycket av det goda är dock ett mysterium...

"I'm gonna live my life everyday"


Enligt mig är detta en perfekt varsdagslook som funkar nästan jämt. Är det kallt, dra på en Kofta. Är det varmt, byt jeansen till shorts! :)

"Hide your feathers near your back porch"


Var en snabbis på stan tidigare idag, och hittade en hel del snygga rea-prylar, igen! Jag älskar verkligen att fynda! Idag hittade jag två halsband (23kr/st), ett pack med tre örhängen (23kr), och coola fjäderörhängen (14kr), allt från Jc. Hittade också ett hårband (5kr) och en Bh (45kr) från Lindex, I liike! :)

På bilderna kan ni se smyckena från Jc, glöme fota det som låg i Lindex påsen...

"People see me rock big jewelry"


Superinspirerande look från topp till tå, Vanessa har lyckats, igen! Jag skulle utan tvekan säga att handsmycket (som troligtvis är det snyggaste handsmycke jag någonsin sett!) är pricken över i:et i denna outfit!

"I put some new shoes on and everybody's smiling"


Jag älskar skor, och jag älskar dem ännu mer när de är billiga! Hm har tre par skor jag har stor lust att klicka hem nu på en gång, men eftersom sko-storlekarna är så udda där har jag faktiskt tänkt att vänta, for now, haha! Innan månaden är slut har jag säkert övertalat mig själv att beställa dem ändå, haha :)

"I wanna see how you lose control"


Jag älskar verkligen kavajen, och den går att matcha med nästan allt! Jag önskar verkligen att jag ägde denna snygging från Loeffler Randal, men tyvärr så gör jag inte det. Antagligen på grund av den saftiga prislappen som ligger på ungefär 2000 svenska kronor, ajj!

Svart eller beige, vad tycker du? :)

"And I did it, I did this for your birthday"


Imorgon är det min dag. Min 17-års dag. Kan knappt tro att jag blivit så gammal, haha! :)


"We were never meant for do or die"


Egentligen har jag ingenting vettigt att skriva, och jag antar att det är därför jag inte orkat uppdatera något idag, haha! Hade dock lite tid att spilla, så det blev iallafall ett ointressant inlägg idag, hihi :)

Vi får se om jag uppdaterar något i helgen, fyller nämligen år och ska ha Elin här hela helgen, sweet! :)

"Damn girl, you gots the makings of a model"


Idag fick jag och Elin testa på livet som fotomodel, och jag kan med ärlighetens namn säga att det inte är något för mig! Det tar inte mer än några sekunder framför kameran innan jag börjar grimasera, och när jag väl har börjat är det nästan omöjligt att sluta, haha! Jaja, tur att det inte var mitt drömyrke iallafall, haha...

Ni behöver inte påpeka att jag ser ut som en clown på den övre bilden, jag vet om det, haha! Måste ju bjuda på mig själv ibland, eller hur? :)

Shopping for life!

Jag hade en känsla av att jag skulle fynda på rean idag när jag var på stan, men inte såhär mycket! Tre par jeans (ordinariepris, men ändå!), två halsband, ett par örhängen, hårfärg, samt ett stärkande vård kit för naglarna från Depend, G-R-E-A-T!

Jeansen var faktiskt vad jag blev mest nöjd över, eftersom jag letat hur länge som helst efter ett par tajta, snygga och sköna jeans i rätt prisklass, och de här hade allt! De satt tajt, de satt perfekt över rumpan och låren, de var stretchiga, så de var supersköna, och dessutom kostade de bara 199 kronor, Im happy :)

The perfect jeans, 199kr/st, Gina Tricot. Jeansen var förresten helt knäppa i storlekarna, på exakt samma modell köpte jag storlek 27, 28 och 29, och alla satt lika bra! :)


2 snygga halsband, samt ett par örhängen, 19kr/st, Gina Tricot


Måste färga utväxten snart, och bestämde mig för att gå några nyanser mörkare, hopppas det blir snyggt! :D


Kitet och hårfärgen kostade sammanlagt 99 kronor på Lindex, var nämligen 2 för priset av 1 :)


"Our style lined up when we team up"


Två plagg som verkligen passar som handen i handsken ihop, är den randiga tröjan och pälsvästen! -Om västen ska vara äkta eller fejk bestämmer man såklart själv, men jag skulle faktiskt rekomendera fuskpälsen! Den är billigare, och man slipper gå runt med ett riktigt djur runt kroppen, haha x)

"This is just me, nothing else but me"


Ville passa på att visa er läsare ett par bilder som inte varit i närheten av photoshop, och där jag är helt utan smink. Jag tycker nämligen att det är jäkligt mycket tjat just nu om hur folk förändrar och förbättrar sitt utseende med hjälp av photoshop, och jag kan med ärlighetens namn säga att jag aldrig direkt ändrat mitt utseende i photoshop. Jag har tagit bort en och annan lysröd finne, och ändrat en aning med ljuset, men mer än så gör jag aldrig med mina bilder!

Folk som ändrar sitt utseende med hjälp av photoshop, och visar världen en falsk bild av sig själv, måste bli jäkligt besvikna när de  sedan ser sig själv i spegeln. Jag tror, att om man manipulerar sina bilder tillräckligt många gånger, är det snart inte bara andra man lurar, utan även sig själv...


Jag vet inte, jag kanske inte alls ser likadan ut i verkligheten som jag gör på mina bilder, men isåfall beror det på hur kameran väljer att visa mitt aniskte. Vissa personer är hur söta som helst i verkligheten och ser inte alls lika söta ut på bild, medans andra är precis tvärtom! Det har ju alla vi Top Model tittare märkt efter ett evigt tjatande från Tyra Banks om hur vissa människor helt enkelt inte är fotogeniska!

Nu ska jag vara mer ärlig än nödvändigt, och avslöja att jag har mycket orenare hy i verkligheten än vad jag verkar ha på de här bilderna! För det första är bilderna lite suddiga, och därför syns det mindre, och för det andra så använde jag inte blixt när jag tog bilderna, och därför syns inte alla mina finnar lika bra, haha ;)

Same sweat, Diffrent looks!


Whitney is really working that sweater! Whitney bevisar ännu en gång att en enkel tröja går lika bra att använda till vardags som till fest, great! Tröjan kommer från Alexander Wangs kollektion, och hade gärna fått ligga i min garderob tillsammans med den där supersnygga kavajen Whitney har på sig på den högra bilder :)

The trend is, Favorites!


Efter att ha sett dessa skor är jag ännu mer sugen på att köpa nya skor, damn! Jag som ska spara pengar, haha! Får hoppas på lite pengar i födelsedagspresent så jag har råd att köpa iallafall ett par, hihi :)

Skorna är från DinSko

"But I miss screaming and fighting and kissing in the rain"


Idag har vi haft besök av två små bustroll, samt en hund i form av en jätte, skitroligt! Vi har fikat, fikat och återigen fikat! Men det är faktiskt tillåtet när det är helg, hihi :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra i ordning Lördagsmys (d.v.s. chips!!), och slänga mig i soffan för att se Robinson. Är helt fast för det nu, kan inte missa ett avsnitt, haha! :D

"This is life before you know who you're gonna be"


Spets, rosetter och beige är tydligen en great combo! Jag trodde kombinationen av detta skulle bli alldeles för sockersöt, men det blev den faktiskt inte! :)

Presentation av mina djur - Sessan!


Sessan är våran äldsta katt, och i början av Maj fyller hon hela 7 år. Utseendemässigt, är hon inte särskillt speciell, förutom hennes fläckiga tassar, som inte är allt för vanligt. Hennes personlighet är dock väldigt speciell...

Hon älskar att mysa, när hon får välja själv vem, när och hur, haha! Ta upp henne och förvänta sig att hon ska stanna kvar är bara att glömma. Hon är en mästare på att "trampa" (Hon ställer sig helt enkelt och trampar!), och har haft sönder mer än en tröja under sina sju år, men vi älskar henne ändå! Riktigt vars hon sover på natten vet jag inte, men antagligen ligger hon i vardagsrummet och njuter av att få vara ifred, haha :)

Smeknamn - Tessan, Prinsessan
Ras - Vanlig "bondkatt"
Äter helst - Skinka, blötmat, torrfoder
Älskar - När man låter henne slicka på en...
Hatar - När man tar fast henne utan att hon själv vill

Kläder som höjer ditt självförtroende!


Okej, kläder och skor ger dig inte allt det självförtorende du behöver här i livet, men rätt kläder kan helt klart hjälpa en på traven. Här är mina tips för att boosta självförtroendet en aning! :)
____________________________________________________________________________________________


Ett par jeans som sitter perfekt både vid rumpan, låren och benen, är ens bästa vän! Finns ingenting värre än jeans som är hängiga i rumpan eller alldeles för vida i låren, om inte modellen ska vara så vill säga! Baggy jeans sitter ju som regel löst, men de kan ändå vara grymt snygga!


Det viktigaste med underkläder är såklart att de sitter bra, men att använda snygga underkläder får en helt enkelt att må bättre, fastän ingen kommer se dem förutom en själv!


Tro det eller ej, men höga klackar kan faktiskt vara riktigt skönt! Kilklack är en klar favorit för bekvämligheten, men även platå ger en bättre känsla i fötterna. Lite trötthet i fötterna är svårt att undvika, men det är helt klart möjligt!

"The perfect sky is torn"


Denna klänning är bara för underbar, eller hur? Ashley is simply glowing in it! Måste dock få säga att jag tycker det är tråkigt att Ashley färgat blont igen. Tycker hon passade mycket bättre i brunt! :)

"You sing a sad song just to turn it around"


Idag var första dagen någonsin jag inte fått lämna skolan förns halv fem, sjukt jobbigt! Förra terminen slutade vi klockan tolv på torsdagar, och nu slutar vi halv fem istället, snacka om skillnad, haha! Får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen och se glad ut iallafall x)

Bilderna är från igår efter att jag har använt mig av babyliss icurl, rätt bra ändå? Måste dock träna på tekniken!!

"I'm no one special, just another wide-eyed girl"


Sommar och simpelt hör liksom ihop, eller hur? En simpel outfit som denna, skulle passa grymt bra tillsammans med en solbränd kropp en varm sommardag! Kan redan se mig själv sittandes på en bänk i den stekande värmen och smaska på en glass, hihi :)

Bikini, linne & Skor - Hm
Shorts - Forever21

"Another time and place"


Jag älskar Taylors rock-chic stil, och hon misslyckas nästan aldrig med sina outfits, och detta är ännu ett bevis på att tjejen kan klä sig! Jag gillar verkligen mixen av varma och kalla plagg...

"Nothing suits me like a suit"


Igår såg jag det senaste avsnittet av How I met your mother, och jag har inte kunnat sluta nynna på Barneys sång sedan dess! Lyssna, älska, nynna!

Presentation av mina djur - Maxie!


Maxie är våran yngsta katt, och hon är ungefär 2 1/2 år gammal. Hon är extremt liten för att vara en fullvuxen katt, och hon väger nästan ingenting. Hennes ögon och öron är enorma, fastän det inte märks så tydligt på bilderna ovan. Just nu är hon väldigt sugen på att få kattungar, vilket märks tydligt när hon går runt i huset och skriker efter en make, haha...

