Vi ses efter helgen!


Imorgon kommer min lilla gullegris hit för att stanna över helgen, så jag kan säga redan nu att det kommer inte finnas en sekund över för bloggen, haha! :D

Daily dose


Linne - Hm, Skjorta - Second Hand, Jeans - Gina Tricot, Skor - Dinsko, Väst - Hm

Historiaboken väntar i väskan, dags att ta upp den skulle jag tro...

Never ending story


Linne (korall) - Monki, Linne (turkos) - Hm, Kjol - Cubus, Skjorta - Hm, Skor - Skopunkten,
Halsband - Gammalt

Nu ska jag återvända till mitt eviga pluggande, varför tar det aldrig bara slut? :o

Underbara höstfärger


Snygga basic tröjor i underbara färger. Den senapsgula och den beigerosa är mina två favoriter, vilka är dina? :)

Topshop, ca 170 kronor

Timeless


Nu var det dags igen, vilken outfit är din favorit? :D

200 kronor skönhet


Hur läckra är inte de här topparna från Monki? Blev riktigt sugen på den berige/bruna faktiskt. 200 kronor och den är min, vad säger ni? Är jag helt ute och cyklar eller är den helt fantastisk? :D

Dreams abroad, Miami day 4


Sista dagen är kommen och det finns inte mycket annat att göra än att börja packa ner allt i väskorna igen. Jag skyndar mig att packa för att få extra mycket tid med Ivy innan flyget tar mig hem till Sverige igen, men med all shopping tar det längre än jag trott. Efter två timmars packande ringer jag Ivy och bestämmer att en fika vid piren skulle sitta perfekt. Ivys bröder följer som planerat med, och vi köper alla varsin cheesecake med hallonsmak, citronsmak och blåbärssmak.

Tiden springer iväg och jag inser att det som känts som bara några minuter var närmare två timmar. Planet lämnar Miami om tre timmar, och Ben erbjuder sig att skjutsa mig till flygplatsen. Självfallet tackar jag ja, och innan vi lämnar de andra tar jag ett ordentligt farväl. Vi lovar varandra att skiva och ringa så ofta vi kan, och att jag absolut måste återvända till Miami så snart som möjligt. Efter det jobbiga avskedet skjutsar Ben mig till flygplasten där även vi två tar farväl. Planet är något försenat, men ingenting radikalt. Mina väskor är så många och så tunga att jag måste betala extra, men det spelar mig absolut ingen roll. Shoppingen jag lyckats få hem var absolut värd varenda krona, och vännerna jag funnit var värda ännu mer.

En timme efter planet lyft piper min mobiltelefon för att upplysa mig om att ett nytt sms har ramlat in i inkorgen. Jag läser det och ler för mig själv. "Paris om två veckor, är du på? xoxo Ivy"

Saturdays outfit


Skjorta - Vila, Harems - Hm, Skor - Dinsko

Har precis gjort klart bokrecensionen, och eftersom jag gjorde klart hemprovet igår känner mig väldigt befriad. Journalistikprovet och självporträttet i Illustrator är det enda jag har kvar innan mitt tre veckors långa lov, åhh så skönt det ska bli! :D

Dreams abroad, Miami night 3


Tillslut bestämmer jag mig för den underbara Eun Jeong klänningen jag köpte dagen innan, ett par heels med matchande väska, samt en kavaj och en keps. Avslappnat men ändå uppklätt tänker jag när jag ser mig i spegeln. Ivy hjälper mig att locka håret och sminka mig inför kvällen, vilket hon är riktigt duktig på. Tyvärr har Ivy lovat bort sig till sin far för att hjälpa i resturangen, så hon tackar nej till mitt erbjudande om att följa med. Klockan närmar sig 22.00 och det är dags att dra iväg för att möta Vince...

Vi möts vid piren för att följas åt till klubben. Vince kommenterar mitt utseende, framför allt mina skyhöga klackar och plötsligt från ingenstanns lyfter han upp mig med syftet att bära mig fram och säger att det inte finns en chans att jag kommer överleva kvällen i de där skorna. Vi börjar båda skratta och efter många om och men släpper han tillslut ner mig. När vi är framme vid klubben tio minuter senare träffar vi Vinces gäng som består av säkert 10 personer. En tjej vid namn Roxanne är den första att presentera sig för mig, och eftersom hon är den enda tjejen i gänget verkar hon glad att se mig.

Alla i gänget tar sig något att dricka förutom jag själv och en kille vid namn Chris. Ingen av oss dricker alkohol vilket verkar vara det enda som serveras förutom vatten. Vi dansar och skojar större delen av kvällen, och eftersom klockan blivit ruskigt sent innan vi bestämmer oss att gå hem erbjuder sig Chris och Vince att följa med mig till hotellet.

Vi skojar och leker, och när vi är framme kramas vi allihopa, ger varandra våra mobilnummer, och Vince, som tydligen blir otroligt kärleksfull på fyllan, gråter en skvätt och ber mig återvända till Miami så snart som möjligt. Imorgon är det hemfärd och större delen av dagen kommer gå åt till att sova, och resten ska jag spendera med Ivy och hennes två bröder innan jag tar flyget hem till tråkiga Sverige...

Sista dagen kommer upp imorgon! :D

Premiär för pälsen


Fuskpäls - Hm, Kavaj - BikBok, Linne - Cubus, Harems - Hm, Skor - Dinsko + accessoarer (tidigare inlägg)

Äntligen helg!


Halsband & Örhängen - Dollar, Ringar - Homemade

Denna vecka har vart en riktig skitvecka samtidigt som det på sitt sätt vart en toppenvecka. Hur som helst är jag öerhört glad att vardagarna är slut och att helgen ligger framför mina fötter, och efter nästa vecka även lovet :)

Nu ska jag skynda mig att göra klart hemprovet i naturkunskap, och efter det ska jag lägga mig i sängen och bläddra igenom min nyinköpta Chic tidning, som för övrigt verkade riktigt inspirerande när jag ögnade igenom den på affären.

Dreams abroad, Miami day 3


Jag vaknar av ett bankande ljud från rummet bredvid, tittar på klockan, och grips av panik samtidigt som jag flyger upp ur sängen och in i garderoben. Om tio minuter förväntas jag vara på stranden för att surfa med Vince, det finns inte en chans att jag hinner dit i tid! Varför bestämde vi träff så tidigt?

Med en chipspåse i handen springer jag ut från hotellrummet, förbi respetionen, och sedan i riktning mot stranden. När jag närmar mig stranden märker jag att det är helt folktomt, vilket i och för sig inte är så konstigt med tanke på att klockan inte ens slagit åtta, men eftersom Vince berättat att den bästa tiden att surfa är på morgonen, antog jag att det skulle vara fler galna surfare bland vågorna. Vince är såklart redan där, och jag ursäktar snabbt att jag var sen. Jag drar på mig våtdräkten, och efter några korta övningar på stranden kommer vi tillslut ut i vattnet. Surfa på stranden är betydligt enklare än i vattnet, och det tar säkert tjugo försök innan jag ens lyckas ställa mig upp på vågorna. Vince bevisar sig vara en riktigt bra lärare, och dessutom är han väldigt rolig att umgås med.

Efter timmar på i vattnet bestämmer vi oss för att dra till haket där vi först träffats för att äta lunch. Vince beställer kräftor och jag testar på laxen. Vi börjar prata om allt från himmel till jord, och jag märker att vi har en lista med saker gemensamt. Vince föreslår att vi drar tillbaka till stranden för lite sol och bad, vilket jag inte tvekar en sekund till.

Väl tillbaka på stranden fortsätter vi prata ända tills Vince vänner dyker upp. Alla verkar vara lika trevliga som Vince själv, så därför är det ett lätt val när de bjuder med mig till en klubb senare samma kväll. När vi skiljs åt för att äta middag på olika håll ringer jag upp Ivy och hör om hon har lust att hänga med på middag, vilket hon gladeligen tackar ja till. Vi möts strax därefter och tar varsin hamburgare, för att sedan återvända till mitt hotellrum där hon hjälper mig välja bland mina nyinshoppade kläder för något att ha på mig under kvällen...

