Dreams abroad, Paris Day 2


Redan klockan tio är vi färdiga för utgång, och vi börjar med shoppingen. Lyxiga affärer med alldelles för mycket godbitar möter oss, och när klockan närmar sig tolv har vi båda händerna fulla med kassar från bland annat Gucci och DKNY. Vi skyndar oss tillbaka till hotellet för att lämna kassarna och springa till nästa visning, John Galliano.

Efter John Galliano tar vi oss en lätt lunch på ett mysigt litet café med en underbar utsikt över staden. Jag tar en baguette med kyckling, och Ivy väljer en stor sallad med räkor. Efterrätten uteblir eftersom tiden inte räcker till, och nästa visning blir Dsquared2. Efter det väljer vi också att springa förbi Roberto Cavalli där de delar ut söta små goodiebags fyllda med skönhetsprodukter.

Det är drygt en timme kvar till nästa visning, och därför bestämmer vi oss att ta igen våran förlorade efterrätt på ett fint café där bara kaffet kostar 70 kronor koppen. Onödigt dyrt, men den maffiga chokladtårtan jag väljer är utan tvekan värd pengarna. Knappt halva tiden är gången när vi är klara, och därför bestämmer vi oss att titta förbi några fler butiker innan visningen. Självklart fyndar vi båda och händerna är återigen fulla med kassar. Nästa show blir D&G som verkligen bjuder på läckra plagg från början till slut.

Nu har vi ungefär två timmar på oss innan Alberta Ferretti's visning som kommer bli vår sista för dagen eftersom vi även där är inbjudna på efterfest. Klockan är drygt 16.00 och vi bestämmer oss för att äta en tidig middag. Vi väljer en underbart resturang där vi båda tar fläskfilé med potatisklyftor. Efter det skyndar vi tillbaka till hotellrummet för att göra oss i ordning för visningen och efterfesten som har temat maskerad...


Några favoriter ut dagens visningar...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Sv: Aa. Tack! :)

2010-11-14 @ 20:15:55
URL: http://matuldaochmegasen.blogg.se/


Postat av: Ellen

Sv; haha jaha:) kanske borde börja använda det alltid dåe..:) hehe

2010-11-14 @ 20:20:45
URL: http://porkel.wordpress.com


Postat av: louise

sv: ja :)

2010-11-14 @ 20:25:34
URL: http://vmoslouiise.blogg.se/


Postat av: laila

Snyggt =)

2010-11-14 @ 21:45:09
URL: http://lailaaziz.blogg.se/


Postat av: SANDRA.

De gör det säkert, men om jag tänker mig själv så hade jag haft svårt för att trivas i de mönstrade ;)

2010-11-14 @ 22:11:32
URL: http://nattstad.se/withfire


Postat av: PaulinaLöventun

sicken blogg! jätte bra ;DD

2010-11-14 @ 23:27:50
URL: http://paulinaloventun.blogg.se/


Postat av: Anonym

sv:AAA:D

2010-11-15 @ 08:10:16
URL: http://ooobs.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin