Lördag 31/7


Skjorta - Hm, Leggings - Gina Tricot, Skor - Dinsko, Halsband - Mormors

Such a cute cat


Vi var och hälsade på min farbror tidigare idag, och jag tror faktiskt att deras katt är den finaste katten i hela världen. Hon är så otroligt gosig, och hon tycker dessutom om varenda människa och är precis lika fin med den ene som den andre, helt underbar är hon! :)

När jag säger att hon är den finaste katten i vätlden menar jag såklart efter mina egna katter, hihi :D

Daily obsession, oversize ringar


Nästa gång jag springer förbi ett Hm ska nog de här sköneterna få följa med mig hem, förhoppningsvis bägge två. Har inte sett dem i butik än, men de lär väl dyka upp snart. 50 kronor vardera går de på, inte alls farligt! :)

Sno stilen av Ashley Tisdale


Jeans - Monki, Kavaj - Hm, Skor - Mytheresa.com, Ring - Topshop, Linne - Hm, Väska - Endless.com

Basicplagg från topp till tå är faktiskt riktigt snyggt. En eller två utstickande plagg/accessoarer gör såklart allting lite roligare, precis som i detta fall. Som ni ser har Ashley ett par väldigt unika skor från Christian Louboutin som utan tvekan ger outfiten en extra touch :)

Friday


Skjorta - Vila, Kjol - Indiska, Skor - Skopunkten

Dreaming of turquoise...


Turkost verkar bara bli hetare och hetare i modevärlden, och med all rätt! Sjukt vacker färg att accessoera upp sina outfits med, och dessutom känns turkost riktigt fräsht! Som nagellack, örhängen, halsband, armband eller ringar gör sig färgen bäst om ni frågar mig :)

Köpt vinterjacka i 25 graders värme :D


Superfin vinterkappa från Cubus, 99:- (ordinarie 799:-)


Tajt, svart kjol från Cubus, 34:- (ordinarie 149:-)


Nudefärgat och oranget nagellack Depend, 2 för 39:- på Cubus


Jag nämde ju igår att jag skulle leta efter vinterjacka idag, vilket kändes lite konstigt att göra såhär mitt på sommaren, men otroligt smart måste jag medge. Cubus sålde nämligen ut sin vinterjackor på halva reapriset, och dum är man väl nästan om man inte passar på? Hade tänkt att köpa exakt en sån här jacka hur som helst, så där sparade jag 700 kronor, galet! :D

Hittade dessutom en kjol jag inte kunde låta bli att köpa eftersom den var så billig, och dessutom två nya färger nagellack...

You're everything I've ever wanted


Klänning - Topshop, Skor - Piperlime.com, Väska - Net-a-porter

Denna snygga och enkla klänning har varit en riktig favorit hos mig hela sommaren, och jag önskar verkligen att den hängde i min garderob just i denna stund. Skorna från Steve Madden hittade jag först igår, och vi kan ju säga såhär, jag föll pladask för dem! Tillsammans med den bruna väskan insåg jag att allt tillsammans hade blivit hur snyggt som helst, eller vad tror ni? :)

If I never see your face again...


Nu ska jag hälla upp det sista smulorna ur chipspåsen, hälla upp ett stort glas sockerdricka, och sedan slänga mig i sängen tillsammans med datorn och säsong 4 av "Charmed". Imorgon ska jag på jakt efter en ny vinterjacka, haha...

Seethough


Skjorta - Hm, Shorts - Ellos, Skor - Skopunkten

Oansträngt och trendigt


Denna outfit har som ni ser inslag av några riktigt stora trender, bland annat höga jeansshorts, converse och fjädrar, men samtidigt ser helheten väldigt oansträngd ut, och det är precis så jag brukar försöka tänka...

För övrigt, visst är örhängena från Asos "to die for"? :D

Sno stilen av Jessica Alba


Jeans - Topshop, Väst - Debenhams.com, Linne - Missselfridge.com, Boots - Dinsko, Solglasögon - Hm

Jag älskar, älskar, älskar Jessicas stil! Hon är faktiskt en av mina absoluta favoriter när jag letar inspiration. Hon är ingen självklar fashionista (så som Nicole.R, Kim.K eller Kate.M), men hon har något lite extra som faller mig i smaken, vad det är vet jag faktiskt inte, men snygg är hon så gott som jämt! :)

Daily obsession, De perfekta bootsen


Supertuffa boots från Dinsko som troligtvis skulle passa till allt i min garderob nu till hösten. Behöver jag dem? Nej. Vill jag ha dem? Ja! Är som att man har en ängel på varje axel varav den ena viskar köp och slösa medans den andra viskar låt bli. Vilken ska man lyssna på?

