Rasberry & Rose, Just glow


I senaste tidningen av ELLE fick man  en kupong med ett kit från "Just Glow" helt gratis, perfekt tänkte jag och köpte numret, klippte ut kupongen och lämnade in den på närmaste Hm butik. I Fredags testade jag schampoot och balsamet, och igårkväll testade jag hårinpackningen...

Doften var verkligen underbar, och så gott som det luktade har nog aldrig mitt hår luktat tidigare. Tyvärr tyckte jag inte riktigt produkterna gjorde sitt jobb, och mitt hår kändes inte alls mjukare än innan, snarare tvärtom. Imorse vaknade jag nämligen med ett antal svårtbortstade tovor, fastän jag gjort inpackning kvällen innan.

Så, för er som bara bryr er om doften, go for it, men för er som vill att håret ska bli mjukt och följsamt skulle jag inte rekomendera de här produkterna.

Kommentarer
Postat av: CHRJ

sV: Haha såklart jag kan det!



Gratis är gott :D

2010-06-07 @ 21:18:12
URL: http://chrj.blogg.se/


Postat av: finalinafina ♥

jag håller med! har oxå provat dem. mitt hår blev nästan värre efter duschen än innan, men gott luktar de! gillar din blogg :)

2010-06-08 @ 14:44:59
URL: http://finalinafina.blogg.se/


Postat av: Sofia

Jag anväder det där och tycker det funkar jättebra för mitt hår. Alla har vi typ olika hårtyper och alla shampon passa inte alla. :)

2010-06-10 @ 14:12:37
URL: http://travelingaroundtheworld.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin