"I like what you do to my hair"


Tonade håret igår med Loréal casting creme, Sweet Honey, och den kan jag nu varmt rekomendera! Jag fick naturliga skiftningar, intensivare färg, och dessutom luktade cremen himmelskt!

Bilderna missvisar lite grann eftersom de är tagna i olika ljus, men ganska realistiska är de faktiskt! Speciellt bilderna där man bara ser håret :)

"I've never felt something so strong"


Ni kan ju gissa hur god denna tårta var? v ä l d i g t !

Nu blir det lite kvällsfika och ett par avsnitt Lost, sen blir det faktiskt sängen! Sportlovet är här och det ska invigas med en lååång sovmorgon innan jag drar iväg till A-jaur :)

"You make me feel alive"


Idag kollade vi in bokrean, och till min glädje hittade vi Sofi Fahrman's bok Elsas mode! Har velat läsa den ett bra tag nu, och när den såldes för bara 69 kronor kunde jag inte låta bli! :)

Köpte en burk godisockså som jag kan ta med till A-jaur i helgen, 3,90/hg, like it!

"Who knew that looking a mess could feel so good"


Otroligt vackra Mary-Kate och Ashley Olsen på Elle style awards 2010 i London. Båda två ser ovanligt fräsha och välmående ut, och deras klänningar är verkligen speciella! Ashleys skor talar för sig själva, loooove...

My Question, vem var snyggast?

"It isn't a crime to want a little space to breathe"


Jag tycker det är lika roligt varje år när vårkläderna och sommarkläderna äntligen börjar komma fram, och iår är inget undantag! Jag drömmer, önskar och fantiserar om sommaren dag in och dag ut, ahh...

Att Hm fått in sjukt mycket söta vårkläder och accessoarer hjälper inte precis mot suget, haha :)

"Ready, set, don't go"


Glass, chokladsås, och apelsiner är supergott tillsammans märkte jag här om dagen när jag för första gången testade kombinationen. Kommer definitivt göra om detta nästa gång vi har alla ingredienser, haha...

Imorgon är sista dagen innan sportlovet, yeees! Ska bli så härligt! :)

"We got that open highway infront of us"


Ljusrosa känns lika hett varje vår, och denna vår är inget undantag! Neutrala rosafärger är vad jag föredrar eftersom det lutar väldigt mycket mot nude-trenden som är en klar favorit hos mig :)

New Look's hemsida kan du hitta alla sötsaker från kollaget...

"Don't tell me your sorry cause you're not"


Leggings - BikBok.se, Topp - Lagarconne.com, Kavaj - Musthaves.dk, Converse - Mytheresa.com, Armband - Cocoo.se

Jag förstår inte hur varken ett par converse eller en kavaj inte kan ligga i min garderob än! Har ju suktat efter båda delarna hur länge som helst, haha...

"Could I hold you for old times"


Fastän ingen annan verkar märka min feta utväxt gör jag det, och den börjar faktiskt irritera mig! Jag har färgat mitt hår några nyanser mörkare, och därför får jag en ljus utväxt som gör att håret ser aningen fettigt ut fastän det är nytvättat, jätte jobbigt, haha...

Loréal's nya serie intensivtoning, "Glossy Honey", känns väldigt intressant just nu, speciellt färgerna Sweet Honey och Golden Honey! Är det någon som testat får ni gärna skriva vad ni tyckte om dem! :)

"I see something in you, something nobody sees"


You walk into the room, all eyes are on you, everyone wants to know your name...

Ni ska bara veta hur svårt det är att fånga denna söting på bild! Min kamera piper varje gång den tagit fokus, och rädd som hon är, hoppas hon till varje gång, haha! Stackasrs rädda katt, haha :)

"Suddenly I believe again in a blink of an eye"


Blev så himla glad idag när jag kom hem och det visade sig att min mamma och pappa köpt ett smyckesträd åt mig! Har velat ha ett hur länge som helst, och därför anser jag att det var supergulligt av dem! :)

Smyckesträder kommer från Jysk och kostar ungefär 80 kronor, riktigt fynd faktiskt...

"We both stayed out till the morning light"


Jag har just ätit en stor skål med glass och chokladsås och bläddrat igenom senaste numret av solo, ett riktigt bra nummer kan jag avslöja för er som inte hunnit få den än! Robert Pattinson, sista skriket med calle, undebara modesidor, mascara test och ett helt uppslag med skor, kan det bli mycket bättre, haha? :)

Jag är med och tävlar!


Kan ni tänka er? Jag som så sent som igår, skrev om att jag ville testa att beställa från e.l.f., ramlar över en tävling där man kan vinna ett startkit med mineralprodukter från samma ställe! Kunde inte låta bli att delta fastän chansen att jag vinner är minimal, haha! I rather try and loose, than not try at all! ;)

Vill du kolla in Andreas blogg och hennes tävling, klicka in här!
Vill du bara besöka e.l.f.'s hemsida kan du klicka här!

"I can't stand how much I need you"


Två riktigt söta toppar från Gina Tricot som skulle passa jättebra nu till våren! Personligen tycker jag det funkar lika bra med den rosa som med den vita :)

Give me spring todaaay, ahhh...

"Does'nt feel so diffrent"


Från de grova bootsen till den coola hatten, är detta en perfekt outfit. Rihanna vet hur man ser både genomtänkt och oansträngd ut på samma gång, och det är verkligen något jag avundas! :)

"It always seems like she's talkin' about me"


Vid det här laget har nog de flesta hört talas om e.l.f.'s make-up och deras billiga priser, men e.l.f. fascinerar mig fortfarande! För endast 3,50 pund (knappt 40 svenska kronor), får man en mineralfoundation i önskad ton, och för endast 1,50 pund (drygt 16 svenska kronor), får  man en concealer, helt otroligt!

Eftersom man kan beställa från England blir frakten inte alls särskillt dyr (vad jag förstod så låg frakten på ungefär 4 pund, vilket motsvarar knappt 45 svenska kronor), och ingen tull tillkommer eftersom England ligger inom eu. Just nu ser jag ingen anledning att inte beställa, gör ni?

Är det någon som testat någon e.l.f. produkt? Isåfall, berätta vad du tyckte om den! :)

"I've got to get to you"


Har du aldrig spanat in Missguided förr, så är det dags att du gör det nu! De har jätte mycket snygga kläder, och riktigt billiga priser! The shoes for example, kostar 27 pund (cirka 300 kronor), awsome! :)

Nu måste jag springa iväg och äta, är jätte hungriiiig, ahhh...

I'm not crazy, my mother had me tested - Sheldon Cooper


"Mom smokes in the car, Jesus is okay with it but we can't tell dad"
"I'm Not Crazy, My Mother Had Me Tested"

Nu blir det ett gäng Big Bang Theory avsnitt, en chipsskål, bubbeldricka och lite choklad, sweet! :)

"I'm gonna find a way to make it without you"


Hm är absolut en av mina favorit butiker, och deras webshop är troligtvis min favorit. De har alltid en väldans massa snyggt, och deras rea är oftast superbra! Just nu är jag väldigt sugen på att beställa hem lite sommar kläder, men jag tror faktiskt att jag väntar, det är ju faktiskt vinter än, haha...

Skorna kommer från Hm's barnavdelning, kostar 149 kronor och finns upp till storlek 39, ett riktigt kap med andra ord! :)

"I'm always gonna wanna make it move"


Miley Cyrus är också en brud med riktigt härlig stil, lite mer avslappnad än de flesta stilikoner, men jag gillar ju avslappnat! Dessutom bär hon oftast tonvis med accessoarer, och det är aldrig fel ;)

Great look from head to toe

"Right where you want me"


We're clean in this family, all of us! :)

Idag har jag städat nästan hela dagen, och nu i efterhand känns det super härligt! Vi har dessutom fixat hyllor till min garderob så jag har någonstanns att ställa upp alla mina skor, haha!

"Daddy's little girl is now my baby"


Att Nicole Richie är stilsäker har vi vetat länge, och därför är denna perfekta outfit inget att förvånas över med tanke på att hon har en hel drös perfekta outfits i bakfickan...