Snabbt och enkelt


Linne - Monki, Byxor - Cubus, Skor - Skopunkten

It doesn't matter if your black or white


Denna outfit funkar lika bra en skön dag på stan som en sen kväll på dansgolvet. Söta sockar i klackarna är inte något nytt i modevärlden direkt, men det är först nu jag börjat älska det, och tillsammans med träklackan gör de sig bäst om ni frågar mig :)

Det blev visst en påse chips...


En Sofia med en chipspåse i handen är en lycklig Sofia, that's the way it is! :)

Dagens outfit 27/7


Kavaj - Bikbok, Shorts - Second hand, Linne - Monki, Skor - Skopunkten

Funderar starkt på om jag ska dra förbi ICA och köpa en chipspåse, haha, helt beroende...

Miss stoneheart


Ungefär såhär ser min önskelista ut just nu. Änglavingar från Gina Tricot (örhängen), grått nagellack från Hm, perfekta kilklackar från Have2Have, och en transparent skjorta från Monki, kan det bli mycket bättre? :)

Todays wish


Klänning + boots = Underbart!

En mindre varm sommardag...


Jeans - Vila, T-shirt - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Armband - Hm, Halsband - Homemade

Daily obsession, "it-jackan"


800 kronor på Monki

Jag är helt såld på den här jackan, den är perfekt! Som många säkert redan vet kommer denna typ av jacka bli riktigt stor till hösten, får hoppas att det kommer någon som är liiite billigare iallafall :)

Skönt, mysigt och trendigt


Strumpbyxor, hatt & Halsduk - Hm, Tröja - Monki

Fastän det känns otroligt tråkigt att hösten närmar sig, kan vi iallafall glädja oss åt alla mysiga, stickade plagg som återvänder till butikerna. En enkel svart tröja tillsammans med ett par färgade strumpbyxor och matchande halsduk känns som en skön och mysig outfit. Addera den trendiga hatten och ett par heels så blir outfiten oklanderligt trendig på ett ögonkast! :)

Simpel rock-chic


Simpelt, rockigt och chict, precis som jag vill ha det ;)

Favoriter från Hm höst


Egentligen känns det lite tidigt att börja tänka på hösten, men fakutm är att den faktiskt närmar sig vare sig vi vill eller inte, och då är det väl lika bra att börja tänka på vilka plagg man vill investera i? Jag har iallafall börjat, och ovanför ser ni mina absoluta måsten från Hm's höstkollektion :)

Städade för övrigt min garderob idag och hann faktiskt tänka "Wow, jag behöver nog inga fler kläder just nu", pyttsan, jag behöver ju massor, haha! :D

Shopping, del 4


Superfina pumps från Dinsko, 99:- (ordinarie 399:-) + inlägg som ska göra det skönare att gå i klackar, 49:-


Läckra jeansleggings med skinndetaljer från Vero Moda, 75:- (ordinarie 299:-)


Snygg nude-färgad skjorta från Vila, 105:- (ordinarie 349:-)


Underbar halvtransparent oversize skjorta från Hm, 99:-


Snygg jeansväst i bikermodell från Åhlens, 149:- (ordinarie 399:-)

Nu är äntligen all shopping upplagd och visad, haha :)

Sundsvall, Dag 4, Torsdag


Före klockan 10 lämnade vi hotellet för sista gången, och efter några mil på hemvägen stannade vi på ett mysigt litet ställe som kallades Naturum...


Där bestämde vi oss för att ta en fika och bara ta det lungt i några minuter


Jag valde en kladdkaka, min mamma valde ett wienerbröd, och min pappa valde en kanelbulle, supergott! :D


Vi begav oss iväg igen, och nästa stopp blev Umeå. Där gick vi knappt en timme på stan eftersom det regnade och vi kände oss allmänt trötta. Efter den korta rundturen på stan åt vi stripsmeny på Frasses, och sen fortsatte vi vidare hemmåt...


Det blev ett sista stopp på en besinmack mellan Umeå och Skellefteå där vi köpte kexchoklad samt en dricka, och ett par timmar efter det var vi hemma igen! :D

Snipp, snapp, snut så var semestern slut :)

Shopping, del 3


Oversize linne med flätade axelband från Monki, 90:- (ordinarie 180:-)


Två basic oversize linnen i vitt och en matt lilafärg från Monki, 60:-/st (ordinarie 120:-/st)


Stor och underbar väska med en söt avtagbar rosett från Hm, 199:-


Boyfriend-jeans/jeans-chinos från Cubus, 50:- (ordinarie 299:-)

Shopping, del 2


Ljus kahkigröna leggings från Gina Tricot, 99:- (ordinarie 199:-)


Randig oversize t-shirt från Gina Tricot, 49:- (ordinarie 149:-)


Tre par trosor från Lindex, blå - 30:- (ordinarie 70:-), gula - 30:- (ordinarie 60:-), svarta - 30:- (ordinarie 70:-)


Härlig mönstrad skjorta från Gina Tricot, 99:- (ordinarie 149:-)


Superläckra örhängen, 30:- (ordinarie 99:-) och ett underbart halsband, 50:- (ordinarie 199:-) från Gina Tricot

Kommer minst 2 delar till av shoppingen, phew vad mycket det är, haha! :D

Sundsvall, Dag 3, Onsdag


Vi vaknade, åt hotellfrukost, och begav oss direkt till stan för att shoppa ännu mer. Kameran fick stanna kvar på hotellrummet de timmar vi shoppade, och det enda ni missade var den supergoda cheesecaken vi åt på ett jättemysigt litet cafe :)


Dagen blev minst lika fin som de tidigare dagarna, d.v.s. upp mot 28 grader varmt och växlande molnighet...


Vi lämnade av våra shoppingpåsar på hotellrummet och begav oss återigen ut för att kika på stan, denna gång med kameran i högsta hugg. Ovanför ser ni några av alla fina byggnader i Sundsvalls centrum :)


Min mamma tog över kameran, och resultatet blev en hel hög med kort på Sundsvalls alla drakar, haha, riktigt häftiga var de dock ;)


På vänsta bilden ser ni en närbild på den grymt vackra fontänen som stod mitt i Sundsvall, och på den vänsta ser ni mig och min pappa med fontänen i bakgrunden...


Efter all fotografering åt vi ett nuggetsmål på McDonalds, sen drog vi oss tillbaka igen för att spendera våran sista natt i det kokheta hotellrummet. Vi bjöds ännu en gång på en grymt fin utsikt från rummets fönster :)

Sundsvall, Dag 2, Tisdag


På tisdagen vaknade jag redan vid 7-tiden, gick ner och åt en riktig hotellfrukost, ya'll know what I'm talking about, och sedan lämnade vi Sundsvall centrum och körde iväg till Birsta för att shoppa...


Väl framme vid Birsta City bestämde jag mig att lämna kameran i bilen. Vad ni missade att se under de fyra timmarna vi var där var en massa shopping och fikat på ikea som bestod av en baguett, chokladmousse och cheesecake hjärtan, mums! :)


Som ni ser blev det några påsar i Birsta, närmare 10 styckna om jag minns rätt, hihi


Vi körde tillbaka till hotellet för att bara ta det lungt, men redan efter en timme på hotellrummet bestämde vi oss för att gå ner på stan i värmen ett par timmar. När vi kikat klart i stan gick vi tillbaka till hotellrummet, där vi för övrigt hade superfin utsikt som ni ser på bilderna ovan. Den övre är tagen runt 20.00 och den andra strax före 22.00, vackert! :)

Shopping, del 1


2 par jeansleggings med gylf och fickor från IXwoman (Vila), 150:-/st (ordiniarie 300:-/st)


Svart lång tröja med axeldekoration från Bikbok, 50:- (ordinarie 199:-)


Stärkande nagellack och lila nagellack från Cubus, 2 för 39:-


Superfin oversize blus från Bikbok 75:- (ordinarie 299:-)


Underbar oversize kofta med snygga axlar från Bikbok, 149:- (ordinarie 399:-)


Underbart mysig oversize kofta från IXwoman (Vila), 120:-, (ordinarie 400:-)

Detta är som sagt bara del 1 av all shopping, ni ska få se en massa mer ikväll och imorgon! :D

Sundsvall, Dag 1, Måndag...


Klockan 07.30 bar det av, och första stoppet ungefär en timma senare blev Skellefteå där vi la ut en filt för att fika frukost


Vi lämnade skellefteå och vårat nästa stopp blev en liten bit utanför Umeå. Där gick vi en snabbis på några affärer, åt glass, och sedan bar det av igen...


Mellan Umeå och Övik stannade vi på en jätte mysig rastplats där vi fikade chokladbollar och drack pärondryck


Nästa stopp blev Övik där vi stannade och gick på stan i drygt en timma, och redan där började shoppingen :)


Efter shoppingen blev det skrovmål på Max, supergott! :)


Dagen till ära invigde jag min snygga långklänning från Cubus, riktigt skön att resa i var den...


Tillslut reste vi vidare mot Sundsvall, och på vägen bjöds vi på en hel del fina utsikter, riktigt vacker är det vid Höga kusten!


Runt femdraget stannade bilen utanför hotellet i Sundsvall, och första klivet ut kom som en chock. Luften var hur varm och skön som helst till skillnad från hemma i Piteå, haha. Vi checkade in, packade upp våra grejer i hotellrummet, och drog ut en sväg bara för att se oss omkring. Till middag åt vi sallad och sen gick vi och la oss rätt tidigt :)

I'm home! :)


Nu är vi hemma igen efter fyra riktigt härliga dagar fyllda med shopping och annat roligt. Tänkte börja först imorgon att lägga upp bilder från semestern och shoppingen. Undrar om jag gör en dag för dag serie där jag berättar och visar bilder från varje dag som gått, lite som en dagbok antar jag. All shopping delar jag upp i olika delar eftersom det är så sjukt mycket, haha :)

Ha det gött så länge alla fina! :D

Sundsvall 19-22 July


Imorgon drar jag ner till Sundsvall med min mamma och pappa i några dagar. Vi ska sova på hotell, shoppa, äta gott och bara ha det skönt, kommer bli grymt mysigt! Jag kommer lägga bloggen åt sidan under de dagar vi är där, men ni kan räkna med att ni kommer få se massvis med bilder när jag kommer hem igen :D

Så ha det så bra nu alla fina människor därute, så ses vi igen när jag kommer hem! ^^.

6 senaste, vilken är din favorit?


Vilken är din favorit? Ett, två, tre (övre raden), fyra, fem eller sex? (undre raden)

Nu ska det packas på allvar, hihi :)


Kom precis hem från min lilla springtur, och nu är det dags att börja packa på allvar. Redan i fredags bestämde jag vad som skulle packas, och idag är dagen då allting ska packas klart, för imorgon bär det av! :)

Smarrig jordgubbstårta


Min äldsta bror fyller år idag, så idag blir det tårta här hemma. Hemmagjort jordgubbstårta med våra egna jordgubbar vi själva plockat på morgonen från landet på baksidan, kan det bli mycket smarrigare? Nej, jag tror fatiskt inte det, haha! :D

Ansiktstvätt, vilken är din favorit?


Mitt ansikte är dagligen fullt med små röda, irriterande finnar, och jag är alltid på jakt efter de bästa produkterna för att motverka dem så gott det går. För tillfället använder jag Demons&Angels, vilket jag inte är helt nöjd med. Känns inte som att det hjälper alls, men hade jag inte använt det kanske det varit ännu värre, vem vet? Haha...


För några år sedan använde jag Neutrogena Visibly Clear, och då hade jag betydligt mindre finnar än vad jag har nu. Vet inte om det beror på mig eller produkten, men jag tänkte faktiskt köpta hela Visibly Clear serien någon dag framöver, så jag hoppas den är så bra som jag minns den :)


Min fråga till er är alltså, vilken ansiktstvätt tycker ni är bäst? Vilken använder ni?


Med väskan och accessoarerna i fokus...