Kvällen får ni läsa om i nästa inlägg! ^^

Wherever I go


Jeansväst - Åhlens, Skjorta - Hm, Tröja - Gina Tricot, Leggings - Hm, Skor - Skokanonen

Dreams abroad, Miami day 2


Väckarklockan ringer klockan 09.00. Jag ställde den dagen innan för att hinna med hotellfrukosten som stänger klockan tio. Jag skyndar mig ner, äter en stor portion scrambled eggs med bacon innan jag hastigt återvänder till rummet. Väl tillbaka gör jag mig i ordning för en dag på stan tillsammans med min nyfunna vän Ivy från kvällen innan. Ett långt linne med urtjusig rygg, en beige kavaj, ett par heta heels samt den underbara Matthew Willsamson bikinin är vad som åker på.

Några minuter innan elva springer jag iväg för att möta upp Ivy vid piren. När jag närmar mig det exakta stället där vi bestämt träff inser jag att jag är aningen sen och att Ivy redan står och väntar på mig. Vi beger oss mot Aventura mall vilket är det största shoppingcentret i Miami. Väl framme börjar vi med en lång, mysig lunch på en fin thairesturang. Efter det börjar shoppingen. Det blir nya skor, toppar, jackor, smycken, smink, jeans, underkläder, allt nytt! Pengar slösas och en helt ny garderob är införskaffad. Ivy tittar chockad på alla mina påsar och undrar hur tusan jag tänkt få hem allting till kalla Sverige, vilket var en riktigt bra fråga...

Klockan närmar sig middagsdags och Ivy tar mig med till sin pappas resturang där jag beställer en stor tallrik pommes och några nuggets. Hon presenterar mig för sin familj, d.v.s. hennes pappa och mamma, samt hennes två äldre bröder. Jag klickar direkt med hela hennes familj, vilket inte är så konstigt med tanke på hur trevliga de är. Hennes äldsta bror föreslår att vi springer ner till havet och tar ett dopp vilket för mig lät som ett utmärkt förslag, speciellt med tanke på att jag faktiskt hade bikinin på under.

Vi badar och skojar ända tills klockan blir drygt nio då Ivys bröder, Ben och Ian, måste bege sig hemmåt för att hjälpa sin pappa att hålla igång baren på resturangen. Jag och Ivy skiljer oss åt strax därefter, och klockan halv elva är jag än en gång tillbaka på hotellrummet. Jag somnar strax därefter med sikte på morgondagen som ska bli minst lika spännande, jag ska nämligen lära mig surfa eftersom Vince, killen från gårdagen, lovat mig privatlektioner.

Dag tre lägger jag upp imorgon! :D

Solig dag i sinnet


Jeans - Vila, Linne - Monki, Skjorta - Hm, Stövlar - Skopunkten, Mössa - Cubus (se detaljer i tidigare inlägg!)

Förutom det griniga vädret och min knäppa mage har detta vart en toppendag. Jag och min vän är klara med våran apu, vilket innebär att vi får tre veckors höstlov, vårat badrum ska äntligen bli klart snart, samt att min mamma väntade med två snygga jeansskjortor och en mysig kofta åt mig när jag kom hem från skolan.

My new ring


Armband - KappAhl, Ringar - Homemade, Halsband - Dollar

Vad tycker ni om min nya ring (fjädern)? Personligen är jag förälskat, sååå himla underbar!

Today


Skjorta - Mammas, Tröja - BikBok, Leggings - Hm, Skor - Skokanonen, Halsband - Dollar

Kom hem för typ fem minuter sedan och kom på att jag glömt lägga upp dagens, så här har ni! Nu blir det för övrigt rakt i säng för min del, är dötrött, haha! :D

Dreams abroad, Miami day 1


Klockan 15.07 landar planet i Miami där en starkt strålande sol möter mig. Värmen är olidlig och jag skyndar till det femstjärniga hotellet där jag byter om till shorts och linne vilket känns lite konstigt med tanke på att jag dagen innan gått runt i stickade koftor och halsdukar. På hotellet finns en stor pool för alla gäster samt ett flertal bubbelbad. I'm in heaven säger jag till killen i respetionen när jag kommit ner från mitt hotellrum.

