on cloud nine


Kom precis ner till jorden igen efter att ha sett skellefteå spöa luleå och säkrat sin finalplats. Hur som helst, back to reality. Trixade ihop en önskeoutfit från monki tidigare idag. Vad tror ni? Hade det inte suttit finfint en varm sommardag :D

underbar dag i backen


Underbart väder. Gassande sol och skimmrande snö


Elin och jag, samma brills :D


jag och Sissan. Två fina små damer, haha...


lika fina Elin och Victoria


supersöta Maja, vår coach i pulkracet


Lollo, Vivi, Sissi och jag


jag och Sissi i bussen hemmåt


en glada Elin och en ännu gladare Vivvi :D

Vi hade det så sjukt underbart igår. Vi fikade så mycket vi orkade. Kom trea i pulkracet. Åkte supersnabbt ner för backen med tefaten. Filmande. Fotade. N J Ö T helt enkelt. Ska klippa ihop några av videoklippen till helgen om jag får moviemaker att funka :D

dagen efter


t-shirt - hm, jeans - vero moda, skor - maxi, cape (som jag använder som sjal) - hm

Kände mig riktigt trött imorse såhär dagen efter. Att åka tefat och pulka tär på en mer än vad man kan tro. haha. Ska lägga upp lite bilder (och förhoppningsvis videor) från gårdagen ikväll. Nu, samhällskunskap.

vilken beställning


Jag är oerhört sugen på en beställning från Hm. Finns så mycket fint i deras webshop just nu. Är ändå fast bestämd på att avvakta några veckor till så jag får med de urläckra skorna några inlägg ner :D

mot pulkbacken


Idag drar min klass till backen för en lång dag ute i solen. Jag och mina tjejor satsar på pulkor. Haha. Kommer bli toppen. Vi ska färdas långt och jag kommer inte hem förens vid femtiden. Får se om jag hinner uppdatera något ikväll :D

quick one


Hann precis sätta ihop en liten önskeoutfit trots allt pluggande. Lite sköna smycken och en cool väska och den vore perfekt.

just another day


kavaj - second hand, jeans - cubus, linne - monki, halsband - cubus, skor - maxi

you're more than perfect to me


Denna sko är nog guds gåva till allmänheten. Jag är störtkär! Någon gång under april månad hittar vi dem på Hm, och förhoppningsvis blir inte prislappen allt för stor. Jag kommer klicka hem dem direkt, trust me :D

early night


Min katt sätter ett gott exempel. Dags att sova :D

in the haze of smoky rooms


jacka - second hand, linne - monki, jeans - cubus, skor - maxi, halsband - mormors

monday again


Så var det måndag igen. Nu ska jag äta och efter det tänkte jag plugga lite, men vi hörs efter det :D

färgklickar


Efter en lång och grå vinter är jag oerhört sugen på några riktiga färsklickar till garderoben. Rött, blått, grönt, orange och gult är de färger jag tänker satsa på. Ovan ser ni några riktiga godbitar i just de färgerna.

a couple of weeks


Tänkte bara förbereda er för att bloggen startar upp som vanligt igen redan imorgon. En vecka bloggar jag massvis och nästa ingenting. Ska försöka jämna ut det så jag inte tröttnar, haha. Nu ska jag se lite hockey, go skellefteå!

nothing is good enough


Dåliga veckor går inte att undvika. Det enda man kan påverka är hur man tacklar dem. Antingen kör man ner sig totalt och låter de negativa tankarna ta över veckan ut. Eller så ignorerar man dem bara. Man är ju ändå samma människa med samma utseende som veckan då man mådde toppen. Varför intala sig själv något annat? Det senare alternativet försöker jag själv nyttja just nu. Jag börjar nämligen tro att denna vecka är en dålig vecka, för ingenting verkar vara som jag vill.

not too much


skjorta - vila, kjol - cubus, linne - monki, skor - skopunkten, armband - kappahl, halsband - mormors

nio underbara shorts


Som många andra är jag väldigt sugen på att dra fram shortsen. Också på att köpa mig några nya par. Ovan hittar ni nio super shorts från budgetkedjorna som alla är värda lite kärlek.

inspirationslös


klänning - vero moda, skor - maxi, skärp - gammalt, halsband - mormors

Idag är första dagen på länge jag känt mig helt inspirationslös. Inte bara när det gäller kläder, inför allt egentligen. Ska ta en dusch nu och hoppas att jag vaknar som en ny människa imorgon :D

just gorgeous


Ovan ser ni en riktigt läcker kilklack från asos. Ska absolut hitta mig något liknande till sommaren. 48 pund kostar denna.

time to eat


Kom precis hem från skolan. Nu ska jag äta och efter det ska jag plugga. Stressiga måndagar.