Snyggt, skönt och enkelt, helt perfekt vardagsoutfit vill säga. Väskan och accessoarerna är helt klart fokus i denna outfit. Lite roligt dessutom att få se Miley utan sina milslånga extensions, hon passar ju hur bra som helst i kortare hår :)

Details of rasberry-red


Boyfriendjeans - Hm, Skor - Hm, Linne - Monki, Väska - Topshop, Bikiniöverdel - Hm

Hallonrött är en riktigt söt rödfärg som enkelt livar upp en annars väldigt simpel outfit, vilket är precis vad jag försökt göra ovanför. Ett par boyfriendjeans, ett vanligt vitt linne, samt en svart väska tillsammans med två små inslag av rött. I could wear this any day, how about you? :)

Är rött inte riktigt färgen för dig, testa då byta ut de röda klickarna mot kanske gröna, eller varför inte gula?

Todays look 16/7


Shorts - Second hand, Linne - Monki, Skor - Skokanonen, Halsband - Mormors

If you love somebody, set them free


Jumpsuit- Hm, Väst - Topshop, Skor - Net-a-porter, Bälte - Ae.com, Solglasögon - Breuninger.com

Lauren Conrad är utan tvekan en av de mest stilsäkra känidsarna just nu. Hon levererar outfit efter outfit värdig att inspireras av, och hennes snygga och naturliga vardagslook går verkligen hem hos mig...

Klippt och klart...


Såhär blev resultatet av jeansen jag köpte och klippte av igår. De mörka jeansen fick sig som sagt en omgång med saxen och rivjärnet, samt några droppar klorin för att de skulle blekas lite här och var. De ljusa lät jag vara hela, vilket funkade precis lika bra. Jag gillar bägge starkt och är faktiskt riktigt nöjd :)

Hemmaplockat är det bästa :)


Två skålar fulla med jordgubbar blev det visst idag. Hemmaplockade är absolut de godaste, och ärligt talat tror jag faktiskt att vi har de godaste jordgubbarna i världen. Hade jag kunnat hade jag skickat varsin jordgubbe till er allihopa så ni fick smaka och instämma, hihi :)

Long knitted dream...


Långa, stickade, oversize koftor är nog det bästa jag vet om jag riktigt tänker efter. De funkar lika bra sommar som vinter, de är otroligt sköna, och passar som regel till det mesta. Just denna kofta hittar du på Topshop för drygt 500 kronor, lite dyrt om ni frågar mig, men annars helt perfekt! :)

He should've never left you broken..


Klänning - Vila, Skor - Skokanonen, Armband - KappAhl & Hm

Bump in the road


Jag är riktigt förtjust i modellen på denna klänning, och extra förtjust är jag i den benvita. Tyvärr verkar just den vara slut på hemsidan, men man kan ju alltid hoppas på att den finns i butik. För min del får den gärna vara på rea också, hihi :)

Svaret är halsband! :D


Igår nämde jag att min mamma kommit med en riktigt rolig idé, jag gav er lite ledtrådar i form av två bilder, och sen lät jag er gissa. Svaret var alltså halsband! Dragkedjorna ska föreställa halsband! Personligen tyckte jag idén var riktigt fiffig, och resultatet blev ju hur snyggt som helst! Som ni ser på bilden i mitten är alla halsbanden justerbara, så man får själv välja hur man vill att de ska sitta och se ut :D

Hur gör man då? Jo, man tar bara en vanlig dragkedja, drar isär den en bit, och syr ihop den bakom nacken. Superenkelt egentligen! Mamma min har också gjort örhängen i samma stuk, tänkte visa er dem någon dag framöver :)

Gör dina egna ringar!


En enkelt och roligt tips till alla er där ute som precis som mig haft otroligt svårt att hitta stora och snygga ringar, gör era egna! Själva ringstommen som sitter runt fingret, d.v.s. ögglan som man justerar beroende på bredden runt sitt eget finger, hittar du på närmaste hobbybutik för några få kronor. Vad man sedan vill fästa på ringen (fäster gör du med lim) är helt upp till var och en. Jag valde gamla clips örhängen jag hittade på en second hand butik för ungefär 5kr/paret, men som sagt, valet är helt upp till en själv, låt fantasin flöda :)

Har ni också några tips på vad man kan fästa på ringstommarna tar jag gärna emot dem! :D

20kr/paret


Behöver ni nya shorts kan jag varmt rekomendera er att köpa ett par helt vanliga jeans på närmaste second hand butik och sedan klippa av dem. För en billig slant får man ett par jeans som ser exakt ut som man vill i både längt, bredd och storlek. Helt perfekt om ni frågar mig! :)

Jag köpte de här två jeansen idag för bara 20kr/paret. Båda ska såklart klippas av, och det mörka paret ska få en omgång med rivjärnet medans jag tror att jag låter de ljusa vara som de är, blir nog super! :D

An endless countdown


Linne - Vero Moda, Shorts - Ellos, Kofta - Gina Tricot, Klackar - Skopunkten

Tired, cute & belongs to me :)


Finns det så mycket mer att säga om de här bilderna förutom att jag äger en av de sötaste (och tröttaste!) katterna i hela världen? Tror faktiskt inte det, så, ja, njut av hennes söthet, hihi :)

Min mamma hade en rolig idé...


Någon som kan gissa vad detta ska föreställa? Svaret kommer upp på bloggen imorgon tillsammans med bättre bilder :)

Smygtitt på Dagens...


Idag blev det mina älskade klackar från Skopunkten som fick åka på. Vanligtvis brukar jag vara rätt lat och strunta i klackarna och hoppa i "conversen" ("fejk" som det måste kallas) sådär i sista sekund, hehe :)

Senare ikväll lägger jag upp hela bilder på Dagens outfit...

Close up; Mormors gamla halsband


Här är de utlovade close up bilderna på min mormors gamla halsband vi hittade igår. Blev väldigt överraskad igår när vi hittade dem eftersom vi letade efter något helt annat, haha. Inget ovanligt egentligen att man hittar andra saker än de man faktiskt letar efter, haha :)

Sa det igår och säger det igen, modet kommer verkligen alltid tillbaka...

Sno stilen av Rachel Bilson


Klänning - Topshop, Skor - Lorisshoes.com, Väska - Chanel, Jeansjacka - Hm, Solglasögon - Hm

Rachel Bilsons stil är verkligen en stil att lära sig från. Den är otroligt trendig, men samtidigt väldigt bekväm, kan det bli bättre liksom? De söta kilklackade träskorna Rachel går runt i skulle gärna få flytta hem till mig, men jag hade inte tackat nej till de minst lika snygga skorna från Lorisshoes.com heller :)

Dagens outfit 13/7


Tröja - Lindex, Shorts - Cubus, Skor - Skokanonen, Halsband - Cubus, Armband - KappAhl

Fyndat bland mormors gamla smycken idag...


Idag när jag och mamma var nere i källaren och letade hängare till mina smcyken, överraskades vi med att hitta de här underbara smyckena som innan ägts av min mormor. Stora, vackra halsband som alla påminner en hel del om smyckena som säljs i butikerna just nu. Roligt hur modet faktiskt alltid verkar komma tillbaka, haha...

Imorgon ska ni få se ordentliga bilder på alla fem halsbanden vi hittade, promise :)

I will run until my feet no longer run no more...


Nu var min lilla springtur avklarad, och det enda som står emellan mig och duschen just nu är mitt rum som är i stort behov av en städning. Rummet och duschen får dock vänta ett par minuter, för som ni ser på bilden ovanför är jag helt slut, haha, slut och full med söta finnar, hihi :)

Helvitt känns helrätt


Helsvart är ett säkert kort för att se trendig ut i mångas ögon, men frågar ni mig funkar helvitt minst lika bra! Satsar man på helvitt behöver man såklart inte ha exakt samma vita färg på vartenda plagg, lek lite och testa blanda in andra nyanser för ett riktigt läckert resultat. Frågar ni mig så ger Ashley Tisdale ett riktigt gott exempel på hur snyggt det faktiskt kan bli :)

Daily obsession, underbara skjortor!


De här skjortorna är vad jag kallar perfektion för en billig slant. Lagomt långa, lagomt oversize, och lagomt pris. När det kommer till färgerna vart jag rätt förtjust i alla fyra faktiskt. Svart och vitt funkar alltid till allt, den khakigröna känns otroligt trendig, och den där matta rosa färgen går alltid hem hos mig.

Du hittar skjortorna hos Gina Tricot för 199kr/styck

Rejäla siffror på termometern idag...


Idag vart det ännu en dag vid stranden för mig och Sissi. Blev inte alls lika mycket bilder som igår, men jag diggar bilden ovanför rätt mycket, haha. Jag är lika oförberedd, och Sissi lika beredd som vanligt när kameran kommer fram, hihi :)

Det vart en dag på stranden...


Såhär vackert är det vid stranden, underbart! :)


Elin, jag & Sissi, älskar verkligen bilden, så himla vi <3 ^-^


Första doppet för iår, iskallt var det, haha :D


Efter första doppet spelade vi lite spel, geni och chicago vart det visst...


Sen var det ner i vattnet igen, Elin ser verkligen taggad ut att hoppa i igen :D


Hur ser vi ut egentligen, haha? Ja ni, detta skulle bli en "hoppbild", men det ser mer ut som att vi ber till högre makter, haha :D


Tillslut fick Elin och Sissi till en riktig hoppbild, måste bero på fotografen, hihi :)

Runt elva tiden imorse drog vi iväg, och strax efter tre var vi hemma igen. Vi har solat, ätit och badat, men framför allt har vi löjlat oss lika mycket som vanligt, väldigt mysigt med andra ord...

Let the summer be a never ending story...


De här bandeau överdelarna är verkligen hur söta som helst. Både är just nu på rea i Hm's webshop, och visst kliar det lite i klicka hem fingret, haha. Den till höger verkade inte ha någon underdel, så därför matchar man den lätt med en svart underdel istället :)

Nu drar jag och vännerna till stranden, måste ju passa på när solen skiner! :D

Give me reason, take me higher


Linne - Hm, Shorts - Cubus, Kofta - Monki, Skor - Skopunkten, Armband - KappAhl

Rockig city safari


Safari inspirerat verkar vara en av de där trenderna som följer med varenda sommar, men konstigt vore det väl annars? Looken är extremt snygg och väldigt enkel att åstakomma. Personligen tycker jag man ska blanda ut looken med lite rockigare accessoarer för att få en riktigt fin "city safari känsla" :)

Daily obsession, Couger Beige


Min skohylla är full av svarta skönheter, och därför är det dags att ljusa upp den lite. Vitt är ingen favorit för mig i skoväg, och därför tänkte jag satsa på ett par skor i den berömda nude-skalan. Denna sko som fångade och krossade mitt hjärta lika fort (den var slut i min storlek) hittar du hos Nelly.com för 399 kronor :)

Vad tror ni ska hända nu? :)


En bild säger mer än tusen ord som man brukar säga. Håll era söta små tummar nu för att resultatet blir acceptabelt, cause here we goo, haha :D

All the details you gotta know


Som ni antagligen märkt, har bloggen varit tyst i närmare fyra veckor nu. Varför jag valt att inte blogga något vet jag faktiskt inte, men det viktigaste är att jag tänkt börja om igen, och förhoppningsvis blir bloggen bättre än någonsin förrut :)

Nu kanske ni undrar, vad har jag gjort i fyra veckor egentligen? Först och främst har jag jobbat tre av veckorna, sommarjobbat vill säga. Jag hade turen att få ett kommunjobb, och jag jobbade under de tre veckorna med handikappade och funktionshindrade människor. Riktigt trevligt hade jag faktiskt, fastän jag längtade efter mitt sommarlov att börja på riktigt. Självklart har jag umgåtts en del med mina vänner, men inte i närheten av hur mycket jag önskat på grund av sommarjobbet. Solen har inte lyst särskillt många dagar, och därför har jag ingen bränna att skryta över precis, haha...

För ett par dagar sedan såg jag Eclipse på bio med mina bästa vänner, och för er som inte sett den, se den! Den var hundra gånger bättre än jag trott, och för er som faktiskt har sett den, var jag den enda som nästan dog av skratt när Jacob sa "We all know I'm hotter than you", haha :D

I helgen ska jag fixa en ny design, samt ändra lite grann bland kategorierna. Inga drastiska änrdingar kan jag lova, men lagomt för att det ska kännas som en riktigt fräsh nystart! Kram på er alla som hållit ut och fortsatt följa bloggen :*

Dagens outfit 8/7


Linne - Monki, Shorts - Ellos, Väst - Gina Tricot, Skor - Skokanonen, Armband - Hm

Dagens outfit 7/7 :)


Kavaj - Lindex, Chinos - Cubus, Linne - Monki, Skor - Skopunkten, Väska - Cubus, Halsband - Ur&Penn