Klockan närmar sig femtiden och det är dags att hitta något att äta. Jag strosar runt längst Miamis stränder innan jag hittar det perfekta lilla haket med seafood. Kräftor blir perfekt. Väl inne i resturangen är både gästerna och personalen otroligt trevliga, inte alls som alla tråkiga bananer där hemma. En blond, söt tjej lovar att visa mig runt i stan medans en lång, brunhårig kille insisterar på att lära mig surfa. Självklart tackar jag ja till båda erbjudandena och fortsätter lyckligt tillbaka till hotellet...

Vägen tillbaka var något längre än jag minns, så jag stannar till vid en kiosk och köper ett par tidningar, en film och två påsar Lays chips (min personliga favorit!). Klockan nio är jag tillbaka på hotellrummet där jag ser min film, äter mina chips och bläddrar i mina tiningar innan jag tillslut somnar med ett sort leende på läpparna.

Detta är alltså dag 1 på Miami, titta in under veckan för resten av dagarna! Säg gärna vad ni tyckte om det också, för som jag sa tidigare, jag älskar idén! :D

Ny kategori, Dreams abroad


Något jag troligtvis spenderar alldeles för mycket tid åt, är att dagdrömma! Jag drömmer mig bort till värmen, till framtiden, till Edward Cullen, till Drömjobbet, ja, om allt egentligen, men framför allt drömmer jag om världen. Jag drömmer om att stå nedanför Eiffeltornet i Paris, slänga mynt i trevifontänen i Rom, ligga på en strand längst spaniens kust och bara njuta. Fastän allting bara är drömmar, brukar jag ändå drömma så långt som till vad jag skulle bära för kläder, och av det fick jag en superidé!

I bloggen kommer jag från och med idag börja drömsemestra på riktigt. Ni kommer få följa mina drömmar i en slags dag för dag berättelse där jag först och främst fokuserar på att visa en outfit, och sedan skriva lite nyckelord och liknande över vad jag gör under min drömsemester varje dag ^^

Detta är verkligen hur kul som helst för mig att göra, och jag hoppas ni kommer uppskatta det ni också! Premiären för kategorin äger rum imorgon, så ni får vänta tålmodigt tills dess :D

Let the beat rock


Kavaj - BikBok, Linne - Ellos, Jeans - Vila, Skor - Dinsko, Halsband - Dollar, + ringar - Homemade

Nu drar bloggen igång som vanligt igen, Bra av er som höll ut trots torkan! ^^
Kan avslöja att en ny superkul kategori är på väg, ohh! :D

Everything will get better


Förra veckan var en sån där vecka då jag knappt ville ta på mig kläder på morgonen. Jag var totalt oinspirerad hela veckan och hade ingen lust alls att hitta på något roligt till bloggen. På toppen av gröten var min dator på lagning och jag hade både prov och inlämningar till skolan att handskas med...

Min dator kom hem idag, totalt nollställd och med tusentals förlorade bilder, så det lär väl ta ett tag innan allting blir som vanligt igen, även här i bloggen, men jag kan lova er att det kommer =D

Vilken är din favorit?


Let me know, which one is your favorit? :D

There's a new love in town


Jacka - Cubus, Tröja - Gina Tricot, Leggings - Hm, Skor - Skopunkten, Halsduk - Second Hand, Väska - Hm

Just love it


En supermysig, stickad kofta samt en transparent khakigrön skjorta, 20:-/st


Ännu fler snygga broscher/örhängen att göra ringar av, 5-10:-/st

Keep loving


T-shirt - Monki, Väst - Åhlens, Jeans - Vero Moda/Vila, Skor - Dinsko

Småshopping


Harems (50:-, ordinarie 99:-) samt två 2pack med strumpbyxor (50:-/pkt, ordinarie 149:-/pkt) från Hm
Två stora klämmor från Glitter, (29,50:-/st)
Aco Sunkissed, Apoteket (65:-)
+ Ringstommar från hobbyaffären


Jag och mamma tog en snabb sväng förbi stan idag och vi hade som vanligt turen att fynda. Strumpbyxorna som var dagens måste hittade vi på rea, och dessutom hittade jag de beiga haremsbyxorna jag velat ha så länge på halva priset, så jag slog till direkt! :)