Bilder från lanseringen av Nicole Richie's klädmärke Winter Kate

"I’ll show you mines if you show me yours"


Ett av många sätt att bära upp en pälsväst (fejk såklart!), är att matcha den med en rutig skjorta och ett par tajta jeans. Jag tycker det ger ett riktigt coolt och inte för ansträngt intryck :)

"I know exactly what you wanna hear"


Leggings är ett klart favoritplagg i min garderob, och personligen tycker jag aldrig att man kan få för många! Funderar på att köpa ett par nya, och just nu är det de beiga som står högst upp på listan...

Vad tycker du om leggings? :)

Photoshop CS3, Filter, Sharpen, Unsharp mask...


Tänk vad mycket man kan göra i photoshop! Skulle aldrig klara mig utan det, haha! På de här bilderna har jag bara lekt med skärpan, och ändå blev det så här pass coolt! På den nedre bilden ser min katt nästan ut som en tavla, eller hur? Tycker det blev riktigt häftigt iallafall, haha :)

"It seems like the world is crashing at my feets"


Precis såhär hade jag velat se ut just nu! Plus ett riktigt Hollywood svall, en proffsig sminkning och lite fräsiga accessoarer, haha! :)

Kolla in kofta här! Love at first sight, right?

"Don't turn of the lights"


Toppen, jackan, jeansen, skorna, I love it all! Kim har verkligen lyckats denna gång, och jag kan inte se något fel på denna outfit över huvud taget! Det enda felet är att skorna inte ligger i min garderob, haha! :)

"I was the last to know you knew"


Eftersom jag är ledig idag (och resten av veckan för den delen), följde jag med mamma och pappa till Kupan, och där blev det en riktig lyckträff! Hittade några riktigt snygga tröjor som lär användas flitigt...

Vad tycker ni om Second hand? Jag älskar det! :)

Vårfint hos Topshop!


Ljusa, romatiska plagg hör våren till, så enkelt är det! Hattar, solglasögon och häftiga smycken får såklart inte glömmas bort, och inte heller ett par sköna klackar, gärna kilklackar denna vår! :)

Allt i kollaget kan hittas på Topshops hemsida...

"Cause when I'm with him I am thinking of you"


Personligen älskar jag mandelmassan och skulle aldrig tänka mig att ens äta en semla utan, men jag vet att det är många som aldrig skulle tänka sig att äta en semla med mandelmassa...

Hur äter du din semla? :)

Two favorites från Modekungen!


Jag älskar verkligen Modekungens kläder! Deras kläder faller mig verkligen i smaken, och människan som väljer ut vilka kläder de ska köpa in borde få en eloge (stavning? haha?)

"Last night, I couldn't even get an answer"


Photos from last week

Idag kom vi inte hem förens halv sex på grund av prao, men det är ändå så värt det med tanke på att vi är lediga onsdag, torsdag & fredag (haha, försöker skryta lite diskret, haha!)

Trodde ingenting kunde förstöra min dag men så läste jag att The Vampire Diaries har uppehåll ända till den 25 Mars (i usa alltså!). Okej, överdrift, min dag är långt ifrån förstörd, haha! :)

All I see are Stilletos...


Jag hittat tre fynd jag bra gärna velat klicka hem, men nu är det faktiskt läge för mig att sluta shoppa, haha! Har köpt fem par nya skor på den senaste månaden, och där får jag nog dra gränsen, haha!

Annars är jag helt förälskad i skorna, visst är de läckra? Har haft ett gott öga för dem enda sedan de kom upp på hemsidan i höstas...

"I was there when you said forever and always"


No make up, no retouch, just me, finnig och snygg, haha! x)

Hoppas alla ni söta läsare hade en superbra alla hjärtans dag, för det hade jag! Spenderade dagen tillsammans med min bästa vän, en kladdkaka och ett gäng Vampire Diaries avsnitt! Dessutom blev det lite härlig massage under ett av avsnittet, aahhh :)

Tell me, vad gjorde ni på Alla hjärtans dag iår?

"I wanna go to college for the rest of my life"


Jag minns när BikBok började med sina UCLA kläder, jag var galen i dem! Deras nya kollektion, Westhill Redbird, har dock fått mig att glömma all about "the incident of 06" (inside joke), haha :)

Jag älskar verkligen "college-looken", och hoppas verkligen att jag hinner med att köpa iallafall ett plagg ur kollektionen innan de blir helt slutsålda...

"I don't want another pretty face"


Den oversize;ade tishan är en klar favorit i min vårgarderob, och den matchar jag gärna med några coola leggings och ett par converse, superhett! Just denna tischa har fångat mitt hjärta för dagen, för visst är den helt underbar? Kostar drygt 300 kronor på Topshops hemsida, gimmiiiie x)

Loreal True Match Foundation


Köpte denna foundation för ungefär en vecka sedan, och bestämde mig för att göra en liten recension av hur jag upplevde den och vad jag tyckte om den :)

Allmänt - Detta är nog den bästa flytande foundation jag har testat än så länge (har i och för sig inte testat så många!). Tyvärr gör den min hy ganska torr, och den sitter inte riktigt hela dagen ut, men det var riktigt lätt att hitta en färg som passade eftersom det fanns så många att välja mellan, så ett stort plus för det!

Täckning - 3/5 - Täcker ganska rejält just när man lagt på den, men försvinner under dagen...
Hållbarhet - 2/5 - Håller sig riktigt snygg i kanske två timmar, max!
Lättanvänd - 4/5 - Verkligen lättanvänd, och det behövs inte några stora mängder
Prisvärd - 2,5/5 - Kostade 140 kronor på Lindex
Slut-betyg - 3/5 - Kommer nog inte köpa den igen!

"You are like a drug to me"


Idag for vi en sväng till Luleå, och två par skor fick följa med mig hem! Båda är från Eurosko, och kostade 135 respektive 280 kronor, billigt va? Är riktigt nöjd iallafall! :)

De övre, 135 (förr 450), de undre, 280 (förr 699)

"You're taking seven steps here"


Hur Mary-Kate får en vanlig hood att se så snygg ut vet jag inte, men snyggt är det! Hon är verkligen en av de få som kan ta på sig i princip allt och ändå inspirera!

So close to what I want...


En riktigt snygg outfit som jag gjorde lite, lite bättre, haha! :)

Allt på bilden kommer från Hm, och för att se fler inspirerande bilder, klicka här!

"If you only knew what I talked about"


Imorgon har vi sovmorgon till tjugo i tolv, skööööööööööönt! Två lektioner, och sen får vi gå hem igen, känns riktigt härligt, speciellt eftersom det är fredag imorgon :)

Förresten, ni missar väl inte premiären av The Vampire Diaries ikväll på 6;an? Jag kommer då att titta! :D


"Can you feel this magic in the air"


Stora, stickade koftor ligger mig varmt om hjärtat, och jag tycker aldrig man kan ha nog många! Här är två stycken jag spanat in en längre tid nu, och visst ser det underbart mysiga ut? :)

Dagens outfit 10/2


Tröja - Hm, Kofta - Cubus, Jeans - Gina Tricot, Halsband - Jc

Första gången jag lägger upp "dagens outfit" i bloggen, vi får se om det bli en vana, haha :)

- Baby mama got some style...


Ashlee slappar inte med stilen bara för att hon blivit mamma inte! Riktigt snygg och inspirerande outfit, speciellt med tanke på att hon till och med lyckats få gummistövlarna att se modeinriktade ut, haha...

"Another spring is there outside my door"


Skorna + toppen = P E R F E C T I O  N :)

"When I look at you my mind goes on a trip"


Gjorde just klart lite hemstudier vi fick förra veckan på syslöjden, och som belöning ska jag göra i ordning lite fika (nyttigt såklart, haha!), och lägga mig i sängen för att se "The big bang theory", Bazzzinga, haha! :)

Gick igenom och läste alla söta kommentarer tidigare idag, och bestämde mig för att inte svara på alla, eftersom det hade tagit alldeles för lång tid! Men ni ska veta att jag läst alla tips riktigt noga, och I.D verkar vara det de flesta av er föredrar, och sen skulle jag nog gissa på True Match, men är inte säker...

