Two down, a few to go ;)


Topp - Gina Tricot, Jeans - Crocker

Nu har jag gjort färdigt 2 av 3 inlämningsuppgifter, fan vad bra att ha det bortgjort! Nu är det bara matteprovet på Torsdag, den muntliga argumentationen på måndag, och engelskans inlämningarbete kvar! :)

Ska svara på kommentarer och börja blogga som vanligt när allt är lungt igen, promise!

"Everybody knows where I'm going"


Klänning - Lindex, Kofta - KappAhl, Leggings - Hm, + ringar och ballerinaskor

Just a pinch of weirdness :)


De här bilderna börjar knappt beskriva hur knasig och udda min katt är. En stängd dörr går inte för sig, hon biter på klorna (ni ska bara se det!), och hon är rädd för alla kattleksaker vi äger, haha :)

"I would love you like crazy if you just let me"


T-shirt - Gina Tricot, Skor - Skokanonen, Jeansleggings - Gina Tricot

Vi har så sjukt mycket läxor, inlämningar och prov just nu, att allting alltid ska komma på samma gång! Vi har haft flera veckor utan varken prov eller inlämningar, och nu har vi något i princip varje ämne, haha, så himla typiskt! Kommer därför vara lite seg i bloggen under veckan, haha :)

Monki Spring Sale! :D


Kofta - 150:- (300:-), Body - 100:- (200:-), Kavaj - 250:- (500:-), Väska - 60:- (120)

De flesta affärer verkar för tillfället ha vår-rea, och Monki gör självklart inga undantag! Om vi hade haft Monki här där jag bor, hade jag utan tvekan rusat dit och investerat i både bodyn och den randiga koftan :)

"I'm sick and tired of this silly games"


Stickad tröja - Hm, Linne - KappAhl, Skor - Skopunkten, Leggings - Hm

Träklack från Dinsko


Träklacken är en stor trend iår, men än så länge har de flesta legat på ganska saftiga summor. Nu kan jag gladeligen rapportera att Dinsko lanserat klassiska träklackar i olika färger för endast 399 kronor.

Jag tycker träklacken är riktigt het, men hur tusan ska man kunna gå snyggt i dem, haha? x)

"I'm only good at acting young"


Kristin Calvallari i en simpel sommar outfit med indian-inspirerande skor, halv-transparent linne, snygga avklippta jeansshorts, och en hel drös armband! Jag gillar det, gör ni? :)

"There is nothing else I can say"


Jacka - Cubus, kofta - Vila, Linne - Jc, Sjal - Cubus, Leggings - Hm, Kjol - Indiska, Skor - Skokanonen

Idag har jag varit på barnkalas och firat lilla Neo som fyllde 2 år, jättemysigt, och jättegott! Fanns nämligen en massa gott fika, och självklart ett par riktigt härliga tårtor, muums! :)

Favorites from my Jewelry box! :)


De här örhängena köpte jag för drygt en vecka sen på Cubus för 10 kronor, och nu är de mina absoluta favoriter! Jag tycker de är hur söta som helst, och vad utan tvekan värt en guldpeng! :)

"When I say jump, you say how high"


Jumpsuit - Hm, Kilklackar - Topshop

Jumpsuits är verkligen hur snyggt som helst, och ett säkert kort för att se trendig och stilsäker ut. Lägg till ett par kilklackar, en hatt och solglasögon, och du kommer utan tvekan se kanon häftig ut! :)

Långklänning för 99kr! :)


De här superfina långklänningarna hittar du på Hm för bara 99 svenska kronor, lovely! De här är väldigt simpla, och därför passar de perfekt att strosa runt i på vardagarna utan att känna sig för uppklädd.

En hatt, en jeansjacka/skinnjacka, och några stora smycken, and it's perfect :)

"Half of my heart's got a grip on the situation"


Shorts - Bikbok, T-shirt - Monki, skor - Hm

Underbar outfit att glida runt i en varm och lat sommardag, kan knappt bärga mig till mätaren på baksidan (skugga) kommer upp till 25 plusgrader igen, ahhh :)

"If you want more love, why don't you say so"


Första gången jag såg Ashley Greene utanför sin roll som Alice, blev jag jätte förvånad! Hon är ju hur söt som helst i verkligheten, så hur tusan gör de för att få henne att se så oattraktiv ut i Twilight?

Måste bara ge ett stort plus för den där söta toppen när jag ändå är igång! :)

"You can be a sweet dream, or a beautiful nightmare"


Puder-rosa känns som en väldigt het trend denna sommar, antagligen på grund av att nude-skalan är hetade än någonsin, och att denna färg faktiskt hör ihop med skalan skulle jag tro :)

Vad tycker ni, är puder-rosa a beautiful dream or a scary nightmare?   I   L O V E   I T

"I'm gonna burn up in your atmosphere"


T-shirt - Gina Tricot, Jeans - Vero Moda, Halsband - Cubus, Ringar - Dollar Store


Clothing at Tesco


Jag hittade denna underbara hemsda idag, Clothing at Tesco, superfina saker till superbra priser! For example, jackan ovanför kostar bara 170 svenska kronor, och skorna likaså, otroligt! :D

Tyvärr verkar det inte som att de levererar varor utanför Storbritanien, men är man i t.ex. England kan man alltid besöka butiken där de säkert har lika fina och bra priser! :)

"She comes and goes and comes and goes..."


Simpel outfit med fokus på skorna, som för övrigt är helt underbara, dont get me started on them! :)

"I make the rules as I go..."


Vanligtvis går jag och Elin till gymmet på tisdagar klockan fyra, men idag valde vi att gå klockan sex istället, och ni kan ju gissa vad som hände, gratistiden slutade klockan fem! Typiskt, men nu får jag sitta hemma och äta chips istället, funkar minst lika bra för mig, haha :D

Question, är du en chips eller godis människa? Jag är utan tvekan en chipsmänniska! :D

"There we were, back home from somewhere inside my head"


Skjorta - Only (second hand), Linne - Jc, Kjol - Indiska, Halsband - Jc, + kängor från skopunkten

"You should've seen it in color"


College - Modekungen, Jeans - Topshop, Skor - Hm

Vanligtvis är jag inte så mycket för färgglada jeans, men i detta sammanhang funkar de verklgen! Självfallet kan man även använda dem till enkla svarta eller vita toppar, för min del får det gärna vara bodys, men det är såklart en smaksak :)

"That's just the tip of the iceberg"


Nu ska jag sätta igång Roller Coaster (är fortfarande inte less, haha!) och spela fram till Svenska Hollywood fruar, för det kan man ju inte missa! Maria är ju hur skön som helst! "4000, ja, dyrt, men nu är den här kudden min i hela mitt liv", så klockren, och så sann! Borde börja tänka så, haha :)

"Our time together isn't ever quite enough"


Jacka - Cubus, T-shirt - Gina Tricot, Sjal - Cubus,
Leggings (med nitar!) - Hm, Skor - Skokanonen


Cuteness for a ridiculously low price


Att inte klicka hem de här sötnosarna har varit svårt, och ännu svårare blev det när jag såg att de var på rea! Tänk vad coolt det hade varit med ett par lackade byxor, eller varför inte vanliga jeans? :)

Vanilla Twilight, Free Fallin, Lucky


utan smink, finnigt och bra, haha xD

Påsklovet är över, och imorgon börjar skolan igen, tragiskt att loven alltid ska gå så snabbt, haha! Som tur är så närmar vi oss sommarlovet med stormsteg! Knappt två månader kvar nu :O

Tänkte bjuda på lite skön musik också innan jag lägger mig i sängen och ser Lost. Jason Mraz, Owl City och John Mayer är favoriterna för tillfället, och här är några låtar som verkligen får mig att må bra :)


I have (i.d.) bare minerals in my hands right now


Tidigare i veckan bestämde jag mig att för första gången testa i.d.'s foundation, och därför klickade jag hem en liten burk (2g), samt en kabuki borste från Tradera. 320 kronor fick jag betala vilket inte alls var mycket med tanke på att bara borsten kostar runt 400 kronor i butik! :)

Hur som helst har jag inte hunnit testa det ordentligt än, men när jag har gjort det ska jag självklart recensera och skriva vad jag tyckte om den! :D

"Live high, Live mighty, Live righteously"


De här supersöta (och supergoda!), chokladkaninerna köpte min mamma åt mig idag, och ni ska bara veta hur stor den stora är! Det lär ta en vecka att äta upp den, haha! :)

Förresten, är det bara jag som faktiskt börjar vara less på allt sött? Åt nog alldeles för mycket de första påskdagarna, för nu märker jag är jag är mer sugen på en skål med flingor än en chokladkaka :O

Diffrent shades of blue


Skjorta - Peacocks, Leggings - Topshop, Shorts - ae, Ballerina - Peacocks, Ring - Missselfridge, Klackar - net-a-porter

När jag först såg den där skjortan från Peacocks, tänkte jag "Wow, den där är lätt att matcha", och visst är den det! Tack vare de olika blå-nyanserna i skjortan är det väldigt lätt smyga in lite blått i andra delar av sin outfit, kanske i halsbandet, eller varför inte i skorna? :)

Fantastic Two, Black and Gold


Leggings - Gina Tricot, Transparent Skjorta - Monki, Heels - Brownsfashion, Halsband - Topshop, Ring - Topshop

Svart och guld har alltid varit helt rätt, och kommer alltid att vara just det! Visst funkar svart och silver bra det också, men det ger inte riktigt samma Luxurious/Fashion-känsla som denna kombination gör :)

Söta spets-bh:ar under 100-lappen! :)


Spets är en stor favortis hos mig när det gäller underkläder, och när jag såg att de här bh:arna från Lindex bara kostade 99 kronor, hamnade de snabbt bland mina favoriter! :)

De finns i svart, vit och isblå, och i storlekarna 75A-85C

So close to Kinder Suprise! :)


Jag tänkte bara tipsa er innan allt påskgodis tar slut, att de här äggen är underbara! De smakar exakt som kinderägg, vanlig choklad på utsidan och vit på insdian, mums!

Så gillar du kinderägg, testa de här! Du hittar dem på lösviktsavdelningen på närmaste affär! :)

"You got it all, you got it all, you got it all"


Skjorta - Net-a-porter, Jeans - Topshop, Skor - Forever21, Armband - Singer22

Mörka jeans, ljus denimskjorta. Ljusa jeans, mörk denimskjorta. Mörka Jeans, mörk denimskjorta. Ljusa jeans, ljus denimskjorta. Var inte rädd att använda jeans på jeans, det blir nästan aldrig helt fel! :)

Which sister did the best?


Jämn kamp, men jag tror faktiskt jag tycker Kims outfitär snäppet hetare än Kourtneys :)

Vilken föredrar du?

"There's a freeway runnin' through the yard"


Klänning - Hm, Bikini - Hm, Skor - Forever21, Hårband - Liberty.co.uk 

Såhär ser en perfekt sommardag ut för mig, hur ser den ut för dig? :)

Nu har jag sparat nästan 2000 kronor, haha! :)


2 klänningar från Cubus, 79:-/st (ordinarie 299:-/st)


Örhängen och 2 Halsband från Cubus, 10:-/st (ordinarie 79-129:-)


2 oversize T-shirtar från Gina Tricot, 49:-/st (ordinarie 99:-/st)


Väska från Cubus, erbjudande 5 för 100 (ordinarie 149:-)


4 sjalar/halsdukar från Cubus, erbjudande 5 för 100 (ordinarie 149-199kr)

Idag storfyndade jag verkligen! Allt detta kostade totalt 400 kronor, och då fick jag 200 kronor av mammi, så allting kostade mig ynka 200 kronor, unbelievable! Jag och mamma gjorde ett snabbt överslag och kom fram till att prylarnas ordinariepriser räknade ända upp till drygt 2000 kronor! :)

Maxi-Dress // Long-Dress


Jag älskar långklänningar! Jag äger två stycken som båda två lär få komma fram igen till sommaren. Grymt skönt är det, och dessutom jättesnyggt! Klänningen från Matthew Williamson är en solklar favorit (den längst till vänster), och hade den inte kostat drygt 12 000 svenska kronor, hade jag helt klart investerat, haha :)

Samtliga klänningar hittar du hos Net-a-porter.com

"I don't wanna wake before the dream is over"


Hittade en jätte härlig skjorta, samt en mysig kofta idag när vi tog en sväng förbi Kupan. 20 kronor styck var de helt klart värda, speciellt skjortan! Blev superglad när jag hittade den :)

Rolig fråga, vad var ditt senaste Second Hand fynd? :D

Gårdagens shopping från Umeå :)


En jättesöt topp med prydda axlar från Hm, 149:-


Converse-liknande skor från Skokanonen, 180:-


Svart midje-kjol från Indiska, 99:-, samt en blommig kjol från Hm, 19,50:-

Blev inte riktigt lika mycket shopping som jag hoppats på, men jag är ändå nöjd! Tycker jag fyndade en hel del trots allt, just look what the floral skirt cost me! :)

