"Little taste of heaven"


Vars försvann allt snack om att Forever21 skulle komma till Sverige egentligen? Efter att ha sett alla dessa skönheter ovanför är jag mer sugen än någonsin på att få hit Forever21! :)

"Hand me my leather"


Supersöt topp + läckra Skinnbyxor = GREAT COMBO

Jag dog nästan när jag såg denna topp, så himla söt och stilfull, inte sant? Tror den hade passat perfekt till ett par skinnbyxor, och vågar man sig inte på det, passar den såklart till vanliga jeans också! För drygt 4000 blir toppen din (Sved rejält när jag såg priset kan jag säga!)

"I know I can be colorful"


Två helt underbara T-shirtar, för ett helt underbart pris, från Hm´s herravdelning. Personligen tycker jag det är skitsnyggt med herrkläder. Det ger alltid ett naturligt oversize;at intryck ;)

The colorful one will be mine xD

The perfect tank!


Dessa linnen från Alexander Wang är vad jag kallar perfektion, "Snygga, simpla och sköna".

"Taste this forbidden fruits"


Något som blivit lite utav en tradition här hemma, är att göra fruktsallad av frukten som blivit kvar efter jul. Vi köper nämligen hem rätt mycket frukt, och att göra en fruktsallad några dagar efter julafton är ett utmärkt sätt att få slut på allting! Dessutom blir frukten tio gånger godare när den blandas med vispgrädde, mums! :)

"I'm thankful for seeing another spring"


Fastän vintern är rätt mysig, så är våran tusen gånger bättre! Jag vet inte riktigt om jag har någon favorit årstid, eftersom alla årstider är speciella på sitt eget sätt, men det är verkligen något speciellt med våren, inte sant?

Mockaskorna är nog favoriterna från hela vårkollektionen, so far! Om jag inte misstar mig lär det komma in hur mycket mer snyggt som helst innan våren är här...

"What I want is what I need"


Egentligen borde jag kanke vara ganska nöjd, efterom jag fyndade så rejält på rean idag, men vad kan jag säga? I´m human! Mycket vill ha mer!

Jag antar att jag är ganska mycket för att planera min shopping, vilket i och för sig är rätt bra. Impulsköp händer mig nästan aldrig, eftersom jag noga tänker igenom mina köp. Här ovanför har jag klurat ut vad det är för grejer jag egentligen vill hitta på rean. Kängor, halsband med massa kedjor, korsett-linne osv..

Tackar pepparkakorna...

Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle få så många fina klappar iår, men tydligen har även jag varit snäll iår (Måste bero på alla pepparkakor jag ätit den senaste månaden, så tack till dem!).

Fick väldigt mycket produkter för hår och aniskte, precis som jag ville! Ett pack med Wella är aldrig fel, älskar deras produkter...


Ansiktstvätt mot både finnar och andra orenheter, perfekt!


Ett superfint set som min mamma sytt med blandannat sminkväska, necessär och sovmask...


En jättemyig filt som mamma sytt, kommer passa utmärkt i mitt rum! :)


Babyliss icurl och OBH-nordicas vågtång, och bägge funkar utmärkt! Trodde aldrig att icurl skulle vara ens i närheten så bra som på reklamen, men det är den faktiskt! Behövs bara lite övning, haha ;p


Fick även en 500-lapp, men den tog slut idag när jag besökte stan (kläderna ovan, förutom den översta tröjan som jag fick av min bästa vän, räckte femhundringen till)
__________________________________________________________________________________
Fick lite annat smått och gott också, bland annat trosor, handukar, choklad, men orkade inte fota allt, haha :)