Dreams abroad, Paris Night 1


Strax efter 16.00 landar planet i Paris. Både Ivy och jag är mer uppspelta än vi någonsin vart förrut. Eftersom vi båda har ett stort intresse för mode och kläder bestämde vi för ett par veckor sedan att Fashion week i Paris var ett måste för oss att besöka tillsammans. Vår taxi tar oss till vårt underbara hotell med utsikr över Eiffeltornet.

Klockan närmar sig sex och det är dags att börja göra sig i ordning för vår första runway show.  Ivy's pappa är god vän till en av grundarna av märket, och därför hade han fixat in oss till både deras exklusiva visning samt deras afterparty. Ivy drar på en underbar, svart sammetsklänning med ett par röda klackar medans jag kör på spets och fjädrar, en personlig favorit.

Med lockarna fortfarande varma i håret drar vi vidare mot visningen som sedan visar sig vara packad med folk. Vi letar reda på våra platser två rader bakon front row, och märker snabbt att vi sitter bakom hur många kända ansikten som helst. Leighton Meester, Alexa Chung och Sarah J Parker för att endast nämna några få. Visningen strartar aningen sent, men showen och kläderna är verkligen "to die for". Jag hittar tonvis med favoriter som jag verkligen måste köpa, Ivy likaså.


Några av mina absoluta favoriter från Dolce&Gabbana's vårkollektion

Visningen tar slut och efterfesten startar. Den blir lugn och sofistikerad, och vi minglar på så gott vi kan. Vi tar oss god tid att prata med både Domenico Dolce och Stefano Gabbana och bockar av de plagg vi tänker köpa. Domenico berättar om hur han och Ivy's far träffats under 70-talets mitt när de bråkat över samma kvinna i flera månader, tills de slutligen blev vänner för evigt. Vi skrattar och har det roligt, men när klockan slår tolv är det dags för alla gäster att lämna lokalen, inklusive oss.

Vi beger oss till hotellet och somnar nästan direkt. Ivy hinner inte ens ta av sig klänningen innan hon somnar sött i sin kingsize bed. Jag ligger givetvis vaken några minuter och tänker på dagen. Perfekt från start till slut, och imorgon blir det shopping och ännu fler fashionshows, I can't wait!

Kommentarer
Postat av: A.

Svar: Ja. :D

2010-11-13 @ 13:10:56
URL: http://sadeta.blogg.se/


Postat av: anni [ foto, vänner, livet! ]

Sv; Skitfin blogg! En blogg jag ska börja läsa. Älskar såna som vågar göra något med sina kläder. Som inte ser ut som alla andra!

2010-11-13 @ 13:26:19
URL: http://ahuhtala.blogg.se/


Postat av: Mikaela

tack så mycket :)

Hoppas du får en bra helg!

2010-11-13 @ 14:17:29
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/


Postat av: louise

sv: :)

vilken header tycker du jag ska ha , ska jag byta eller ha kvar den jag har? tacksam för svar!

2010-11-13 @ 14:53:47
URL: http://vmoslouiise.blogg.se/


Postat av: Manlig Livsstil

Sv. INDEED!!

2010-11-13 @ 15:08:38
URL: http://pacemakers.blogg.se/


Postat av: amandajohansson

sv; åh tack :D

fan så snygg stil du har på kläder tjej !!!!

2010-11-13 @ 15:28:29
URL: http://aamandastyle.blogg.se/


Postat av: Becca ♥

Varsegood, du har verkligen en unik blogg, beundrar sånna som du!!

Kram xD

2010-11-13 @ 15:30:11
URL: http://lillabeccizz.blogg.se/


Postat av: therese - fotoblogg

De vita klänningarna (nr1 och 3) från Dolce & Gabbana var super fina! :D

2010-11-13 @ 15:31:06
URL: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin