Påsklovet, Here I come! :)


Ä N T L I G E N  Ä R  D E T  P Å S K L O V !  : D

Hade bara en lektion idag, den började 12.50 och slutade 13.35, och under de 45 minuterna, såg vi slutet på en film, "The boat that rocked" hette den, och den var faktiskt helt okej! :)


"From Maine to Nebraska, then on to Alaska"


Kofta - KappAhl, Tröja - Hm, Jeans - Vero Moda, Armband - Lindex, KappAhl?,
Kängor - Skopunkten, Ringar - Dollar Store


Tank that is easy to match! :)


Precis som många andra, är jag helt förälskad i detta linne från Gina Tricot! Det är snyggt, och hur lätt som helst att matcha! Linnet funkar lika bra till tajta, mörka jeans som till ljusa, pösiga chinos, Klackar som Converse, Kavaj som kofta, sommar som vinter, låt fantasin flöda helt enkelt :)

"I've had just about enough of quote diamonds in the ruff"


Den här outfiten faller mig helt i smaken, och den reflekterar min egen stil sjukt bra! Leggings, stora tröjor, sköna skor och massor av accessoarer, sound like me! :)

Extra plus för flätan (älskar flätor), och faktumet att Ashley har färgat tillbaka sitt hår brunt!

I will throw one in, just for you...


Tröja - KappAhl (Herr), Väst - Gina Tricot, Leggings - Hm, Kängor - Skopunkten, Halsband - Ur&Penn, Ringar - Dollar Store, Glitter & Mammas

Har varit sådär små stressad hela dagen idag. Har kommit på sak efter sak jag måste hinna med, men som tur är har det mesta löst sig nu! Har bara en skoluppgift klar, och sen får min hjärna ta påsklov, haha :)

"I will miss your arms around me"


Skjorta - Second Hand (tror jag? haha!), T-shirt - KappAhl, Jeans - Vero Moda, Ringar - Dollar Store och Mammiiis :)

Nu ska jag gå och äta chokladpudding! Förstår om ni är avundsjuka, haha :)

"Hello Seattle, I am an old lighthouse"


Jacka - Hm (The Garden collection), Klänning/Linne - Topshop, Ring - Hm

Så himla simpelt, och så jäkla snyggt! Såhär vill jag se ut en varm sommardag, for sure! :)

It was just for school dudes ;)


Här är några av bilderna från i Onsdags (ännu oredigerade)

Jag fick frågan vad fotograferingen i Onsdags var för, och jag kan lugna er och säga att det var bara för ett skolprojekt, haha! Jag älskar att vara framför kameran, men bara när jag får vara oseriös och löjla mig bäst jag vill, haha :)

"All you do is let me down"


Kofta - Monki, Linne- Monki, Pumps - Forever21, Jacka - Forever21, Leggings - Bikbok

Just när jag började tro att det var okej att gå klädd såhär igen, började det snöa! Typiskt! Denna typ av outfits får nog vänta iallafall en månad till för mig som bor uppe i Norrbotten, haha x)

Hello, my name is Sofia, and I'm a game addict


Igårkväll blev jag sådär super sugen på att spela Roller Coaster Tycon, och ända sedan dess har jag spelat! Ja, nästan iallafall! Var ju ändå tvungen att gå till skolan, typiskt! Haha...

Så ni kan förvänta er en kass uppdatering ett par dagar framöver, haha! :)

"A lost and grown up way"


Jacka - Cubus, Blus - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Ringar - Dollar Store & Mammas

Har ni märkt hur duktig jag blivit på att lägga upp dagens outfit? Hoppar det uppskattas lite grann iallafall, haha! Nu ska jag lägga mig och lata, ha det gött! :)

Some Backstage i Foto-studion :)


Idag har vi än en gång varit i Foto-studion och plåtat, tyvärr blev det inte så många Backstage bilder, de flesta var nämligen suddiga eftersom vi inte kunde ha igång blixten som skulle ha stört själva fotograferingen...