Inatt sov jag 12 timmar, aahhh


Igår spenderade jag hela dagen i Umeå, och när jag kom hem var jag helt slut! Så trött som jag var igår var jag inte ens efter tio minuter på mördarmaskinen på gymmet, helt slut alltså! xD

Ni ska få se vad jag shoppade senare idag, för nu drar jag till stan! Har sovit tolv timmar inatt, så ni kan gissa hur utvilad jag känner mig! :D


"We build, then we break"


Supersöta toppar från Monki för endast 100 kronor, vilket fynd! Är speciellt förtjust i den rosa, antagligen för att jag är speciellt sugen på att köpa vårkläder just nu, haha! :)

"You're the queen of everything"


Kjol - Topshop, Linne - Monki, Skor - Hm

Ovanför har jag visat hur jag hade matchad denna underbara, ljusa spetskjol från Topshop om den vore i min ägo. Ett kort oversize linne (magen får gärna skymtas!) och ett par ljusa sandaler, nude all the way! :)

Vad tycker ni om långkjolen? I like it! :D

"Across the water, across the deep blue ocean"


Den här kjolen och toppen är som gjorda för varandra! Ett par läckra kilklackar och lite sköna accessoarer (en hatt kanske?) samt en varm sommardag, and I'm in Heaven! :D

"There's no shame in being crazy"


Väskan, skorna och koftan, varför finns ni inte i min garderob också? :D

"Behind closed eyes I cannot make them go away"


Linne - Hm, Kofta - KappAhl, Jeans - Jc (Crocker)

Slängde på mig i princip det första jag såg i garderoben idag, skulle trots allt bara handla! Nu har jag klivit ur jeansen och sitter i mina ros långkalsonger istället, haha :)

"If it's a broken heart then face it"


Hittade två nya negellack idag på Dollar Store, 10 kronor styck var de helt klart värda! Blev förälskad i färgerna så fort jag såg dem, och såg ingen anledning att inte köpa dem, haha :)

Nu ska jag gå och äta lite påskgodis, någon mer som ätit alldeles för lite än? :D

Så här matchar du cykelbyxan bäst! :)


Jag är egentligen inte så förtjust i cykelbyxan, men denna combo funkar ju hur bra som helst! Mönstrade cykelbyxor från BikBok, och härliga oversize tishor från Brownsfashon, I like it! :)

Vad tycker du om cykelbyxan? Funkar det eller inte? - Jag anser som sagt att det funkar!

What's going on around here? ;)


Idag är jag fast igen! Sitter timma efter timma och spelar Roller Coaster, när ska mitt "spel-sug" sluta egentligen? Brukar bara hålla i ett par dagar, men detta sug har hållit på i drygt en vecka nu, haha! x)

Fastän mitt beroende, har jag faktiskt hunnit med att städa idag, både mitt rum och min kanins bur (Jätte roligt, jag vet, hehe). Hur som helst, nu ska jag återgå till mitt spelande, ville bara visa att jag levde :)

"The stars lean down to kiss you..."


Idag sprang vi förbi på Kupan (Röda korset), och jag lyckades hitta en jättefin jeansjacka för bara 40 kronor! Har letat efter en jätte länge, och den här var i rätt storlek och jättebra skick, som ny faktiskt! :)

Jackan är ursprungligen från Lindex, och jag kan tänka mig att den kostat runt 400 kronor, vilket betyder att jag sparat ungefär 360 kronor, G R E A T :D

April Fools Day! :)


Stickad tröja - Gina Tricot, Randig tröja - Gina Tricot, Leggings - Hm, Halsband - KappAhl, Ringar - Dollar Store, Ur&Penn

Någon som blivit lurad än förresten? Jag har lyckats hålla mig undan än så länge, haha :)

"If I was a raindrop, you would be my thunderstorm"


Bara mitt hjärta som hoppade ett extra slag när jag såg den perfekta skinnjackan tillsammans med de där underbara klackarna? Trodde väl inte det, haha :)

Jennifer Aniston kan hon också!

Ny Kategori, Under 100-lappen :)


Detta är mitt 200:de inlägg, och det firar jag med en ny kategori, Under 100-lappen! Här kommer jag lägga upp klädesplagg och accessoarer lite då och då som inte kostar dig mer än 100 svenska kronor :D

De här söta oversize T-shirtarna blir premiär kapet, för visst är de helt underbara? Finns i ungefär än tio olika färger, och för 99 kronor blir du ägare utav en! :)