För övrigt är hon väldigt mysig och sover med mig nästan varje natt, antingen på kattkorgen jag har ståendes på sängbordet, eller på toppen av mitt huvud, eller möjligtvis runt halsen. Fastän hon är riktigt folk-kär och mysig, är hon väldigt rädd av sig. Minsta ljud får henne att hoppa tre meter upp i luften.

Smeknamn - Makkie, Paxie, bebis
Ras - Vanlig "bondkatt"
Äter helst - Choklad, chips eller annat gott, hihi :)
Älskar - När man kliar henne mitt uppe på huvudet
Hatar - När man gör plötsliga ljud
______________________________________________________________________________________________
Tänkte göra en liknande presentation till om alla mina djur (har tre katter samt en kanin), mest bara för att jag tycler det är roligt. Gillar ni att läsa om dem är väl det också bra, hihi ;)


"Long lasting, clump free and double volume"


Mina favoriter för tillfället - The Colossal & Lumene bluberry Curl

Jag kan tycka det är jätte svårt att välja mascara ibland. Byter varje gång jag ska köpa en ny, fastän den jag redan har är bra. Måste få testa runt, det är liksom halva nöjet! Mina kriterier är väl att få långa, tjocka och klumpfria fransar som är naturligt separerade.

De senaste dagarna har jag dock stött på ett problem. Fransarna på den nedre raden är så långa att de lägger sig mot huden och färgar av en bra bit nedanför ögat, och därför letar jag nu en mascara som sitter bättre, men ändå är lätt att tvätta bort...

Berätta nu vilken som är din favorit, och om du har några tips på bra mascaror. Tycker alltid det är lika roligt att höra vad andra tycker är bra!

TIPSA TIPSA TIPSA!! :D

Decorative Sequins


Jag bär inte klänning så ofta, eftersom jag känner mig så uppklädd i det på något sätt, men de här klänningarna kändes väldigt casual, vilket jag gillar extremt mycket! Den svarta klänningen är varmt välkommen i min garderob, hihi :)

"The sound of music is back"


Jag har verkligen saknat att ha en MP3 att sätta igång när lektionerna blir för tråkiga och bussresorna för långa. Nu har jag fått låna brorsans, och det är jag enormt tacksam för! Detta kommer helt klart göra en hel del situationer lite roligare. Måste bara ta mig tid att lägga in lite musik i den också :)

"Perfection, a.k.a Perfektion"


PERFEKTION! Från topp till tå ser Kim helt fantastisk ut, eller hur? Från de söta skorna till det perfekta hårsvallet är denna outfit helt perfekt! Good job Kim! :)

Just another day...


Idag var alltså första skol-dagen detta år, och det kändes inte alls särskillt roligt klockan åtta imorse när katten väckte mig, nog för att missen var extremt mysig just denna morgon, hihi :)

Nu ska jag lägga mig och se The Vampire Diaries (Igen! Har redan sett serien ett varv, haha!), utan att käka något mumsigt. Försöker nämligen skära ner lite grann på godis och fika. Vi får se hur det kommer sluta, haha!

Lite halvtråkigt inlägg, men ganska coola bilder va? Fotade dem i höstas om jag minns rätt...

"Ripped, Casual & Marc J"


Denna tröja ser bara för skön ut, eller hur? Tillsammans med ett par slitna jeans (kanske inte sådär slitna, hehe) och ett par söta ballerinaskor gör man utan tvekan denna tröja rättvisa! :D

Casually Beautiful


Så här vill jag också se ut i sommar! Avslappnat, simpelt och snyggt! Sen har jag ingenting emot att stjäla Shenaes underbara hår heller, synd att hon klippt kort nu! ;p

"Could´nt stop myself"


JAAAH, ÄNTLIIIIGEN! Jackar kommer bli min, tillsammans med två supersnygga tröjor från Hm´s herravdelning. Som jag säkert nämnt förrut, så älskar jag oversize kläder! :)

The light is wonderful!


