From 6 am to 12 pm


Perfekt outfit som funkar dag som natt med hjälp av ett snabbt skobyte. Sneakers på dagen och klackar på natten :D

Pitch black sky


Topp - Monki, Jacka - Cubus, Skor - Skopunkten

Vi bestämde oss att testa fota dagens outfit ute idag, ingen superidé om vi säger så, det var nattsvart! :D

As long as I have you right here by me


Ett kreativt misstag

Don't loose hope on me just yet! Bloggen är igång igen, det är bara så att måndagar är mina värsta skoldagar (från 8.10 till 16.20), så jag har faktiskt inte hunnit annat idag, haha! Uppdaterar mer senare ikväll! :)

Birthday shopping part two


Pack med örhängen (Ugglorna var orsaken till köpet) & De stora örhängena från Gina Tricot, 20:- respektive 30:-, Halsband i form av en orm från Cubus, 64:-


Den efterlängtade fårskinnsjackan från Cubus, 149:-


Gullig byxdress till sommaren från Cubus, 29:- (B I L L I G T!)


Helt perfekta, tajta jeans från Cubus, 79:-


Svart långkjol från Monki, 80:-


Vanliga basictopp från Monki, 60:-


Svart kofta med läckra mockadetaljer lite här och var från Monki, 100:-

Jag har vart så seg, så seg när det kommer till bloggandet. Varje dag har Tv:n och soffan vart mer lockande än något annat, så laptopen har helt enkelt fått ligga igenstängd. Passar på att visa upp det sista från shoppingen nu så nästa vecka blir en helt ny och fräsh en. Har saknat bloggen som bara den! Den håller mig positiv och kreativ! :D

Todays


Kofta - Monki, Byxor - Cubus, Linne - Monki, Skor - Scorett, Örhängen - Gina Tricot

Not that heavy after all..


Idag invigde jag mina monsterörhängen från Gina Tricot som jag köpte för någon vecka sedan. Har inte vart så manad att testa dem innan eftersom de kändes så tunga, men efter de hängt på örsnibbarna i några minuter var de så gott som bortglömda.

Birthday shopping part one


Jättesöt spetstopp från Gina Tricot, 49:-


Rosa-beige skjorta från Gina Tricot, 49:-


Underbart mysig kofta från Monki, 100:-


Läcker kavaj/jacka från Monki, 100:-


Svart topp/klänning från Monki, 60:-

Eftersom jag inte bloggar ordentligt på ett bra tag nu, har ni gått miste om massvis med shopping! Som jag nämde tidigare bjöd mamma och pappa mig på en ordentlig shoppingrunda i 18-års present, så jag har en hel del kvar att visa upp :D

Tomorrow - Part two

Earthy colors


Att våren närmar sig märks tydlig i både butikerna och i webshopparna. Jordnära färger är som tidigare år en stor trend vilket såklart gör mig oerhört lycklig med tanke på att jag verkligen älskar denna skala. Personligen tycker jag man kan satsa på fullt ut med beiga nyanser från topp till tå. Supersnyggt! :)

Black silhouette


Tunika - Monki, Kilklackar - Scorett, Halsduk - Second Hand

Idag ville kameran inte alls samarbeta med oss. De flesta bilderna blev riktigt suddiga och resterande bilder visar inte en enstaka detalj. Längtar tills vädret tillåter utefotografering igen! :D

18 and life to go..


Väldigt smickrande bild, men that's us! :D

Officiellt äger min födelsedag rum idag, men jag har faktiskt firat den hela helgen! I fredags blev det några presenter, på lördagen bjöd mamma och pappa på storshopping och idag blev det tårta med släkt och vänner. The perfect way to turn 18...

I hope you’re doing fine out there without me


Skjorta - Gina Tricot, Byxor - Cubus, Skor - Skopunkten, Halsband - Ur&Penn, Armband - KappAhl

Short of inspiration


Har jag berättat att vi har i läxa att spela och recensera ett tv-spel? Medieprogrammet om ni undrar, haha..

Jag har vart inspirationslös i flera veckor, men nu har jag bestämt mig för att tvinga fram den genom det bästa och enda sättet, genom att surfa (på internet vill säga). Efter att ha klickat runt någon timme känns det redan bättre. Ett tag till and I'm fit for fight! :D

Ny header blev det också. Alltid bra när man vill ha en nystart!

If today was your last day..