Förhoppningsvis blev bilderna vi fotade användbara, haha! :)

"Come feel this magic I've been feeling since I met you"


Fastän att Jessica har en underbart gullig dotter som ögat lätt faller på, går det inte att undgå hur stilsäker hon faktiskt är! Simpelt, skönt och snyggt! :)

"You should've said no, you should've gone home"


Tröja - Åhlens, Linne - KappAhl, Jeans - Vero Moda, Stövletter - Eurosko, Halsband - Jc, Ringar - Dollar Store, mammas

Idag bestämde jag mig att premiär gå mina klackar från Eurosko, lite för halkigt utomhus än, men jag överlevde iallafall, haha! Ska nog lägga undan dem tills snön är borta från gatorna iallafall :)

Nu blir det Tv;n och förhoppningsvis något gött i magen! God natt!

"You're beautiful, every little piece love"


Shorts - Hm, Skjorta - Gina Tricot, Skor - Scorett, Armband - Topshop

Nude-färgade skor känns hetare än någonsin, och jag är helt klart på trenden! Förrut var jag lite skeptisk mot ljusa skor, men efter att ha sett de här snyggingarna från Scorett (Vagabond) är jag övertygad!

Dessutom är de lätta att matcha, speciellt under sommaren! Kolla bara vilken härlig outfit jag lagt ihop ovanför, den har jag inte tackat nej till en stekhet dag på stan, haha! :)

Extra tips! Kör med en bustier under skjortan och ett par öppna knappar, p e r f e c t i o n !

"I've never written a love song"


Kourtney Kardashian har för min del alltid stått i skuggan av Kim's perfekta outfits, men här motbevisar hon mig verkligen! Perfekt från topp till tå, and don't get me started on the shoes, L O V E :)

"I didn't say half the things I wanted to"


Chinos är så himla snyggt nu till våren/sommaren, tur att jag fortfarande har kvar mina från förra året, kommer användas minst lika flitigt iår kan jag tro. Ungefär såhär tycker jag chinos gör sig bäst :)

Chinos - Bikbok, Topp - Hm, Väska - Hm, Skor - Skopunkten

"I like the way you sound in the morning"


Blev så himla glad idag när jag kom hem och såg att New moon äntligen kommit! Får se om jag hinner se den ikväll, får ju inte missa Svenska Hollywoodfruar, haha! :)

"How do you love someone without getting hurt"


Skjorta - Hittat hemma, Legggings med nitar - Hm, Tröja - Gina Tricot, Halsband - Jc, Kängor - Skopunkten, Ringar - Dollar Store + Mammas

Nu har jag för övrigt dragit fram vårjackan, äntligen! Någon mer som ansett att våren är här och bytt bort den tjocka vinterjackan? :)

"He had a heart of stone"


Ännu en inspirerande look från Nicole Richie's promoting-tour för Winter Kate Collection

-Nu slänger jag mig i sängen med resten av min chipspåse och ser Two and a half men,
God natt, sov gott, så ses vi imorgon! ;)

"Lets get personal"


Enligt mig är detta en perfekt outfit en vårig söndag som denna. Ganska slapp, men ändå nog uppklädd för att kunna göra typiska söndags grejer så som att handla eller gå på bio :)

Väska - Hm, Skor - Asos, Leggings - Gina Tricot, College - Net-a-porter

Sunny weather is what I love!


Under förmiddagen har det varit sådär ruskigt härligt väder så man inte vill göra annat än sitta i solen och ha det mysigt, och det är precis vad jag har gjort också! Jag och pappa sprang till ICA och köpte fika, och sen satte vi oss ute på altanen och solade. 

Tyvärr gick solen i moln efter bara drygt en halvtimme, men förhoppningsvis kommer den tillbaka! :)

"There is something about the way she moves"


Vi kom nyss hem från Willy's där vi köpte lite lördagsgodis som jag i detta nu sitter och snaskar på, tur att jag har bra smak när det gäller godis! (I princip allt duger för mig, haha!)

Ska lägga mig i sängen och se film nu, får se vad det blir för något roligt...

Shopping, shopping, shopping! :)


Blus - Gina Tricot, 49kr (rea!!), Nagellack - Hm, 29,50kr


Solglasögon i sann Ray Ban känsla (och spegling, haha!) - Hm, 49,50kr


Svart bikini - Hm, 79,50kr/del, Blå bikiniöverdel - Hm, 49kr (rea!!)