Det var riktigt vackert ljus ute för ungefär en timma sen, synd att det hunnit bli så mörkt bara. Lyckades ändå ta två helt okej bilder :)

I´m just waiting for the spring to arrive!


Vår/Sommar = Ljusa jeans!

Jag tycker det är sjukt snyggt med ljusa jeans, men under vintern brukar jag lägga undan dem. Vet inte vad som händer med mig, men jag blir helt enkelt less på ljusa jeans under vintern, och less på mörka jeans under sommaren, I´m just a little bit weird! x)

Mys i soffan! :)


Kan avslöja att denna kille sommnade med mig i soffan tre gånger under resan, sjukt mysigt kan jag säga! Undrar om jag också är påväg att somna på denna bild? Visst ser jag rätt frånvarande ut?

Gimmie, Gimmie, Gimmie!


Jag har funderat länge på att lägga in en beställning hos Forever21, men på grund av alla kostnader som tillkommer har jag låtit bli. Har suttit i ungefär en timme och gjort en "wishlist", och den blev rätt lång som ni ser x)

När ska denna donna sluta inspirera?


Förhoppningsvis aldrig! LC har verkligen en stil som faller mig i smaken. Lackade leggings, enkel, oversize topp, supersnygga klackar samt blåmålade naglar, superhett!

Skorna hittar du här! Im inlove...

The perfect blazer!


Är helt galen i denna kavaj från Forever21 om jag ska vara ärlig. Verkar sitta helt perfekt, plus att det är dubbelknäppning vilket jag tycker är supersnyggt. Cirka 250 kronor, bara liiiite billigt, haha ;)

Renewal Lash Serum


Jag har velat testa Loréals nya serum ett bra tag nu, och äntligen är den min! Köpte en pyjamas på Cubus också, den kostade bara 100 kronor (rea!), så jag kunde inte låta bli, hihi :)

Grymma bilder från bilen!


Jag tog de här bilderna i Tisdags när vi åkte bil. Tycker faktiskt de blev rätt häftiga :)

This makes me ready for bedtime


Känner mig lite småtrött efter bussresan, och känner att denna outfit hade passat rätt bra just nu (Om man bortser från att det är alldeles för kallt!). Ska iväg en sväng till Elin nu, men sen ska jag sova, hihi! :)

Skjorta - Net-A-Porter.com
Tofflor - Topshop.com

Sverige pussas och kramas!


Det är sånt här vi ägnar oss åt här ute på landet, pussar och kramar! Ska se om jag får någon nattpuss idag också, fick en rätt blöt en igår (och den var inte från hunden, haha!).

Inspiration is life


Eva lyckas ofta inspirera, och nu har hon gjort det igen. En oversize;ad sticketröja, en underbar och lång sjal, samt dessa härliga overknee boots. Börjar gillar overknee mer för varje dag som går, aah (:

"Uppdatering från Bushen"


Är och hälsar på här ute i bushen, riktigt trevligt faktiskt! Personligen trivs jag rätt bra i lugnet ute på landet. Ska stanna här tills på Torsdag, så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera! Här bor nämligen två små grymlingar som måste underhållas, helst hela tiden. Tur att jag älskar att leka, haha :)

"I could tell by the smell I was gonna get it"


Personligen är jag helt fängslad i Britneys Spears "Fantasy", men jag har aldrig unnat mig själv att köpa den. Den luktar så gott det bara går, och dessutom är flaskan riktigt söt. Det roligaste med parfymer är nästan utsidan, inte sant? Själv är jag rätt dålig på att använda parfym i huvud taget, men ändå! :)

"As good in the summer, as in the winter"



Denna klänning är helt enkelt perfektion. Matthew Williamson fick verkligen till det när han designade denna dyrgrip värd drygt 11.000 svenska kronor. Den funkar utmärkt både sommar och vinter,vilket är ett stort plus i min handbok! :)

"Just throw it in the bag"


Jag har haft ögonen på denna väska enda sen jag såg den första gången på Hm´s hemsida. Jag vill, jag vill, jag vill! Tyvärr kostar den lite för mycket för min budget, även fast de sänkt priset på den (Den kostade 1999 kronor förrut om jag inte minns helt fel)

"Crazy Funky Junky Hat"


Idag är dagen jag hittade min dröm-mössa! Jag är helt förälskad i denna modell, och att det är päls i den gör den bara ännu bättre, eller hur? Tyvärr var denna mössa på damavdelningen, vilket betyder att den troligtvis inte är sådär snyggt oversize;ad som jag vill ha den.

Ska in en sväng på stan imorgon, undrar om Cubus har öppet, hihi :)

"I can't fake, we're on top"


Känns lite bortkastat att redan börja tänka på vårkläder, men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Speciellt inte när alla webbshoppar envisas med att ta hem så mycket snyggt! Toppen från Lagarconne är nog den finaste jag sett på länge, men jag fick stoppa mig rätt snabbt när jag såg priset, haha! (Tror den kostade drygt 2000 svenska kronor)

De roligaste, vackraste & pinsammaste ögonblicken ur Idol!


Jag har just suttit och tittat på reprisen av "Idol 2009 - De magiska ögonblicken", och det fick mig att tänka tillbaka på årets idol. Shit vilket bra idol-år det var! Det var både roliga, vackra, pinsamma och underbara ögonblick i en enda stor blandning, I loved it! Nedanför kan ni se min egna lista, där jag benat ut det allra bästa ut idol 2009! :)



Detta var utan tvekan det roligaste ögonblicken, jag dog nästan när jag såg det första gången, haha!


Jag älskade verkligen Robin Bengtsson från förra året, och detta är ännu ett bevis på hur jäkla bra han är! Dock så är han inte så bra på att luras, så fort han öppnade munnen hörde man att det var han ;)


Jag minns att jag satt i Elins mormors vardagsrum första gången jag såg Erik, och redan då visste jag att han skulle bli en favorit. Star quality!


Calles audition var också helt otroligt, och det var Calle som fick mig att öppna ögonen för denna låt, som för övrigt är en av mina favoriter just nu ;)


Haha, detta var också rätt roligt, :D



Detta var i princip enda gången jag tyckte Mariette gjorde superbra ifrån sig. Tyckte hon var lite tråkig annars ;p


Jag hatar verkligen Iron Maiden, men jag älskar Eriks version av den!


Precis som många andra, älskar jag Eriks version av "Show must go on". Så himla mycket feeling, inte sant?


Till skillnad från de flesta jag känner, tycker jag Rabih´s röst är hur skön som helst! "Driving one of your cars" var absolut min favorit, men även "You are not alone" (som man hör i början av klipper), var fantastisk!



Vem bestämde att det var töntigt att gilla Darin egentligen? Här var han ju iallafall superbra! I guess Im a Geek ;)


Tycker det var roligt att se att även Andreas kan sjunga, och helheten med detta framträdande var faktiskt riktigt bra! :)



Vilket pinsamt ögonblick alltså! Frågar ni mig var det inte alls roligt, tyckte bara synd om henne faktiskt...


Tycker det var så himla vackert när Reza fick det där meddelandet från sin mamma (i slutet av klippet kan man se det).


Tycker det var roligt att se att de fick upp Bagge på scenen tillslut. Kan dock tycka att de borde respekterat att han inte riktigt ville, men ändå! :)


Detta ögonblick var självklart super vackert! Eriks dröm gick i uppfyllelse just i denna sekund, och det var verkligen fint att titta på! Att hans flickvän sedan rusade upp på scenen för att stå kvar genom hela låten förstör ingenting, och hade det inte blivit sånt liv om det hade jag aldrig tänkt på det x)

Nu frågar jag er, vilka ögonblick minns ni bäst? :)