"Take control of your mind and meditate"


Mina två senaste cravings från Monki! G I V E  M E

En favorit när det kommer till oversize tröjor är att stoppa in tröjan lite slarvigt i byxan, funkar jämt! Det ger en väldigt snygg "touch" till hela outfiten! :)

"Leave a light on for me"


Jag älskar hennes perfekta använgning av "Lager på lager-trenden" i denna outfit, och att bryta av den annars nästan för gråa outfiten med ett par blåa boots var verkligen ett smart drag! :)

"I don't know how it gets better than this"


Nu sitter jag här, nyduschat och beredd att dricka en kopp varm choklad, med ett leende på läpparna. Jag mår så himla bra! Lovet närmar sig, skolan är för tillfället slapp, och jag har världens bästa människor omkring mig! Ibland känner jag mig helt enkelt lyckligt lottad :)

Förresten, såg ni att mitt inlägg kom på blogg.se´s startsida idag? Jätte kul! :D

"He's royal, so damn royal"


Visst ser han bra kunglig ut? Haha...

"Somebody dreams about you every single night"


Jag är så himla sugen på att köpa mig de här leggingsen från Gina Tricot, för visst är de snygga? Allra bäst tror jag man matchar dem med en mörkare (gärna oversize) tröja. Till våren är det nog fräsht med en vit topp också! Borde verkligen investera i ett par, haha...

- Lindex favorites!


Någon som lottar ut ett presentkort på Lindex? Isåfall, maila mig!!! Haha, nej, men seriöst, visst har de fått in mycket snygga kläder på senaste tiden? :)

Spetströjan är verkligen "to die for", och linnet är, ååhhh...

"If you ever change your mind about leaving"


Ännu fler bilder från Lördag morgon, hihi :)

Nu ska jag bara mysa resten av kvällen, och det börjar med en chips-skål och "Project Runway"! Sen blir det kanske någon bra film, eller möjligtvis ett gäng "How I met you mother" avsnitt...

"Couldn't tempt us if it tried"


Igår var det så sjukt vackert ljus ute på morgonen, så jag kunde inte låta bli att knäppa ett par bilder! Självklart var ljuset ännu vackrare i verkligheten, men så är det väl nästan jämt, haha...

Which one do you think is the best?


Hitta rätt foundation är nog det svåraste som finns när det kommer till att hitta makeup produkter man trivs med. Det är så himla mycket som måste vara rätt! Perfekt färg, hållbarhet, täckning, känsla, ja, ni vet hur det är! Att läsa sig till en bra foundation på internet är inte heller det lättste, med tanke på att allas hy är så himla olika...

Jag har fortfarande inte hittat något riktig favorit, men den bästa jag testat är nog Loreal True match minerals. Använde den i somras, och då funkade den kanonbra! Nu är tyvärr färgen aningen för mörk xD

Detta leder alltså till dagens lilla fråga, vilken foundation tycker du är bäst?

"Now they know there's no way out"


Hittade en kofta och två par örhängen idag när vi var i Skellefteå. Allting kommer från Cubus, och allt var på rea! Örhängena kostade 25 & 17 kronor, och koftan kostade 75. Riktigt härliga priser, hihi :)

Visst är örhängena läckra? Helt förälskad i bägge paren, ahhh...

Presentation av mina djur - Sweetie!


Sweetie fick jag i födelsedagspresent när jag fyllde 11 år, vilket gör honom drygt 6 år gammal. Han är helt klart världens bästa födelsedagspresent, haha! Som ni ser är han otroligt söt, och han älskar att leka med små möss och små bollar. Han är inte särskillt trevlig mot nya personer, men han är extremt snäll och mysig mot de personer han gillar, haha...

I december förra året blev Sweetie ganska rejält sjuk (han slutade kissa och det enda som kom ut var blod), och vi var tvungna att besöka veterinären. Jag minns inte exakt vad felet var, men det hade att göra med att han drack alldeles för lite, och därför blev det något fel med blåsan. Som tur var klarade han sig utan operation, men efter besöket hos veterinären har han endast fått äta blötmat, samt några vitamintabletter varje dag. Veterinären sa att problemet kunde komma tillbaka, men jag hoppas innerligt att det inte gör det!!

Smeknamn - Whiiitie, Svettis, tjockis, Tweetie
Ras - Vanlig "bondkatt" så vitt vi vet, han var då gratis :)
Äter helst - Skinka, godis
Älskar - Min pappa, haha!
Hatar - Sina vitamintabletter, hehe x)

What's goin' on, it's a Friday night...


Aaahh, gud vad skönt det ska bli att gå och sova! Ska redan nu lägga mig i sängen, se ett par avsnitt How I met your mother, och sedan ska jag sova, ahhh...