Var iväg en sväng till stan med mamma, och visst lyckades jag fynda! Ray Ban liknande solglasögon, en supersöt blus, grönt nagellack (så häftigt på!), två bikiniöverdelar samt en svart bikiniunderdel.

Måste bara få påpeka hur tur det är att bikinidelarna på Hm säljs var för sig! På trosan är det strl 34 medans det är strl 40 på överdelarna, God bless Hm! :)

Sweet as pleasure


Allra högst upp på min önskelista finner man just nu de här skorna från Eurosko, mina perfekta kilklackar! Har letat som en tok efter ett par, och för ett par dagar sedan hittade jag dem äntligen! Tyvärr kostade lite mer än vad jag tänkte lägga ut, men vi får se, är de lika snygga i verkligheten tror jag inte jag kan låta bli! :)

Skorna finns i en platt version också, och även de är helt underbara! Kolla Eurosko's hemsida för fler underbara sandaler...

"Dream of Californiacation"


Dessa härliga linnen hittar du på Gina Tricot, och för 129 kronor blir du ägare utav en...

Riktigt våriga och passar till det mesta, låt fantasin flöda! :)

"Let the rhythm take you over"


Något jag märkt på senaste tiden är att jag oftast föredrar guldsmycken framför silversmycken, undrar hur det kommer sig egentligen? Förrut var silver det enda jag gillade, tur att smaken förändras! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och dönra (haha!)

"Guess I should erase and rewind"


Jag älskar Sailor temat på alla möjliga plagg, allt från skor och halsband till tröjor och mössor! Slängde ihop en sailor inspirerad outfit varav varje plagg gärna fått flytta in i min garderob! :)

Jeans - Topshop, Tröja - Peacocks, Keps - Generalpants, Halsband - BikBok, Skor - Hm

"In an endless summer..."


Fastän jag är långt ifrån först att posta ett inlägg med bikinisar, känns det ändå lite tidigt. Våren är knappt här och det är minst 3 månader kvar innan jag tänkt premiär doppa mig!

Dessa bikinisar går dock inte att undgå, de är helt underbara! Bandeau bikinin är för tillfället min favorit, men eftersom jag vet att jag inte riktigt passar i den modellen ska jag försöka leta vidare...

It's all about the eyes dude ;)


Dubiös, apati, appellera, baisse, driftkucku, autodidakt & abdkation är bara några få av alla 50 svenska ord vi ska lära oss och ha prov på imorgon, jag hoppas det går bra, haha, har trots allt mina sätt att lära mig sånt här! Nu blev ni såklart nyfikna? Självklart! Kan ge ett exempel!

Driftkucku = Hackkyckling. Drift (hack), någon är ovanlig och driftar iväg, därför hackas den personen på. Kucku (kyckling), ljuden kycklingar gör! Haha, ungefär så har jag gjort med varenda ord, även konstigare ord så som Assimillera ;)

"I was aiming for the sky"


Tröja - Topshop, Converse - Nelly.com, Leggings - Gina Tricot, Ring - Forever21

Varför är det inte vår än? Jag är så himla less på detta tråkiga väder (för tillfället storm snöar det!!). Plusgrader, sol och bar mark är högst upp på min önskelista idag! ;)

"I better keep on walking..."


Miley ser verkligen snygg ut i sin jeansskjorta som hon snyggt matchar med en oversizad topp och ett par riktigt läckra boots. Såhär ser jag gärna ut i sommar, gärna tillsammans med den där söta hunden, haha! :)

Untitled, untitled, untitled


Earrings from Cubus, I love them! :)


Nu ska jag ta tummen ur och plugga matte, samt lite svenska (borde fixa APU-rapporten också, men det får vänta till en annan dag!). Måste hoppa in i duschen också innan jag går och lägger mig...

"Take me back to when our world was one block wide"


Jag är precis som många andra helt förälskad i Hm's Garden Collection! Färgglatt, snyggt och billigt, precis som jag vill ha det, haha! Får se om de är kvar när månadspengen trillar in i slutet av månaden...

Den mönstrade klänningen, som bland annat setts på Elin Kling är en klar favorit hos mig! :)

Nytt och fräsht! :)


Ser ni något annorlunda i min blogg idag? Klart ni gör! Jag har ju bytt design! (Det är därför jag inte bloggat på ett par dagar, har suttit och fixat varenda ledig sekund, haha!) Jag tycker det är jätte roligt och fräsht med förändringar, även fast de inte är så drastiska! :)

Just nu har jag ganska mycket i skolan också, och behöver verkligen ta mig tid att plugga! Får se hur mycket blogg det blir i veckan för min del, but be patient!

Gillar ni den nya eller gamla designen bäst? :D 

Spring favourite; Rivets Romance


Nitar + Romantiskt = Spring favourite

Något som jag tycker är otroligt snyggt, är att mixa söta, romantiska plagg med häftiga accessoarer, gärna nitar och skinn! :)

Skor - Scorett, Topp - Gina Tricot, Jeans - Topshop, väska - Peeptoeshoes

I'm kinda healthy now!


Anledningen varför jag inte bloggat på ett par dagar, är att jag har haft magsjuka och har inte förens idag haft orken att göra något annat än att ligga i soffan och tycka synd om mig själv, haha! Känner mig dock mycket bättre idag och har äntligen kunnat börja äta igen (åt ingenting på två dagar, dog nästan, haha!)

Bilderna har ingenting med inlägget att göra, men ingen vill väl se en bild på mig hängandes över toan? Trodde väl det! Haha! Bilderna tog jag för en vecka sedan i Skellefteå :)

"I know the sound of your voice can save my soul"


Topp - Lindex, Kofta - Gina Tricot, Jeans - Vero Moda, Kängor - Skopunkten,
Ringar - Glitter, mammas, gamla + Halsband & Örhängen


"It's impossible to bring you back"


Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska, ännu ett tråkigt måste, haha! Har dock en chokladkaka att se fram emot efteråt som belöning, ett mumsigt måste vill säga, haha! :)

Svarade precis på alla söta kommentarer, superkul var det att läsa dem :D

Jag Hissar och Dissar från Oscars-galan :)

Det absolut roligaste med galor är såklart röda mattan! Jag älskar att se vad alla bar, vilka klänningar som var perfekta och vilka som inte var lika perfekta. Här nedanför kan ni se vilka klänningar jag hissar och dissar från årets oscarsgala, samt läsa mina motiveringar varför de hamnat där de hamnat :)


Rachel McAdams - Denna klänning skriker perfektion! Den faller hur snyggt som helst och sitter helt perfekt på Rachels underbara kropp.
Miley Cyrus - Klänningen är helt underbar och jag älskar den på alla sätt. Dessutom ser Miley oerhört fräsh ut och hennes frisyr likaså. Att hon matchar allting med en mörkt nagellack är genialt!
Kristen Stewart - Sjukt vacker klänning som ger Kristen riktigt härliga kurvor!


Vera Farmiga - Klänningen är egentligen inte en superdiss, men det är något med den som inte stämmer? Dessutom är den inte särskillt smickrande...
Nicole Richie - Jag är inte alls förtjust i mönstret, och inte heller passformen.  De Stora armarna är inte någor jag gillar, och inte heller den höga halsringningen.
Charlize Theron - De stora rufflerna på brösten förstör klännigen totalt. Den tråkiga lilafärgen är ingenting som hjälper, och röda läppar passade inte ihop denna gång, tyvärr!

"I just can't stop"


Tröja - Vero Moda, Kofta - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot + kängor från skopunkten

"She was lost in so many diffrent ways"


Kom precis hem från mitt första pass på gymmet, kan ni tänka er? Jag har gymmat! Är världens latmask för er som inte vet, haha! Det bästa av allt är att jag tyckte det var ganska roligt, och ändå har vi inte riktigt kommit igång. Idag gick vi mest igenom/testade maskinerna och la upp ett schema :)

Nu ska jag ta en snabb dusch, och sen ska jag bara hoppas på att träningsverken blir mild, haha xD

"What a rainy ending given to a perfect day"


Jeans - Gina Tricot, Tröja - Gina Tricot, Kängor- Skopunkten, + Ringar & Halsband

Nu ska jag hoppa in i duschen, och efter det blir det nog ett par avsnitt Lost. Är som besatt av denna serie just nu, och ändå tycker jag inte att den är sååå bra, haha :)

"Feels almost like I've had it all along"


Give me this outfit, along with a hot summerday and some ice cream :)

Samtliga plagg på kollaget kommer från Monki

"I just wanna show you, she doesn't even know you"


Linne - Gina Tricot, Leggings - Hm, Hood - Glömt, haha..