done and done


Tog mig ett antal timmar att bearbeta svenskan, men nu är det bortgjort. Får hoppas att provet går som en dans på rosor. Resten av kvällen tänker jag spendera i soffan tillsammans med chips och godis. Välförtjänt. Vi hörs imorgon! :D

latly


Nu finns det ingen återvändo. Jag SKA plugga svenska. Under tiden kan ni ju alltid rösta fram eran favort från mina senaste :)

prints


Jag får aldrig nog av mönstrat. Måste helt enkelt införskaffa mig fler mönstermixar :D

helt enkelt


kofta & tröja - bikbok, skor - skopunkten

impossible


Egentligen hade jag tänkt plugga idag, men i det här vädret är det omöjligt. Nu ska jag ut ett tag och bara njuta av solen :D

mönstrade shorts


Ett par mönstrade (gärna höga) shorts skulle inte sitta helt fel till sommaren. Såhär skulle jag matcha dem :D

bohemiskt


Hm har oändligt med snygga smycken på webshoppen just nu. Bohemiskt och underbart.

there's nothing I can't try


blus - second hand, skinnbrallor - cubus, skor - maxi,

the dream


För mig är denna klänning som tagen ur en dröm. Skärningen över ryggen. Materialet av chiffong. Vilken tjej skulle inte känna sig som en prinsessa i denna underbarelse? 200 spänn och den är min. Kan jag stå emot? Inte ens chans.

just nu


Just nu sitter jag med katten i knät och väntar på att top model ska ladda klart. Som tur är går det relativt snabbt. Nej, nu är det badrummet som gäller så jag inte blir för trött för att borta tänderna. God natt på er :D

dagens


byxor & väska - second hand, skjorta - Gina tricot, linne - monki, jacka - mammas gamla, kilklack- scorett, halsband - mormors

new in


Bland Topshops nyheter hittar vi just nu hur mycket läckert som helst. Massvis med stickade toppar, skyhöga kilklackar och markanta accessoarer. Ovan ser ni mina sju absoluta favoriter. Hade jag bara haft ett par extra nollor på mitt konto hade jag inte tvekat en sekund.

pälsen


Pälsen är nog mitt absoluta favoritplagg. Har använt den non stop i en vecka nu. L O V E  I T

Tisdale


Ashley Tisdale är ett gammal ess i rockärmen när inspirationen är knapp. Fastän det är mycket sweatpants och uggs kommer hon då och då upp med riktigt snygga outfits. Absolut värd att checka in.

enkelt och skönt


tröja (m. krage) - Second hand, jeans - gina tricot, kängor - skopunkten

best of both


Föll pladask för de här blusarna redan första gången jag såg dem i butik. Skulle funka ovanpå allt i sommar för en lager på lager känsla, men också igenknäppt som en skjorta. Just nu är jag mest sugen på den i korall.

one way or another


Oerhört skitig känner jag mig efter tre dagar utan en dusch. Dessutom spilldes en sjö av saft i mitt knä när vi fikade på skolan idag. Visste man inte bättre kunde man lätt tro att det hänt en annan slags olycka. Jag tror med andra ord att en dusch skulle sitta perfekt.

such a beautiful day


jacka - cubus, pälsväst - hm, klänning - cubus, skor - maxi, väska - second hand

In my dreams


Jag är en riktig sucker för byxdressen. Enkel, snygg och lättmatchad. Köpte mig faktiskt en i vintras med tanken att spara den till våren, and guess what. Det är vår nu! Ska inviga den ordentligt någon dag fram över.

I'm home


Idag trotsade jag kylan och drog på mig min älskade mockajacka. För att inte förfrysa fick pälsvästen åka på också. Nu ska jag iallafall äta, och efter det funderar jag på ta en skidtur med pappsen. Vi hörs så länge!

Två favoriter


Som belöning att jag tillslut lyckades med uppgiften i webbdesign klickade jag in mig på Hm's webshop. Jag hittade mig två råsnygga accessoarer. Ett par läckra kilklackar till sommaren samt ett underbart armband. Jag önskar bara jag hade råd.

a perfect day


Nu är det banne mig bara det blir sommar.

Simplify


tunika - lindex, jacka - mammas gamla, väska - second hand, skor - maxi, halsband - mormors

overslept


Idag var jag alldeles för trött för att stiga upp, så det resulterade i att jag försov mig. Jag bestämde mig för att skippa första lektionen för att slippa stressa mer än nödvändigt. Bra val.

what's real and what isn't


Är trött, slut och färdig. Har ingen lust åt något alls. Förutom sängen kanske. Men jag vill inte sova heller. Vilket dilemma.

mission accomplished


Jacka & linne - monki, jeans - cubus, kilklackar - scorett, halsband - homemade

Kom precis hem från dagens lilla fotosession. Förhoppningsvis blev det någon bra bild iallafall. Grät floder tack vare vind och sol, och dessutom blev det riktigt kallt efter ett tag. Nog klagat. Nu ska jag ta en lång, varm dusch.

alot to do


Har precis slängt i mig lite brunch, och om några minuter är det photoshoot som gäller. Idag blev det för övrigt  min läckra jacka från Monki som åkte på, samt mitt underbara halsband min mamma gjort åt mig. Lägger upp hela dagens senare! :D

this day's outfit


päls - mammas gamla, jeans - cubus, linne - monki, skor - maxi, väska - second hand

not all the way


All ära för nude all the way, men frågar ni mig blir det ännu snyggare när man bryter av det med svarta/mörka accessoarer. Som ovan visar hade jag gärna sett ut idag. Gärna med en svart skinnjacka också.

felt great


Idag blev det en snabb sväng till stan där jag som tur var inte hittade en endaste grej. Blev en hel del tittande och önskande däremot. Kände mig toppen i min nyhittade pälsjacka tillsammans med den underbara väskan.

Nytt i min frånvaro


Svarta, höga converse kopior från Maxi, 149:-


Vita, låga converse kopior från Maxi, 149:-


Smått och gott. Fotoalbum från Lagerhaus och minilacken från Hm


Enorm kuvertväska från second hand butiken, 10 ynka kronor


Stilig väska från second hand butiken, 10 kronor den med


Mammas underbara gamla päls jag hittade i källaren.

Eftersom ni inte haft någon inblick alls på mitt liv de senaste dagarna hade jag gott gärna kunnat säga att jag vart duktig och hållt plånboken kvar i väskan. Men varför ljuga? Jag har ju storfyndat. Förutom att shoppa har jag också hunnit färga håret (något ljusare än jag haft innan). Annars har jag bara njutit av mitt sportlov. Från och med imorgon blir det bloggning igen. Har knappt haft på mig kläder de senaste dagarna.

Sick and tired but still so happy


Topp - Monki, Väst - Åhlens, Skor - Skopunkten,

Rubriken säger allt. Trött och slut, men ändå lycklig och glad. Lovet har startat, och idag ska jag bara njuta. Jag sitter redan nu i pyjamas och ruffsigt hår, och mer än att slappa framför tv:n resten av dagen orkar jag inte med :D

I'm thrilled


Nu ska jag ta mig en kanelbulle samt ett glas juice för att sedan lägga mig i sängen och se några gamla avsnitt av the big bang theroy. Sista skoldagen innan lovet imorgon, and I'm thrilled :D

drömbyxan från Bikbok


Tog en snabb kik in på Bikbok idag men mina vänner och fick syn på de här underbara byxorna. Som tagna ur mina drömmar. Måste testa dem nästa gång jag är där. 299 kronor är saftigt, men sitter de som jag hoppas måste jag nog köpa dem.

5 kap under 100


Under Hm's nyhetsflik hittar vi just nu massvis med nya budgetfynd. Ovan ser ni mina fem favoriter, som alla har ett pris under 100 kronor. Fem riktiga kap med andra ord :D

Blåsväder


Skjorta & Jacka - Second Hand, Jeans - Cubus, Skor - Dinsko, Armband - KappAhl & Hm

Idag har vart en riktigt blåsig torsdag. Mina ögon har gråtit floder av vinden, så det var tur att jag skippade sminket. Imorgon är det fredag. Sista dagen innan sportlovet. Hallelujah :D

I just want it


Mitt hjärta säger JA, JA och min plånbok säger detsamma fast baklänges, AJ, AJ.

my favourite chocolate


Har precis sett färdigt oscarsgalan och dessitom käkat upp halva min chokladkaka. Galan var såklart underbar, och jag har fått ett gäng nya filmer på min måste-se-litsta. Chokladen måste jag också tipsa er om. Sjukt god. En riktig smaksensation :D

dust and diamonds


Kjol - Monki, Topp - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Halsband - Mormors, Armband - Guzu & KappAhl

Talking to the moon


Jag var in på Modekungens webshop och hittade denna godbit tidigare idag. Vart helt såld på den när jag såg detaljerna i nacken. Perfekt till sommaren med brunbrända ben, ett par kängor samt några riktigt snygga ringar.

Tv night


Tröja - Second Hand, Skinnbyxa - Cubus, Kilklackar - Scorett

Framför tv:n är vars jag hållit hus under kvällen, och det tänker jag fortsätta med! Vi hörs imorgon hörrni! :D

Collar


Jag är så trött. Satt uppe alldeles för länge igår och såg Oscargalan jag spelat in natten innan. Har några timmar kvar, men de får vänta. Nu ska jag ta en lång, varm dusch och hoppas på att min huvudvärk försvinner. Körde för övrigt på krage idag, vad tror ni? Jag gillar det skarpt iallafall! Ni får se hela outfiten senare ikväll :)