Drar ner till Skellefteå imorgon, så vi får se om jag orkar blogga något, haha :)

"Feels like I'm knockin' on heaven's door"


Klippte mig i Tisdags, och såhär blev resultatet! Inge större skillnad kanske, men det är en bra bit kortare (syns inte så bra på bilden märker jag nu, hehe!), och allt det risiga är som bortblåst (syns inte heller så bra på bilden, men ni får lita på mig helt enkelt, haha!). Dessutom känns mitt hår tjockt och fylligt igen, vilket jag är superglad över! :)

"From my reflection, I want perfection"


Jag avundas verkligen de människor som får gå klädda såhär året runt, kan ni tänka er hur härligt det hade varit att få gå runt med bara ben i januari (utan att förfrysa vill säga!)?

Skorna är kanske lite udda, men jag gillar dem faktiskt! Jag är en riktig s u c k e r för kilklackar, både på grund av skönheten och komforten i dem :)

- Best dressed & Worst dressed, Grammy Award!

Här är min top three and bottom three lista, lämna gärna en kommentar så jag får läsa din åsikt om vilka som klädde sig bäst/sämst under Grammy Awards! :)


Lea Michelle - Supersöt klänning som passar henne som handen i handsken! Diskret och unik på samma sätt, me like aloooot! :)
Miley Cyrus - Jag älskar denna modell på klänningar, och har sett den tusen gånger förrut, men ändå är klänningen Miley bär väldigt nyskapande och inspirerande...
Pink - Klänningen är hur snygg som helst, och den sitter som en smäck, men på något sätt så passar inte Pink riktigt lika bra i den som man kunde hoppats, eller?


Malin Åkerman - What was she thinking? Dåligt sittande metallic-klänning tillsammans med glansiga, lårhöga stövlar, är det bara jag som tycker det ser billigt ut?
Taylor Swift - Ingen passform alls på denna klänning, och skärningen vid brösten ser helt fel ut, Taylor som har en sådan vacker kropp, varför gömma den i något sånt här? :O
Lady Gaga - Do I even have to say a word? Orange-färgat hår, äckliga klackar och ett dockliknande aniskte...

"Just show your stomach"


Magtröjan blir bara hetare och hetare, och till och med jag som egentligen föredrar längre tröjor, har börjat älska dem! Måste införskaffa mig en innan sommaren, och gärna en från Topshop! :)

"All black is all good"


Vem sa att helsvart är tråkigt egentligen? Fel hade då människan som kom på det! Helsvart är ju hur snyggt som helst, men för att bryta lite grann, kan man precis som Kate, lägga till en färgglad accessoar :)

They are already here!


Whiiieoooo! Mina nya skor har kommit, och de satt verligen perfekt, förutom att bootsen var lite vida runt hälen, men annars, p e r f e c t i o n !

Nu ska jag återvända till mitt Sims-nördande, haha! La nämligen in Sims 2, samt alla expansion&pryl-paket, vilket tagit upp alldeles för mycket av min tid de senaste dagarna, haha :)

"I'm gonna blow your mind"


Jag ska klippa mig imorgon, jag ska klippa mig imorgon, jag ska klippa mig imorgon! Can you believe it? I can't! Var alldeles för länge sedan sist, och mitt hår ser oftast ut som en vandrande risbuske, but no more...

Nu ska jag lägga mig i sängen och se Desperate housewives, älskade serier, mhmm....

Knitted is da shit, haha :)


Det bästa med denna outfit, är helt klart den über-mysiga tröjan!
Självklart är helheten av outfiten också riktigt snygg, som alltid när det kommer till Vanessa! Hon bevisar gång på gång att hon vet hur man sätter ihop en perfekt outfit, och att hennes hår alltid ser lika perfekt ut skadar ju aldrig ;)

"Find yourself another layer"


Imorse var det 20 grader innan jag for iväg till skolan, och nu är det närmare 25!! Kylan är inte min bästa vän, men jag har faktiskt lärt mig att klara av den rätt bra nu...

Whats my secret? - Jag klär mig i stickade lager, både snyggt och varmt! Dessutom kör jag alltid med dubbla långkalsonger, vilket gör jeansen lite tajta, men varmt blir det, haha :)