Kiss away the difference


T-shirt - Hm, Jeans - Topshop, Skor - Zappos.com, Jacka - Gina Tricot, Solglasögon - Hm, Väska - Topshop

Simpel look som passar de flesta, och även uppskattas av väldigt många! Klackarna var utan tvekan höjdpunkten och fokusen i denna outfit, och dessutom mina nya favoriter. Du hittar dem som sagt hos Zappos.com :)

Dagens outfit 31/5


Kavaj - Bikbok, Linne - Hm, Jeans - Vero Moda, Skor - Eurosko

Liten förändring :)


Som ni kanske ser så har jag gjort en liten förändring i bloggen, jag har bytt header (Väldigt lik min gamla, I know, men denna kändes ändå somrigare på något sätt), och jag har dessutom gjort bloggen lite bredare, för att få plats med en till huvudkategori, hope u like it :)


Imorgon drar jag till Skellefteå! :)


Imorgon drar jag och mamma ner till Skellefteå, och kommer hem gör vi inte förens på söndag. Vi ska bo hos mina två favoritpojkar, så vad jag kommer göra i helgen är ju ganska självklart, bygga lego och sova middag, haha! Vi får se om jag hinner lägga upp lite bilder från dagarna, annars får ni allting på söndag! :)

Nu ska det packas, ha det bra! :)

Stronger now than we were before


T-shirt - Gina Tricot, Leggings - Hm, Skor - Skokanonen, Halsband - Cubus

I'm not what you want, I'm what you need


Från början tvekade jag en aning på denna jacka, men nu är jag helt kär! Jackan skulle passa utmärkt en svalare sommardag tillsammans med ett par leggings och en längre tisha...

Skorna har jag spanat in en längre tid och jag hoppas starkt på att de finns kvar nästa gång jag tittar in i en Skopunkten butik. Älskar gladiator sandaler med en liten "twist", precis som de här! :D

Skorna, 299:-
Jackan, drygt 500:-

It's like I waited my whole life for this one night


Linne - Hm, Kjol - Indiska, Jacka - Cubus, Skor - Dinsko, + Ringar

Färdiga outfits till Examen/Studenten 2010


Tidigare i veckan utlovade jag att visa ännu mer student/examen inspiration i form av färdiga outfits. Pysslade ihop tre stycken som skiljer varandra rätt rejält, hope u like it guys! :)



Rocky - Att köra på en rockigare outfit känns faktiskt helt rätt iår. Med hjälp att ett par tuffa klackar och några större ringar fixar du looken bäst. För att tona ner rocken kan du sätte upp håret i en smått slarvig knut.



Floral - Blommig hör sommaren till, och en klänning som denna passar lika bra till studenten som till vardags. Att matcha klackarna och accessoarena i samma färg som mönstret på klänningen är alltid ett roligt knep.



Cutie - Den vita spetsklänningen är en klassiker, och tillsammans med ett par ljusa, häftiga klackar, samt några diskreta accessoarer gör den sig allra bäst.

"We can still touch the sky"


I Tisdags färgade jag ögonbrynen och klippte håret hos frissan, och direkt efter det bestämde jag mig för att färga håret mörkare. Det är som alla vet lite svårt att fånga exakta färger på bild, men ovanför kan ni iallafall se min nuvarande färg i två helt olika ljus. Vet knappt själv vilken som stämmer in bäst, haha :)

Efter jag färgat håret åkte jag på en ordentlig förkylning. Det började i torsdags, och i fredags hade jag drygt 39 graders feber, en tilltäppt näsa samt en hals som skärde sig så fort jag svalde. Detta är alltså den största anledningen till varför bloggen fått vila i några dagar, men nu är jag nästan helt frisk igen :D

Sista minutens tips på examen/student klänningar :)


Tänkte ge lite sista minuten tips på examensklänningar till er som inte hittat någon än, och ovanför hittar ni mina personliga favoriter från de större budgetkedjorna. Hm's Garden Collection är ett starkt tips att kolla in, och samtidigt kan ni passa på att titta in på Nelly's webshop, där har de hur mycket klänningar som helst i alla möjliga former och färger. Ett sista tips är att checka Tradera eller Bocket, en viss risk finns såklart när man handlar från de hemsidorna eftersom man inte har någon bytesrätt...