Kavaj - BikBok, Topp - Gina Tricot, Skinnbyxor - Cubus, Skor - Scorett, Halsband - Ur&Penn

Longer than life


Klänning - Vero Moda, Jacka/Kavaj - Second Hand, + Halsband & Kilklackar

Ruby aldridge


Det var bara några dagar sedan jag hittade denna modemedvetna tös, och hon blev såklart snabbt en favorit. Nyfikna jag var självklart tvungen att ta reda på lite mer om denna unga modell och upptäckte att hon jobbat för bland annat Zac Posen och Marc Jacobs, impresssing med andra ord! :)

Glömsk, glömskare, glömskast


Rätt läcker topp ändå? Lånade den av mammsen imorse i brist på inspiration. I like it alot!

Imorse upptäckte jag att jag än en gång glömt mitt usb-minne på skolan. No big deal tänkte jag, det dyker säkert upp som det gjorde förra gången. Det är inte som att jag behöver det just nu precis. BAM! På bussen slog det mig att jag har hela mitt historia arbete på det och ingen backup någonstans. Det ska redovisas på fredag, och jag hade ärligt talat gjort ett riktigt bra arbete och var faktiskt väldigt nöjd. Just my luck!


Visst är jag lite irriterad, men jag känner mig ändå rätt lugn. Det kommer bli asjobbigt att göra om allt, och jag kände mig riktigt deprimerad när jag insåg att allt var borta, men jag löser det. Tur att det var mig och ingen annan det hände, för jag har verkligen kapaciteten att inte bryta ihop över något så litet som detta. Jag kan, jag vill, jag ska.


My obsession av långa klänningar


Som jag nämnt många gånger nu, älskar jag verkligen långa klänningar! Personligen föredrar jag enklare klänningar som de ni ser ovan, men mönstrade klänningar och klänningar med volang är toppen det med. De här klänningarna är från Monki, och minns jag inte helt fel är de dessutom på rea just nu! :)

Do what you can to make others smile


T-shirt - Gina Tricot, Cape - Hm, Jeans - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Halsband - Dollar

I wanna be free, wind in my hair


Kavaj - Second Hand, Skinnbyxor - Cubus, Linne - Monki, Skor - Scorett, Halsband - Dollar

Carpe Diem // Fånga dagen


Första dagarna efter ett lov är alltid rätt dryga, men när man väl kommit igång igen tycker jag nästan tiden går för snabbt. Man hinner liksom inte njuta av dagen, tiden ska alltid längtas bort. Vi längtar till helgen, vi längtar till sommarlovet, vi längtar till semestern. Helt plötsligt står vi där och all tid vi spenderat med att bara längta oss därifrån är bortkastad. Mitt nyårslöfte iår är enkelt. Jag ska ta vara på all min tid och ha en positiv inställning till även de tråkigare sakerna jag gör. Jag satsade stenhårt på detta under December månad, och ni ska veta hur mycket bättre jag mådde, det var helt otroligt!

Vad tror ni? Visst låter det helt okej ändå? Eller är det bara jag som är i djup 18-års kris?

It doesn't matter if you're girl or guy


Jag önskar verkligen vi hade Weekday här uppe, hade vart helt otroligt att få möjligheten att få springa runt i butiken och faktiskt ta på plaggen. De två ovanför hittade jag under rean på deras hemsida, riktigt fina for both the girls and the guys! :)

I long for this..


Medans det är snöstorm ute sitter jag och längtar till sommaren. Tänk er när ett par shorts, ett linne och de gamla conversen är det enda man behöver för att kunna gå utanför dörren! Det är såklart månader kvar, men jag tänker ändå fortsätta drömma! Någon mer som längtar? :)

A hat and a ring


Turkos, oversize ring från BikBok, 24,50:- (ordinarie 49:-)


Helt underbar hatt från Bikbok, 74,50:- (ordinarie 149:-)

Lekte och åt godis var inte det enda vi gjorde under dagen i Skellefteå, vi tog även en snabb sväng förbi stan för att försäkra oss om att vi inte hade missat något. Jag hittade min efterlängtade hatt på halva priset, samten supersnygg ring som jag fick på halva priset på grund av min ofattbara prutningsförmåga (snarare kupongen jag fick med i senaste numret av Sofis Mode, hehe)

This is where the story ends


Kavaj - BikBok, Jeans - Vila, Linne - Monki, Skor - Skopunkten, Halsduk - Second Hand

High life


Skinnkjol i mocka som ska sys om och göras kortare, 50:-


Skinnväst med supersnygga detaljer vid sidorna, 50:-


Supersnygg jacka/kavaj i mocka (helt underbar på!), 50:-


Oversize kavaj/skjorta i mocka, 20:-

Som ni kanske märker fyndade jag ordentligt idag när vi körde förbi second hand butiken. Bilderna ger i princip ingent av plaggen rättvisa, så ni får tro mig när jag säger att det är supersnygga :)

Every day is a new day


Cape - Hm, Tröja - Gina Tricot, Skinnbrallor - Cubus, Kilklackar - Scorett, Örhängen - Ur&Penn

Love, love, love


Jag älskar, älskar, älskar mina nya örhängen. Så himla läckra! Har på mig dem idag, så ni får se mer av dem senare när jag lägger upp dagens outfit :)

Nerd I am


Jag har inte klätt på mig, inte sminkat mig, inte ens borstat tänderna. Vad kan detta tyda på mån tro? Sims-maraton såklart! Har spelat sedan imorse och tänker inte sluta nu, haha! Nerd I am, nerd I am..

Fantastic Four, black beauties


Fyra svarta favoriter hos budgetkedjorna just nu. Underbara drömfångare till öronen och läckra kilklackar till fötterna. En transparent topp med snygg skurning i ryggen, och ett par tajta, svarta jeans är aldrig helt fel! :)

Joan Smalls


Underbart vackra Joan Smalls har verkligen en klädstil att låta sig inspireras av. Vardagssnygg blir hon med hjälp av enkla tishor, häftiga kängor eller klackar, samt en trendig underdel så som mönstrade byxor eller skinnkjol.

I love her, what do you think?

Dagens outfit 050111


Cape - Hm, Kofta - Second Hand, Linne - Monki, Jeans - Crocker, Skor - Dinsko, Halsband - Ur&penn

Page after page


Har precis bläddrat mig igenom senaste nummret av Sofis Mode och hittade självklart en massa godbitar. Det enorma halsbandet från Indiska måste jag nästan ha, och en brun skinnkjol ska jag verkligen hålla utkik för. Varenda plagg och accessoar på sista bilden föll jag pladask för, en riktigt drömoutfit med andra ord! :)

The new necklace


Mitt nya halsband invigdes redan idag, jag ÄLSKAR det!

With an egdge


Sitter och funderar vad jag ska dra på mig för kläder idag, helt stillestånd när jag tittar in i mina garderober. Tittade istället in på några favorit webbshoppar och kom fram till att precis såhär skulle jag vart klädd idag. Feminint, men ändå med lite edge.

We build, and then we break


Skjorta - Hm, Skinnbyxor - Cubus, Kilklackar - Scorett

Fjäderlätt


Halsband 64,50:- (ordinarie 129:-), Örhängen 24,50:-/st (ordinarie 49:-/st)

Sprang in en snabbis på Ur&penn idag och fick med mig de här skönheterna hem på halva priset. Örhängena kommer sätta pricken över i:et på många outfits i framtiden kan jag lova er. Tänk er heltsvart med ett par turkosa örhängen som bryter av, åhh..

The bigger the better


Stora ringar är mina absoluta favoriter. Ju större desto bättre. Just de här ringarna hittar du på BikBok för 59kronor styck, rätt billigt med andra ord! :)

Skinnbrallan


Idag hittade jag mig äntligen ett par riktigt fina skinnbrallor inne på Cubus. Billiga var de dessutom eftersom de var nedsatta från 299 kronor till 149 kronor. I'm so lucky sometimes! Kommer använda dem dag in och dag ut ända tills de går sönder, haha! :)

Somehow the darkness wakes me up


Cape - Hm, Skjorta - Second Hand, Leggings - Hm, Skor - Skopunkten

Långa längder


Långa kjolar och klänningar är en riktig favorit hos mig just nu. Ovan ser ni hur jag helst matchar ihop den nu under vintertid, och under sommaren skulle jag ta ett mönstrat oversize linne och någon underbar liten mc-jacka. Hur mycket möjligheter som helst finns det nog, låt fantasin flöda! :)

Veckan som gått


Mörklila & Senapsgul basic topp från Gina Tricot, 74,50:-/st


Svarta, tajta jeans från Vila, 299:-


Underbara kilklackar från Scorett, 250:-

Veckan mellan jul och nyår har för mig vart en riktigt skön vecka. Jag har ätit gott, sovit gott, shoppat, och i allmänhet bara tagit det lungt. Mina shoppingfynd ser ni ovan, och ni gissar rätt om ni tror att jag är nöjd. Skorna, som jag hittade på halva priset, var såklart det bästa. Strax efter kommer de svarta jeansen. Vad jag letat efter ett par som verkligen sitter perfekt. Förhoppningsvis har jag hittat rätt denna gång, haha!

Bloggandet drar jag igång med imorgon igen, så vi hörs redan då! :D