Idag har jag bara gått runt hemma och gjort så lite som möjligt, väldigt skönt faktiskt! Såna dagar behövs också. Något jag har gjort, är att äntligen svara på alla söta kommentarer! Vet inte varför jag är så seg på det, men att svara på kommentarer är ungefär som att gå och duscha, haha. Innan känns det bara tråkigt och onödigt, men när man väl börjar är det superskönt och man vill inte sluta! :)

Ser ni hur mina ben ser ut? De ser typ? Dåligt redigerade ut, haha? Måste springa till spegeln och kolla om mina ben verkligen ser ut sådär, haha! x)

"I've never been on the outside"


Som vanligt ser Rachel både stilsäker och avslappnad ut på samma gång, denna gång i röda träskor och sköna boyfriend jeans. Jag önskar verkligen jag ägde hennes garderib, haha :)

Yesterdays shopping :)


Igår beslöt jag mig att byta ut min kavaj från Hm och istället köpa denna kavaj från BikBok, som både sitter snyggare och känns bättre. Priset var samma på båda kavajerna, så inget problem där inte! :)

Min mamma inhandlade dessutom lite nya produkter till mig, Brun utan sol (dags att bli brun igen), och den nya Elvital serien, som förövrigt känns superbra! Testade nämligen igår, och håret blev riktigt lent...

"I'm only me when I'm with you"


Idag besökte vi mina två absoluta favoritkillar, och det blev både fika, mys och bus :)

"There's a letter left on your doorstep"


T-shirt - Vila, Kofta - Second hand, Jeans - Vero Moda, Halsband - Gina Tricot, Ring - Mammas


Idag fick en kavaj äntligen följa med hem!


Äntligen äger även jag en oversize kavaj! Har velat ha en hur länge som helst, och idag hittade jag en på hm för bara 199 kronor som vad tvungen att få följa med hem! :)

Den sitter tyvärr inte perfekt när man ser den från sidan, den går nämligen ut väldigt mycket där nere, och därför funderar jag, är den verkligen en keeper?

Köpte också ett par mjukisbyxor från BikBok, välbehövligt kan jag säga, haha...

"I will bring you the morning light"


Leggings - Vero Moda, Skjorta - Pappas(?), väst - Lindex + grisskockarna :)

Andra gången jag lägger upp "dagens outfit", borde det bli en vana? x)

"I was just thinking how we don't have a song"


Skor - Hm, Topp - Modekungen, Shorts - Hm, Ring - Forever21, Armband - Forever21

Jag kan inte hålla mig mycket längre, jag behöver sommar nu!!

"Tied together with a smile"


Kilklackar måste vara det bästa som finns i skoväg! Det är otroligt skönt, och för det mesta väldigt snyggt! Jag längtar verkligen till sommarskorna börjar komma in på allvar i butikerna, för än så länge har jag inte hittat något budget kilklack som fallit mig helt i smaken...

De här skorna från Jades24 är precis hur jag vill att en kilklack sko ska se ut, men att betala runt 2000 svenska kronor för ett par känns inte särskillt aktuellt xD

One, two, three, four, five!


Var iväg en sväng på Dollar Store idag och märkte att de har en del grymma ringar till riktigt bra priser, och därför kunde jag inte låta bli att köpa mig några! Totalt fick jag betala 150 kronor för 5 nya ringar, det vill säga ungefär 30 kronor styck (vissa var dyrare och vissa var billigare)

I've found my new ring source! :)

I'm back from A-jaur!


Denna helg spenderade jag i A-jaur bland söta små barn, mat och godis, lät väl inte helt fel? Är iallafall hemma nu, och det är loooooooooov, sååå hääärligt!

På bilderna ovanför kan ni se mig och Elin's två söta kusiner lekandes i snöbacken ;)