Hur som helst, hoppas ni fått lite tips och inspiration iallafall, tänkte lägga ut lite färdiga examen/student outfits för extra inspiration, så kolla in igen om ett par dagar om du är sugen på ännu mer tips och inspiration till studenten/examen! :D

Blanda varmt och kallt!


Att blanda varmare och kallare plagg är både praktiskt och snyggt. En tjockare oversize tröja och ett par shorts gör sig helt perfekt tillsammans en mindre varm sommardag, inte sant?

Ashley Tisdale är riktigt bra på just detta, och ovanför ser ni ett perfekt exempel :)

Premiär för shortsen :)


Skjorta - Gina Tricot, Shorts - Hm, Skor - Skopunkten

Drygt 20 grader varmt har det varit idag, och shortsen fick äntligen göra sin premiär. Har dock gått runt med bara skjortan större delen av dagen, som sagt, stekhett :D

I akut behov av armband!


Igårkväll kom jag helt plötsligt från ingenstans på att jag har riktig brist på armband! Får nog satsa på att köpa mig några häftiga nästa gång lönen kommer, gärna några av de ovanför  :)

Samtliga armband ovanför kommer från HM

A little taste of summer ;)

Idag har solen gassat på som bara den, och självklart har vi passat på att vara ute! Nedanför hittar ni några av de 200 bilderna vi tog idag, haha :)


Vi har solat, solat, och återigen solat, får hoppas att det givit oss liiite färg iallafall...


Vi spelade en omgång crocket, och vi hade alla våra egna härliga "tekniker", haha :)


Tillsist försökte vi det här med hoppbilder, men på 90% av bilderna ser det ut som att jag står och bajsar medans de andra inte alls är beredda, haha :D

The world better prepare...


Sommaren är inte långt borta nu, och outfits som denna ovanför börjar äntligen bli verklighet. Hela vintern har vi fått gå runt och drömma om bara ben och söt sandaler, och snart är det dags igen! :)

TRESemme, Moisture Rich Shampoo & Conditioner


Jag har länge velat testa TRESemme, och för ungefär två veckor sedan bestämde jag mig för att köpa mig både shampoot och balsamet. Jag valde att köpa två mindre flaskor eftersom det alltid är bäst att börja så, och jag köpte alltså "Moisture Rich" eftersom den serien troligtvis passar mitt hår bäst.

Nu har jag använt flaskorna i drygt två veckor, och jag måste erkänna att jag älskar dem! Helt underbara, och håret blir hur mjukt och fint som helst, utan att bli helt platt och livlöst. Mitt hår kändes redan efter första tvätten mindre risigt, och jag upplevde även att min hårfärg fick mera liv, men det kan ha varit ren inbillning...

Shampoot tyckte jag var som vilket shampoo som helst, men balsamet var helt out-standing! Alla tovor och allt trassel försvinner så fort balsamet nuddar håret, och när man sköljt ur det känns det mjukare än någonsin!

Jag tänker absolut fortsätta använda TRESemme, och i en betygsättning skulle de här två produkterna få högsta betyg, som sagt, jag älskar dem! :D

Summer, nights and days


Perfekt outfit under varma sommardagar med tanke på att det känns både vardagligt och festligt på samma gång, och funkar därför både natt och dag! :)

Har för övrigt varit jätte varmt och skönt här idag, 18 grader i skuggan och stekhett i solen! :D

Such a great combination


Nicole Richie visar ännu en gång hur stilsäker hon faktiskt är! :)

Slänger upp dagens outfit i all denna stress


Topp - Gina Tricot, Jeans - Vero Moda, Skor - Skokanonen

Har varit en ovanligt stressig tisdag idag, började med att jag försov mig, fortsatte med plugg till nationella provet, gymmet, och sedan ännu mer matte plugg, och ska avslutas med en dusch och ännu mer plugg, haha xP

Fifflar med en ny design! :)


Kofta - Gina Tricot, Body - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Halsband - Cubus, Ringar - Mammas

Sitter för tillfället och fifflar med en ny bloggdesign, tror det kommer bli superfräsht! :)

Haremsbyxan, varför inte?


På senare tid har jag insett att jag faktiskt tycker haremsbyxor är riktigt häftiga! I nuläget kan jag inte komma på så många olika outfits där byxan passar in, men får man ett par i handen hittar man säkert på fler. Ovanför är det allra första sättet jag kom att tänka på, hur tycker ni de ska bäras? :)  

Samtliga plagg är från Hm

"Such a beautiful disaster"


Skor - Net-a-porter, Jeans - Topshop, Linne - Topshop, Ring - Net-a-porter

Istället för pyjamasbyxorna och sovskjortan hade jag gärna sett ut såhär idag, haha :)

"You make it easier when life is hard"


Mysig oversize kofta från Gina Tricot, 29:- (den nedre bilden visar den rätta färgen)


Kjol från Gina Tricot, 29:-


Supersöt klänning med en häftig rosett i ryggen, från Gina Tricot, 29:-


Lång, randig klänning med ficka på bröstet, från Hm, 99:-

Blev som sagt lite shopping igår, är jätte nöjd över fynden på Gina Tricot, och självklart att jag äntligen fick tag på denna urtjusiga klänning från Hm :)

"Beyond the shadow of doubt"


Skjorta - Gina Tricot, Leggings - Hm, Skor - Skokanonen

En bild säger mer än tusen ord


Klockan nio imorse drog vi iväg till Skellefteå, soligt redan då! :)


Första mjukglassen 2010, snålt med noisette-såsen, men gott vad det!


Fyndade en hel del också, ska visa er imorgon, promise :D

Drog som sagt till Skellefteå idag, och där omkring har vi varit nästan hela dagen. Vi har fikat, shoppat, busat med små pojkarna, och en massa mer mysigt :)

"Who says I can't be free?"


Nu ska jag slänga mig i sängen, se Vampire Diaries, äta chips, och sen blir det nog sängen för min del. Blir ingen sovmorgon imorgon eftersom vi drar ner till skellefteå, hoppas på mycket shopping, hihi! :)

"They got nothing on you"


Leggings - Gina Tricot, Topp - Topshop, Kofta - Topshop, Skor - Stand-out.net

Söta och romantiska linnen hör våren till, matcha linnet med ett par simpla leggings, en stickad kofta och slappa converse och du får en perfekt vardagsoutfit för skolan eller jobbet :)

Äntligen fredag! :D


Chinos - Gina Tricot, Linne - Ellos, Kofta - Seconh hand, Skor - Lindex, Skärp - Lindex

"Waiting on the world to change"


Sissi lyckades övertala mig att följa på stan idag, och jag vet inte om jag ska hata eller älska henne, hade inte alls tänkt att shoppa något, haha! Blev iallafall tre toppar från Gina Tricot, 29:-/st, perfect! :)

Dagens outfit 6/4


Topp - Vila, Kjol - Indiska, Leggings - Hm, Skor - Skopunkten

Lite väl dåliga bilder, men blixten på min kamera är lite knasig, så det får bli såhär, hehe :)

"Just remember, you're not alone"


Skjorta - Second hand (Only), T-shirt - Lindex, Jeans - Vero Moda, Skor - Lindex, Örhängen - Cubus, Ringar - Dollar Store & Mammas

"Don't be afraid for what's inside"


Linne - Musthaves.dk, Shorts - Conleys.de, Bustier - Topshop, Skor - Fashion-conscience.com

Idag har jag sovmorgon till 12.50, passar mig utmärkt! :)

"Not today or tomorrow"


Tröja - Gina Tricot, Chinos - Gina Tricot, Ringar - Dollar Store, Skor - Lindex

Ser jäkligt trög ut på första bilden, men just nu är det ungefär så jag känner mig, haha. Har varit på gymmet så jag är helt slut, ska hoppa in i duschen nu, och sen ska det ätas varm chokladsås och glass! :D

"Every time I close my eyes..."


Klackar vs Sneakers?

Nu har allting lugnat sig i skolan och min hjärna igen, så nu ska det bloggas! Har en hel del roliga idér och inlägg på gång, så ni tappra läsare som fortfarande läser får hålla utkik :)

Blus - Hm (Garden Colletction), Leggings - Hm, Sneakers - Skokanonen, Klackar - Skopunkten