Regn, regn, regn, regn


Klänning - Cubus, Tröja - Gina Tricot, Skor - Skokanonen, Halsband - Jc

Kan det inte annat än regna? Har vart så tråkigt väder ända sedan skolan började om att jag nästan börjar bli deprimerad. Gråter himlen gråter jag. Tappar liksom all inspiration dagar som denna, så ni får nöja er med dagens outfit idag :D

Todays


Byxor - Gina Tricot, Linne (över&under) - Hm, Skor - Dinsko, Halsband & Armband - KappAhl, Bälte - Second Hand

Under 100-lappen, leopardmönstrade skor


Kikade snabbt in på Hm's webshop tidigare idag och la märke till att dessa läckra skor äntligen landat i webshoppen. Två sekunder efter jag dessutom konstaterat det märkte jag att de bara kostade 99kronor! Först trodde jag nästan jag läst fel, men det stod verkligen 99kronor, helt otroligt med andra ord :)

Söta bustiers


Såg de här sötnosarna på Lindex i helgen, åh vad jag vill ha! Den svarta är ju lite tuffare, så den var nog min favorit, men visst var den rosa riktigt söt den också :)

Time to make a vote


Vilken är din favorit från den gångna veckan? 1, 2, 3, (övre raden), 4, 5 eller 6? (undre raden)

Kofta med mockadetaljer


Den här mysiga koftan med mockadetaljer hade gärna fått flytta in i min garderob nu när vi går mot kyligare dagar. Stora, stickade koftor kan man aldrig få nog av om ni frågar mig, och därför förtjänar denna kofta som både är stor, varm, mysig och snygg att bli dagens obsession! :)

Koftan hittar du på Monki för 400 kronor...

Good enough


Vaknade ganska tidigt imorse, så jag började dagen med att skriva Svenskan, och efter det tog jag tag i att städa mitt rum. Nu ska jag fortsätta vara duktig och göra Naturkunskapen samt byta laken i min säng. Flitigare får man leta efter, haha :)

Fast enough to see


Puder-rosa är i allmänhet en väldigt söt och fin färg, men för att tuffa till det lite grann kan man gärna addera några mörka plagg i helheten också. Ovanför ser ni ett exempel på en outfit jag gärna haft nu i höst, helt fantastiskt! ^^

Under jackan...


För credits kolla senaste inlägget nedanför :)

Invigde både mina jeans från Vila och mitt nya nagellack från Hm idag. Trodde nagellacket skulle vara lite mer turkost, men blått är också fint! Jeansen jag köpte i somras satt som en smäck, så dem är jag riktigt nöjd med ^^

Inside out


Jeans - Vila, Jacka - Cubus, T-shirt - Monki, Skor - Dinsko, Circlehalsduk - Hm

Bara onödiga måsten..


Idag blev det en liten tripp till Skellefteå, trots det tråkiga vädret. Hittade som tur var inget oplanerat, så jag passade på att köpa några väl behövliga produkter istället. Värmeskydd och hårinpackning från TRESemme samt en make-up remover från Nivea. För mig är alla produkterna helt nya och otestade, så jag hoppas allt är bra! :)

Fredagsmys


Lägger upp dagens med jacka (Cubus) och väska (Hm) också, glömde tydligen det innan, haha...

Tänka sig att det äntligen är fredag. Dagen alla går och väntar på, dagen som inviger helgen. "Fredagsmys" som OLW borrat in i våra hjärnor. Ska nog följa  deras råd ändå och hälla upp en stor skål chips, slänga mig med datorn i sängen och inte bry mig ett skit om föräldrarna stör eller inte, haha :)

Obsessed


Alltså, jag tror jag blivit besatt av harems/kostym byxan, sjukt fint är det! Borde nästan köpa mig ett par, tråkigt bara att det aldrig verkar komma något riktigt fint budgetalternativ, förutom Topshop såklart, men det finns ju inte på långa vägar. Hur som helst, ovanför ser ni ett riktigt fint och avskappnat sätt att bara upp dem, åhh..

Overdrive


Kofta - Vila, Leggings - Hm, linne - Jc, Skor - Dinsko, Mössa - Cubus

Goodnight sweethearts


Under sommarlovet var jag aldrig trött. Inte en endaste dag. Jag klagade på att det tog lång tid att somna, och att jag vaknade alldeles för tidigt. Tänkte att skolan och tidiga mornar skulle bli en lätt match för mig som alltid var pigg och glad och aldrig verkade bli trött, o'boy vad fel jag hade...

Nu ska jag lägga mig i sängen och ser några avsnitt Scrubus, sen har jag tänkt att göra en riktigt tidig kväll, det behövs verkligen! Tur att det bara är fredag kvar, haha :)

Läckraste leggingsen på länge :)


Såg att de läckra blå-mönstrade leggingsen äntligen kommit in på Hm's webshop, och åh vad jag älskar dem! Hade verkligen vart helt perfekt att ha dem i garderoben just nu, eller vad tror ni? :)

För att matcha dem bäst tycker jag man ska tänka rätt enkelt. Leggingsen i sig är ju redan väldigt speciella och därför kan man tona ner dem lite samtidgt som man lägger fokus på dem med hjälp av enfärgade, simpla plagg och accessoarer. Ovanför ser ni ett perfekt exempel på hur jag hade bärt upp dem :D

Never really cared where we would go...


Byxor - Cubus, Kavaj - Lindex, Linne - Hm, Klackar - Wedins, Halsband - Mormors

Skor att satsa på i Höst // Vinter

Fick en fråga i början av veckan vilka skor jag tycker man ska satsa på i höst/vinter, och tänkte att det hade vart roligt att göra ett helt inlägg utav det. Samlade ihop tre huvudkategorier jag tycker man kan tänka på, och i varje kategori ger jag några tips på vart man kan hitta dem. Fick också fråga om jag tyckte Uggsen funkar iår, och där är svaret både ja och nej. Personligen kommer jag inte dra fram mina förens det är absolut nödvändigt, d.v.s. när det är 20 minusgrader, men gillar man uggsen är det ju bara att köra på :)



(Scorett, Dinsko, Scorett) De här bootsen är mina absoluta favoriter. De är sköna, snygga och absolut höstens hetaste sko bland alla modemedvetna. Skon längst till höger är dessutom fodrad, så de passar nog perfekt även till vintern.


(Dinsko, Skopunkten, Topshop) De rockiga och grova kängorna känns lika rätt iår som de gjorde förra året, och de funkar utan tvekan även under vintern. Kängan är garanterat oerhört skön och rockar upp diverse outfits på et snyggt och bekvämt sätt.


(Scorett, Dinsko, Nelly) Personligen föredrar jag låga skor till vintern, men till hösten funkar kilklacken bättre än någonsin förr. Butikerna har fått in ett mycket bredare utbud än tidigare år i alla tänkbara färger och former. Som många vet är kilklackar riktigt skönt att gå i jämfört med andra klackskor, men självklart kan det bli lite jobbigt för trampdynorna i längden, och dessutom ökar halkrisken när det börjar frysa på backen.

Hoppas detta hjälpte någon iallafall, haha :)

Lurkdag número uno


Idag har jag känt mig som en riktig lurk hela dagen. Uttråkad och oinspirerad. Visste redan imorse när jag vaknade och kände mig som en björn som vaknat upp ur sitt ide mitt i vintern att det skulle bli en skitdag, och inte blev det bättre när jag tittade ut genom fönstret och det regnade, usch vilken dag alltså! 

Paketet från Hm lyste i och för sig upp mig dag en aning, men imorgon ska det bli en kanondag, jag lovar er! :)

Right back in the water


Kom precis hem från skolan och bort från det tråkiga vädret (så länge jag är inne kan jag iallafall låtsas att det är sol ute istället för regn, haha). Vare sig jag vill eller inte måste jag dock ut i regnet igen eftersom vi ska till min faster på middag, så fantasin om sol varar nog inte många minuter till, haha :)

Tog tre bilder och ovanför ser ni en av dem, hade verkligen inte tid för mer :D

Simple


T-shirt - Monki, Jeans - Vila, Jacka - Cubus, Skor - Skokanonen, Circlehalsduk - Hm, Örhänge - Homemade

Hade sån beslutsångest för vad jag skulle ta på mig imorse, så tillslut tog jah bara ett par jeans, en vit t-shirt och conversen. För att piffa upp allt lite hängde jag mitt fjäderörhänge också, fräsh och bra ^^

Drip Drop


Igår regnade det och var tråkigt väder hela dagen, tragisk start på veckan med andra ord. Fastän det är oerhört trist med regn, kan det bli sjukt fint på bild. Tog med mig kameran ut under ett av de korta uppehållen för att fota, och såhär blev det :)

Denim // Jeans


Jag skulle väldigt gärna köpa en ny jeansskjorta faktiskt. Den jag har är så himla styv och hänger inte alls särskillt snyggt på. Den här snyggingen från Monki skulle vara ett stort snäpp bättre från den jag har. Hur hade jag bärt upp den då? Jo, ungefär såhär! Det är verkligen sjukt fint med jeans på jeans :)

First schoolday


Vem var det som under sommarlovet flera gånger påpekade hur mycket hon njuter av att "bara behöva gå i skolan", "Bara göra sina läxor och få bra betyg", "Slippa anstränga sig och tänka på framtiden"? Jo, jag! Ångrar mig redan, vill ha sommarlov igen, hoho :)

I got my eyes open, I'm ready for war


Hittade den här jackan idag när vi var förbi Kupan, och jag kunde helt enkelt inte låta den hänga kvar när de inte tog mer än 75kronor för den. Jackan är ingen direkt skönhet, men den har det där fulsnygga över sig som jag fullkomligt älskar, haha. Kommer hur som helst bli riktigt varmt och skönt att gå runt i under vintern, eller vad tror ni? :)

A rainy day


Skjorta - Hm, Linne - Monki, Väst - Åhlens, Leggings - Hm, Skor - Dinsko, Halsband - KappAhl & Gammalt,
+ Ringar

Cardigans från herr


Ett enkelt och billigt sätt att hitta bra oversize kläder är att kolla in herravdelningen, finns alltid en massa mysiga tröjor och häftiga t-shirts värdiga att få flytta hem i garderoben. Just de här koftorna hittar du på Hm för 149kronor. Riktigt fina färger och en garanterad mysfaktor :)

22 Augusti


Kavaj - BikBok, Shorts - Second Hand, T-shirt - Gina Tricot, Skor - Dinsko, Halsband - Mormors, Armband - KappAhl m.fl.

It was worth it in the end


Okej, veckans stora fråga, vilken är din favorit? :D

All that matters..


Denna outfit är bara en av många vackra uppsätningar vi kommer få se Jessicas rollfigur Vanessa i under fjärde säsongen av Gossip Girl. Är det bara jag som tycker hennes rollfigur fått en mycket roligare garderob än i tidigare säsonger?

Every time you turn around


Chinos - Cubus, T-shirt - Monki, Kavaj - Lindex, Skor - Skopunkten

Perfekt basplagg inför hösten


Stickade oversize tröjor är nog ett av de bästa plaggen inför hösten, iallafall om ni frågar mig. Plagget går ju liksom att matcha på så många olika sätt, speciellt om man väljer en mer neutral färg. Som ni säkert förstår blev jag därför störtkär i dessa mysiga tröjor från Weekday, enkla och snygga :)

How to wear; Transparenta Skjortan

Fick en liten önskning om att ge några tips på hur man kan bära upp den transparenta skjortan i höst. Tyckte det var en riktigt bra idé, både för mig egen skull och för att tipsa er. Personligen tycker jag skjortan passar till nästan allt, så därför var det ganska lätt att matcha ihop några outfits, men jag försökte ändå få ihop några idér som alla kanske inte redan tänkt på :)

Here we go! Hope u like it :D

Skjorta & Strumpbyxor - Hm, Klänning & Väska - Monki, Jeansväst - Topshop, Skor - Nelly


Skjorta, Kjol & Strumpbyxor - Hm, Linne - Monki, Klackar - Nelly


Skjorta & Hatt - Hm, Leggings, Jeans & Väska - Topshop, Skor - Nelly


Skjorta - Hm, Byxor & Väska - Topshop, Linne - Monki, Skor - Nelly

Korall // Turkos // Konjak


Linne - Monki, Shorts - Mammas gamla jeans, Kofta - Vila, Skor - Skokanonen, Bälte - Gammalt,
Halsband - Indiska & Gammal, Ringar - Mormors

Feather earring


Rätt svar var alltså ett örhänge! Har sett liknande örhängen lite här och var, tillslut hittade jag vars man kunde köpa dem, men tyckte det kändes lite för dyrt, och därför bestämde jag mig för att testa göra ett eget. Jag köpte tio fjädrar samt en halv mater kedja, och sedan bad jag mamma hjälpa mig fästa dem, och titta vad bra det blev! Är verkligen supernöjd, kommer garanterat användas en hel del i höst! ^^

Färgade håret igår! :D


Färgade håret igårkväll, och jag måste säga att jag vart supernöjd! Är som alla säkert vet riktigt svårt att fånga den exakta färgen på bild, men någonstanns mellan efter-bilden och den översta bilden. Stor skillnad vart det iallafall, fast det inte ser så mycket ut på före&efter bilderna kan jag lova att det är det, haha! :D

Casting creme gloss från Loreal, färg 630, Mörk guldblond, "caramell"

You can be my hero


Redan igår gjorde vi klart den lilla idén jag hade, och jag måste erkänna att det blev ännu snyggare än jag trodde att det skulle bli. Ska visa hur det ser ut på senare idag, men eftersom jag inte avslöjad exakt vad det är än så måste jag fråga, är det någon som har en gissning på vad det kan föreställa? :)

Maffiga smycken från Hm


Har märkt att Hm fått in några riktigt snygga smcyken på senaste tiden, och här är mina tre favoriter. Det maffiga halsbandet är verkligen hur snyggt som helst, och ringen likaså. Armbandet föll jag för först när jag såg färgen, för visst var färgen helt underbar? Lite mörkturkos/grå/grön aktig sådär, finfint iallafall ^^

In the middle


T-shirt - Monki, Shorts - Mammas gamla jeans, Skjorta - Hm, Skor - Dinsko, Bälte - Second Hand,
Armband - KappAhl, Bandana - Loppis

Skönare katt får man leta efter..


Alltså min katt är verkligen världens skönaste. Han är helt obsessed i vårat badrum och så fort någon ska dit och göra sina behov ska han med, och helst ska han sitta i knäet på en medans man sitter där och trycker, haha! Förutom den lilla egenskapen är han himlans rolig att prata med. Mjaoar jag mjaoar han, och så kan det låta i fler minuter ibland, haha, som sagt, sjukt fin är han! :D

Bilderna ovan knäppte jag medans vi hade en av våra långa intressanta diskussioner (om mat såklart), haha...

Slutshoppat,


Pälsväst från Hm, 100:- (ordniarie 499:-),
Bh (37,50:-, ordniarie 149:-) & Mössa (29:-, ordinarie 59:-) från Cubus


Hobbyaffären var inte precis den enda butiken vi besökte idag, och inte den enda jag handlade ifrån heller. Hittade en pälsväst hängandes på Hm's reaställ och kunde helt enkelt inte låta bli! Hade ändå funderat på att köpa en, så varför inte passa på? Bh:n & mössan fick som ni ser också följa med hem, men nu är det slutshoppat på ett tag iallafall, haha! :D

Fjädrar och kedjor


Fick en briljant idé tidigare idag när jag var på hobbyaffären med mamma. Jag köpte tio naturfärgade fjädrar och en halvmeter lång kedja, så gissa vad vi ska göra av detta? :)

Goodnight everybody


Har precis sett filmen "Date night" med bland andra Tina Fey, Leighton Meester och James Franco, helt klart en sevärd film måste jag medge. Hur som helst tänkte jag bara önska er godnatt innan jag själv lägger mig i sängen och ser lite "Scrubs"...
så god natt allihopa! :)

Black bug


Klänning - BikBok, Leggings - Hm, Skor - Skokanonen, Halsband - Mormors, Armband - KappAhl,
Ring - Homemade, Väska - Hm

Resten av shoppingen...


Två jättefina oversize tishor från Monki, 20:- resperktive 40:-


Rosa (2pack) - 19:-, Lila - 20:-, Vita - 19:-, alla från Cubus


Intensivtoning från Parelle (loreal) - 115:-


Här är resten av grejerna jag shoppade idag, är verkligen supernöjd! Ska bli sjukt härligt att färga håret imorgon igen, älskar verkligen denna toning! Denna gång testar jag på färg 630, Mörk guldblond, tror det kommer bli riktigt bra faktiskt :)

Bootsen är mina, äntligen! :D


Var till Luleå idag, och äntligen har jag fått mig bootsen jag trånat efter i säkert en månad! Sjukt snygga är de, och dessutom nästan olagligt sköna. Kommer bo i dem hela året, trust me! :D

Kostade 499 kronor på Dinsko

Två solklara favoriter


Igårkväll hittade jag de perfekta kilklackarna på Modekungens webshop, helt underbara! Hade jag haft 800 kronor att spendera hade jag klickade hem dem på momangen! Hittade också en riktigt söt mönstrad klänning från Monki som även den var värd att nämnas. Två solklara favoriter just nu! :D

I know there's no life after you


Linne - Monki, Shorts - Hm, Skor - Skokanonen


Jag vet att mitt hår ser helt greasy ut, men jag orkade verkligen inte duscha igår eftersom jag trodde att jag bara skulle springa runt hemma hela dagen och svettas i solen, haha! Är dock nyduschad och fräsh nu, skönt! :D


Update! Tack så jätte mycket Sarah, och superkul att du ber om hjälp! Ska absolut fixa ihop några tips eller färdiga outfits någon dag framöver! Be patient! :)

I thought I wouldn't know how


Fyndade en jätte mysig tröja samt ett enkelt svart bälte idag när jag var förbi Kupan. Bältet var jag verkligen i behov av, och tröjan kunde jag inte låta bli att ta med hem med tanke på att den bara kostade 20 kronor och såg i princip helt ny ut (ursprungligen från Monki)! :D

Just ja! Har glömt att säga det, men förra veckan kom några av grejerna jag beställde från Hm! Leggingsen och tubtoppen var vad de skickade denna gång, allting passade perfekt! :)

Blåbärs&Vinbärs bakelser


Förutom att sola har vi också hunnit med att baka idag. Bläbärs&Vinbärs bakelser blev det, och jag kan avslöja att de blev sjukt smarriga när de var klara! Ska nog gå och ta mig en nu faktiskt, haha...

Dyra önskningar...


Byxdress, Blazer & Väska - Net-a-porter.com, Skor - Mytheresa.com

Kollade in på modesajten polyvore och hittade en outfit jag föll för direkt. Tänkte först modifiera den lite grann och byta ut alla dyrgripar till budgetfynd, men hade tillslut inte mage att ändra någonting, för ingenting såg lika bra ut, haha! Därför blev det lite rip-off känsla över valen av plagg, men som sagt, kunde bara inte ändra någonting, det hade bara förstört, haha :D

Sola, läsa & äta :D


Nu ska jag ut i den strålande solen för att läsa SOLO och äta Geisha, härligt! :)

Långkjol och Bandana


Kjol (Klänning) - Cubus, T-shirt - Gina Tricot, Bandana - Loppis, Skor - Skokanonen

I can't believe you were the one


Fick precis besök av en liten bebis från grannhuset, bara fyra månader gammal och redan charmigare än de flesta andra. Gud vad jag älskar barn! Ska kanske slänga min framtida journalist karriären i soptunnan och bli dagisfröken istället? Haha, nej, skämta bara :D

Nu ska jag se några avsnitt "Charmed", och senare ikväll slänger jag upp dagens outfit, ha det så länge ^^

Klockren outfit inför hösten


Leggings - Topshop, Väst - Hm, Topp - Monki, Converse - Nelly.com, Väska - Topshop

Ungefär såhär kommer jag gå runt hela hösten kan jag tänka mig, men blir det alldeles för mycket får ni skicka en arg kommentar åt mig så jag vaknar upp, haha. Nejdå, så extremt ska jag inte låta det bli, haha, men så mycket älskar jag den här typen av outfits :D

Skinndetaljer och Nudefärgat


Här är mina absoluta favoriter just nu från Lindex webshop, alla lika fina! Nude är som sagt en stor favorit här, och skinndetaljer likaså. Armband behövs alltid fler, och exakt sådär ska de se ut, sooo, gimmiie! :D

Feels like tonight


Outfits från veckan som gått, vilken är din favorit? :)

Beach sunday


T-shirt - Intersport, Skärp - Gammalt, Skor - Skokanonen

I should've started running a long time ago


Shorts - Topshop, T-shirt - Modekungen, Skor - Dinsko, Halsband - Gina Tricot, Väska - Hm

Vanessas stil är i överlag väldigt slapp, i vissa fall lite väl slapp till och med för mig, men ibland får hon verkligen till det, och ovanför ser ni ett exempel där hon verkligen lyckats...

Spetsbodys från BikBok


Spetsbodys är verkligen superfint, och jag trodde nästan chansen att få tag i en var borta, men så klickade jag in på Bikboks hemsida och hittade de här skönheterna. Frågan är bara, svart eller vitt? Vad är snyggast? :)

Saturday Night


Vad händer alla runt om i Sverige denna Lördagskväll då? Förfest hos Pelle, nattklubben till klockan två och efter det efterfest hos Lasse, am I right? Haha, not for me iallafall. Jag ska snart slänga mig i soffan med chips och dipp för att se en långfilm med mina föräldrar, superballt I know :D

Hoppas alla får en bra kväll vad ni än tar för er att göra :)

On and off


Kjol - Cubus, Linne - Monki, Bikini - Hm, Skor - Skokanonen, Armband - KappAhl, Örhängen - Cubus,
Ring - Hemgjord

Gorgeous outfit from Topshop


Klickade in på Topshops hemsida för att ta en titt på deras höstnyheter, och så hittade jag de här härliga grejerna. Hur snygga som helst var för sig, och hur snygga som helst tillsammans i en outfit. Åh vad jag önskar att jag hade råd att köpa alltihopa, idag helst, haha! :D

The boots


Söt och simpel outfit som får ett extra plus i kanten tack vare bootsen. Måste, måste, måste köpa ett par boots i den här modellen snart, innan varenda kotte har dem, haha! :)

Jeans & Jeans


Shorts - Second Hand, Skjorta - Hm, Väst - Åhlens, Skor - Skokanonen

Free, free, free


Kom precis hem från Nolia där vi fått både det ena och det andra, bland annat en bok, en osthyvel och såklart en massa godis. Har en hel kasse full med grejer, haha! Alltid roligt när det är gratis :D

Riktigt härlig bild där uppe, I know, men var tvungen, haha! ^^

You can't walk back in my life


Skjorta - Gina Tricot, Shorts - Ellos, Skor - Skokanonen, Armband - KappAhl, + Ringar (mammas!)

Yesterday


Jag har sagt det förr och jag tänker säga det igen, de här två killarna är de absolut sötaste i hela världen, finns inga bättre! Vi hade det verkligen supermysigt igår. Vi lekte med lego, plockade hallon, busade med grannbarnen, sprang efter katterna, tittade på tecknat, låter det inte riktigt bra änd? :)

More and more each day


Såhär hade jag gärna gått runt denna tråkiga torsdagseftermiddag. Förälskar mig bara mer och mer i långa kjolar för varje dag som går, sjukt fint! Borde ju faktiskt funka att dra en tröja över långklänningen för ungefär samma resultat, hm, får nog testa det någon dag framöver! :)

Rutiga skjortor


Rutiga skjortor är verkligen en stor favorit om ni frågar mig, och dessutom väldigt passande nu när hösten närmar sig. Personligen brukar jag leta hemma eller på Second Hand butiker för att hitta någon, men de här från Gina Tricot var faktiskt riktigt fina, och inte särskillt dyra heller! :)

Långklänning var perfekt att leka i...


Långklänning - Cubus, Jeansväst - Åhlens, Sandaler - Skopunkten, Örhängen - Jc

Kan säga att en svart långklänning var perfekt att ha för att leka med barn! Den stora yoghurtfläcken jag spillde på morgonen syntes inte alls, den var lätt och skön att röra sig i, och framför allt var det en riktig höjdare för pojkarna att gömma sig under kjolen, haha ^^

Vem somnar innan Bolibompa idag tro? :)


Har som sagt vart barnvakt hela dagen idag till mina två favoriter, och ett tag där mitt på dagen blev det helt plötsligt fyra barn att se efter. Vi blev nämligen inbjudna till grannfamiljen, och medans de vuxna drack kaffe fick jag springa efter alla barn som alla skulle visa vad de kunde, dessutom var det strålande sol och 22 grader varmt, så ni kan ju gissa vem som kommer somna innan bolibompa är slut idag? Inte är det då barnen, haha :)

Lägger upp dagens outfit senare ikväll, om jag inte hinner somna vill säga, haha ^^

Mina två favoriter! :D


Imorgon kommer mina två absoluta favoritpojkar på besök, åh vad jag längtar! Ovanför ser ni några av alla charmiga bilder jag lyckades knäppa sist jag träffade dem, kan man bli sötare liksom? :D

I'm barely out of Tuesday


Chinos - Cubus, Linne - Cubus, Skor - Skopunkten, Halsband - Ur&Penn, Bälte - Gammalt, + Ringar

One of many...


Leggings - Topshop, Skor - Dinsko, Hood - BikBok, Väst - Hm, Väska - Hm

Är så glad att jag bestämde mig för att beställa hem skinnvästen från H&M iallafall, hade verkligen ångrat mig annars! Ovanför ser ni ett av många sätt att bära upp den :)

Stickade klänningar


Gissa vad jag hittade på Topshops (webshop) rea? Jo, stickade klänningar! Hur snyggt som helst är det, och istället för att betala drygt 500 kronor för dem kan man nu köpa dem för dryga hundralappen, vilket kap! Önskar verkligen att vi hade Topshop här uppe, åhh vad det hade shoppats! ^^

Last week


Vilken är din favorit? 1, 2,3 (övre raden), 4, 5 eller 6 (undre raden)

Monday again


Tröja - Gina Tricot, Shorts - Ellos, Skor - Skokanonen, Halsband - Mormors, Armband - KappAhl

Hemklickat från Hm


Igårkväll när jag hittade den här underbara västen på Hm's webshop kunde jag inte hålla mig längre, var helt enkelt tvungen att göra en beställning! Västen, tubtoppen och bikiniöverdelen var på rea medans leggingsen och nagellacket var på ordinarie, billigt ändå förstås! Några av sakerna skulle komma redan till veckan, och några skulle inte komma förens i September, tyvärr var västen en av dem, men jag är glad ändå! ^^

Love the back :)


Skjorta - Mammas, Shorts- Second Hand, Linne - Hm, Skor - Skopunkten

Festivalsnygg a la Kate Moss


Shorts - Yesstyle.com, Linne - Hm, Skjorta - Gina Tricot, Boots - Topshop, Solglasögon - Hm,
Nagellack - Hm


Såhär snygg var Kate Moss under Glastonbury festivalen tidigare iår, och som ni ser kan vi enkelt kopiera hennes underbara outfit med hjälp av budgetkedjorna! :D

Off to play sims :D


Nu tänkte jag nörda framför The Sims i ett par timmar, mest bara för att vädret tillåter och det var sjukt länge sen jag spelade. Ska bygga mig värsta drömhuset, d.v.s ett mysigt och fräsht lofthus vid stranden, vitt ska det absolut vara! Åh...

Tre favoriter för håret


Detta är mina tre absoluta faovirt produkter när det gäller håret. Hårspray, värmeskydd och mousse. Tänkte berätta lite mer ingående om varje produkt så ni vet vad ni kan förvänta er av dem! :)

Loreal Elnett Hårspray - Det absolut bästa med detta hårspray är att håret aldrig blir hårt, knappt om man sprayar upp hela burken på en enda slinga, helt otroligt med andra ord! Jag använder bara hårspray för att spraya på lockarna så de håller i sig lite bättre, så jag vet inte hur den funkar vid tupering eller för volym, men för att hålla lockar funkar den perfekt!

Wellaflex 2nd day volume mousse - Bästa moussen jag testat än så länge, ger ingen supervolym direkt, men den ger tillräckligt för att det ska se naturligt ut. Dessutom håller den kvar det naturliga svallet en aning, och gör även håret lite lättare att arbeta med eftersom det får med stadga.

Loreal Studio Hor&Curl - Ett riktigt skapligt värmeskydd anpassat för att locka håret istället för att platta det. Det jag gillar mest med produkten är att den ger bra med volym också. Vanligtvis sprayar jag på den medans håret är fuktigt i förebyggande syfte, funkar det också, speciellt för att få extra volym :)

Army look


Jacka - Gina Tricot, Leggings - Lindex, Linne - Hm, Skor - Nelly.com, Ring - Topshop

Föll direkt för den där jackan när jag klickade in mig på Gina Tricots hemsida, urläcker! Önskar jag tillräckligt hårt kanske den ligger i garderoben imorgon när jag vaknar, haha, skämta :D

The bigger the better


Varför denna kofta inte redan hänger i min garderob är verkligen ett mysterium. Tänk er den svarta, eller möjligtvis den gråa nu till höst, gärna i storlek XL också (I'm addicted to oversize, the bigger the better, hihi).

Koftan hittar du iallafall på Gina Tricot för 199 kronor, finns i en mängd olika färger! ^^

Look of the day...


Jeansshorts - Second Hand, Linne - Monki, Skor - Skopunkten, Halsband - Mormors, Armband - KappAhl, Bälte - Gammalt

What goes around come around


Tröja - Topshop, Jeans - Net-a-porter, Skor - Dinsko, Väska - Topshop, Ring - BikBok,
Solglasögon - monsoon.uk, Nagellack - Hm

Lösstickade tröjor tillsammans med shorts och ett par rockiga boots är riktigt snyggt och passar perfekt både till de svalare sommarkvällarna och till de något varmare höstdagarna i början av säsongen :)


Ut i solen alla bleka fisar :D


Nu ska jag äta lite Chips (nyttigt, hihi), och sen blir det lite mer sol för min del. Det är så sjukt fint väder just nu, och det ska tydligen hålla i sig hela helgen, underbart! ^^

Ha det så bra så länge, och använd solskdd, I know I won't :D

Daily obsession, Bootsen


Jag börjar nästan känna mig lite tjatig när jag tar upp den här skon igen, men det kan inte hjälpas! Jad testade skon igår inne på dinsko, och den var precis lika snygg på, och dessutom sjukt skön! Denna sko blev precis flyttat upp till förstaplats på min önskelista, hihi :)

Skon hittar ni som sagt på Dinsko, en 500-lapp och den är din...

Sunny days


Jeansväst - Åhlens, Kjol - Hm, Linne - Monki, Skor - Dinsko, Armband - KappAhl, Ringar - Hemmagjorda

Match it up


Är så otroligt sugen på att klicka hem den där söta bustiern från Hm's hemsida, superfin är den! Hoppas att den kommer till något Hm här i närheten snart så jag får testa den. Kostar bara 129kronor, så billig är den också! :D

Ovanför ser ni ett av många sätt att matcha bustiern!

Söta Rachel Bilson...


Supersöta Rachel Bilson i en snygg och simpel sommar outfit, I Like! :)

Feathers


Fjädrar i öronen är verkligen hur snyggt som helst, och numera oerhört modernt också. Själv äger jag tre par, och skulle gärna införskaffa mig några till. De ni ser ovanför är mina fyra favoriter för tillfället, hoppas bara att de svenska budgetkedjorna snart också hakar på trenden...

Beiget & Militärgrönt


Beiga harems tillsammans med ett simpelt linne, ett par sandaler och en militärgrön jacka känns riktigt snyggt, inte sant? Hittade precis den militärgröna jackan på Gina Tricot's hemsida, förälskade mig i den direkt. Den skulle nog passa till allt...

Bralets // Bustiers


Topshop verkar vara den enda butiken som riktigt förstått hur snyggt och hur populärt det är med dessa butsiers. Tråkigt nog har vi inget Topshop i närheten, närmaste är väl Stockholm (100 mil)? Hade vi haft det hade jag absolut köpt alla mina underkläder där! :)

Bustiers - 20pund (ca.225 kronor), Trosor - 6-8pund (ca.70-90 kronor)

Tredje Augusti


Shorts - Second Hand, T-shirt - Lindex, Kavaj - Bikbok, Skor - Skopunkten, Bälte - Lindex, Armband - KappAhl, Ringar - Mammas/Hemgjord, Halsband - Mormors

Don't drop the camera


Imorse var det riktigt varmt och skönt, så jag och Sissi bestämde oss för att dra ner till stranden där kring tolvtiden. Som vanligt mulnade det till rätt rejält bara några minuter efter vi kommit fram, men vi var tappra och kanske en timme senare var det strålande sol igen...

Vi hade det riktigt bra ända tills jag tappade min kamera i vattnet, haha, så ett tips till er där ute, tappa inte kameran i vattnet, den dör! Haha. Minneskortet räddade vi snabbt, så korten vi hunnit ta klarade sig iallafall, och vi får se hur kameran mår imorgon, you never know, haha :D

How to wear the boots

Fick en förfrågan förra veckan av en läsare om jag kunde visa några olika sätt att bära upp de här populära bootsen som redan nu börjar dominera i butikerna. Jag har själv tänkt att köpa mig ett par så det passade riktigt bra att göra några olika outfits för att både inspirera er och för att inspirera mig själv :)

Here we go, hope u like it :D

Leggings & Väska - Topshop, Topp - Monki, Hatt - Hm, Skor - Dinsko


Linne - Hm, Leggings - Lindex, Skjorta - Gina Tricot, Halsband - Monki, Skor - Dinsko


Klänning & Kavaj - Topshop, Väska - Hm, Ring - Forever21, Skor - Dinsko


Kofta - Lindex, Shorts - Modekungen, Bustier - Topshop, Halsduk & Strumpbyxor - Hm, Linne - Monki, Skor - Dinsko

Tell me about it


Det är precis såna hära byxor som Gwen bär jag vill ha, exakt! Har inte lyckats hitta något par till lämpligt pris än, så är det någon som vet vars man kan få tag på kostymbyxor som lutar lite åt harems i modellen, tell me about it! För övrigt så tycker jag Gwen matchade sina riktigt bra, älskar sandalerna och naturfärgat från topp till tå går alltid hem hos mig! :)

Don't fall dude! :D


Kjol - Cubus, Linne - Jc, Jeansväst - Åhlens, Skor - Skopunkten

Hihi, var precis till att ramla på den högra bilder :D

Mönstrade brallor


Mönstrade brallor syns på var och varannan butik numera, och fastän användningsområdet för dem är ganska litet tycker jag faktiskt det kan vara riktigt snyggt. Naturfärgade och lösa ska de vara om ni frågar mig, och till det skulle jag köra med klackar (skulle helt klart funka med converse också!) och ett helfärgat oversize linne.

Tips! När det blir kallare tar man på den svarta kavajen också för en perfekt look :)

Daily obsession, Sherling wool


Som jag nämde några inlägg tidigare verkar fårpäls bli riktigt stort i höst, och uppenbarligen inte bara på jackor. När jag såg de här skorna från Alexander McQueen föll jag direkt för dem, helt underbara! Kommer det något liknande hos budgetkedjorna kommer det definitivt bli svårt att inte köpa! :D

Skorna hittar du att köpa på Brownsfashion.com där de kostar 695 pund (cirka 7900 kronor)

Vad en tråkig söndag kan leda till...


Har haft världens lataste söndag idag, och helt plötsligt fick ett ryck och bestämde mig för att ändrade lite i bloggen. Är supernöjd! Känns så himla mycket fräshare av nångon anledning. Hoppas ni alla också tyckte det vart bra, för såhär kommer det se ut ett bra tag framöver! :D

Let's make the world spinnin' in the right direction


Vilken är din favorit? 1, 2, 3, 4, 5 eller 6? :)

Nu ska jag ut och njuta av solen, så idag blir dagens outfit bikini, hihi :D